22 Ağustos 2017, Salı 17:27:12

DHMİ'deki o birime Cengiz Kurt atandı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde ihdas edilen Kamu-Özel İşbirliği (KÖİ) Daire Başkanlığı'nın başına getirilen isim belli oldu.
  • Trabzon havlaimanına dhmi genel müdür vekili geldi de ne düzeldi... Zihniyet iyi olacak...
  • DHMİ NE ZAMAN YANGINDAN MAL KAÇIRMAKTAN KURTULCAK HER TATİLİ HER OLAGANÜSTÜ DURUMU KULLANRAK ATAMA YAPAR KURTUL ARTIK SİYASETİN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN ADAMIN VİZYONUNA BAKIN ARKEOLOJİ BU KURUMDA BU ÜLKEDE OKDADAR İYİ YETİŞMİŞ KALİFİYE PERSONEL VARKEN YİNE AYNI TEZGAHA DÜŞTÜNÜZ ÖZEL SEKTÖR BU TİP İNSANLARI SEVER KENDİ BİLDİGİNİ KENDİ İSTEDİGİ GİBİ EGİTİR YENİ ATANANLARI YAZIK BU ÜLKENİN GELECEGİNİ ÇALIYORSUNUZ ANTALYA ANKARA İZMİR ADANA ÖZELİKLE OLMAYAN YOLCU GARANTİSİ VERİLEN ZAFER HAVALİMANI GİBİ BU YETİŞTİRİLMİŞ PERSONEL İYİ ANLAŞMALAR YAPARAK GENEL MÜDÜR YARDIMICISI OLUNUR.
  • Bakanı da Başbakanı da olsa bürakraside en az makam edinebilenler ve işgal edenler Erzincanlılardır herhalde. El insaf ile araştırırsanız görürsünüz. Mesela 2 Daire Başkanı var Erzincanlı olan ve işlerini yapmak sadece kendi yerlerini korumak dışında tek bir Erzincanlıya kol kanat olmuşlarmıdır YOK. Bırakın Erzincanlı fobisini de, Erzincanlılar eliyle layık durumdaki Erzincanlılar dışında kaç bilmem nereli bilmem ne yapılmıştır birde onu sayın. Erzincanlıdan; başkasına CAN olur da,,, kendi adamına SOLUK dahi olmaz... Tabi yapan, kullanmak istediğini yapmışsa oda başka...
  • Cengiz Hocam hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın.
  • gökte ararken yerde bulmuşlar :)
  • noname ne eğitimi aldığı onemlı degıl, cengız bey cok calıskan ve ısını cok ama cok ıyı bilen bir insandır, bı bok bilmeden yorum yapma barı , komık duruma dusurme kendını.. git bu yorumlarını sıkıysa erzıncanlı olup da vasıfsızca ust kadrolara getırılenlere yap, bak neler oluyor, 7 sulalenı bellerler..
  • Cengiz bey hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim...
  • Çok beklettiler.Kısmet şimdiymiş .Hayırlı uğurlu olsun Başkanım.Canabı Allah utandırmasın.
  • Tam havacılık eğitimi almis maşallah, bize de bu yakışır
  • Kurumsal bilgi ve kültür konusunda bana yıllarca rehberlik etmiş bir insanın önemli bir göreve layık ghörülmesi doğrusu kurumsal aidiyet ve geleceğimiz adına beni bir hayli umutlandırdı. Allah yolunu açık etsin abicim.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde ihdas edilen Kamu-Özel İşbirliği (KÖİ) Daire Başkanlığı'nın başına getirilen isim belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Bakanlar Kurulu Kararı sonrasında, DHMİ Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan KÖİ Daire Başkanlığına; daire başkanı, başkan yardımcısı ve 5 şube müdürü olmak üzere 7 kadro tahsis edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda projeyi yürüten DHMİ bünyesindeki KÖİ Daire Başkanlığı, havacılık alanındaki kamu-özel iş birliği projelerini hayata geçirmekle görevli olacak.

Yeni kurulan KÖİ Daire Başkanlığı'nın başına DHMİ'nin tecrübeli isimlerinden Cengiz Kurt getirildi.

1992'den bu yana Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde görev yapan Kurt, bundan böyle KÖİ Dairesi Başkanlığı görevini üstlenecek.

CENGİZ KURT KİMDİR?
1964 yılında Ankara doğumlu Kurt, Ankara Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü ve AnadoluÜniversitesi Halkla İlişkiler Bölümlerinden mezun. 1992 yılında Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nde göreve başlayan Cengiz Kurt, son olarak DHMİ İşletme Daire Başkanlığı'nda Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) İşletim Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

©AirportHaber ÖZEL

DHMİ'deki o birime Cengiz Kurt atandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Zuhnu ~ 4 yıl önce
Trabzon havlaimanına dhmi genel müdür vekili geldi de ne düzeldi... Zihniyet iyi olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur birbe ~ 4 yıl önce
Siyaset bu ülkenin tüm kurumlarında var. 1 öyle 1 böyle yürür devlette işler hemde 24 saat. Haftada 7 gün kimsede çıkıp dur demez diyemez. Hak etmiş diyelim etmesede.... Kural bu.
GÜM GÜM ~ 7 yıl önce
DHMİ NE ZAMAN YANGINDAN MAL KAÇIRMAKTAN KURTULCAK HER TATİLİ HER OLAGANÜSTÜ DURUMU KULLANRAK ATAMA YAPAR KURTUL ARTIK SİYASETİN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN ADAMIN VİZYONUNA BAKIN ARKEOLOJİ BU KURUMDA BU ÜLKEDE OKDADAR İYİ YETİŞMİŞ KALİFİYE PERSONEL VARKEN YİNE AYNI TEZGAHA DÜŞTÜNÜZ ÖZEL SEKTÖR BU TİP İNSANLARI SEVER KENDİ BİLDİGİNİ KENDİ İSTEDİGİ GİBİ EGİTİR YENİ ATANANLARI YAZIK BU ÜLKENİN GELECEGİNİ ÇALIYORSUNUZ ANTALYA ANKARA İZMİR ADANA ÖZELİKLE OLMAYAN YOLCU GARANTİSİ VERİLEN ZAFER HAVALİMANI GİBİ BU YETİŞTİRİLMİŞ PERSONEL İYİ ANLAŞMALAR YAPARAK GENEL MÜDÜR YARDIMICISI OLUNUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CANLI ~ 7 yıl önce
Bakanı da Başbakanı da olsa bürakraside en az makam edinebilenler ve işgal edenler Erzincanlılardır herhalde. El insaf ile araştırırsanız görürsünüz. Mesela 2 Daire Başkanı var Erzincanlı olan ve işlerini yapmak sadece kendi yerlerini korumak dışında tek bir Erzincanlıya kol kanat olmuşlarmıdır YOK. Bırakın Erzincanlı fobisini de, Erzincanlılar eliyle layık durumdaki Erzincanlılar dışında kaç bilmem nereli bilmem ne yapılmıştır birde onu sayın. Erzincanlıdan; başkasına CAN olur da,,, kendi adamına SOLUK dahi olmaz... Tabi yapan, kullanmak istediğini yapmışsa oda başka...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nizamettin HOMAN ~ 7 yıl önce
Cengiz Hocam hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arkeolog ~ 7 yıl önce
gökte ararken yerde bulmuşlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
noname'ye ~ 7 yıl önce
noname ne eğitimi aldığı onemlı degıl, cengız bey cok calıskan ve ısını cok ama cok ıyı bilen bir insandır, bı bok bilmeden yorum yapma barı , komık duruma dusurme kendını.. git bu yorumlarını sıkıysa erzıncanlı olup da vasıfsızca ust kadrolara getırılenlere yap, bak neler oluyor, 7 sulalenı bellerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 / 24 Canlı ~ 7 yıl önce
Bakanı da Başbakanı da olsa da bürakraside en az makam edinebilenler ve işgal edenler Erzincanlılardır herhalde. El insaf ile araştırırsan görürsün. Mesela 2 Daire Başkanı var Erzincanlı olan ve işlerini yapmak sadece kendi yerlerini korumak dışında tek bir Erzincanlıya kol kanat olmuşlarmıdır YOK. Bırakın Erzincanlı fobisini de, Erzincanlılar eliyle layık durumdaki Erzincanlılar dışında kaç bilmem nereli bilmem ne yapılmıştır birde onu sayın. Erzincanlıdan; başkasına CAN olurda kendi adamına SOLUK dahi olmaz. Tabi yapan, kullanmak istediğini yapmışsa oda başka...
Başarılar KCM ~ 7 yıl önce
Cengiz bey hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.Vural ~ 7 yıl önce
Çok beklettiler.Kısmet şimdiymiş .Hayırlı uğurlu olsun Başkanım.Canabı Allah utandırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noname ~ 7 yıl önce
Tam havacılık eğitimi almis maşallah, bize de bu yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ AKADEMİDİR ~ 7 yıl önce
her işin uzmanı çıraklıktan yetişir. Havacılıkta aynen öyledir. önce araştır sonra yorum yaz havacılıkla ilgili üniversite ve fakülteler ne zaman açıldı ve bu ülkede havacılık ne zamandan beri var.
E.E.Ç ~ 7 yıl önce
Kurumsal bilgi ve kültür konusunda bana yıllarca rehberlik etmiş bir insanın önemli bir göreve layık ghörülmesi doğrusu kurumsal aidiyet ve geleceğimiz adına beni bir hayli umutlandırdı. Allah yolunu açık etsin abicim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000