27 Temmuz 2019, Cumartesi 09:22:05

DHMİ'de Hüseyin Keskin görevi devraldı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanan Hüseyin Keskin görevi devraldı.
  • Yiğidolar şehrinin Havalimanı güvenlik kökenli sivaslı müdürün elinde heder olmaktadır, birkaç Güvenliğin elinde oyuncak oldu koskoca havalimanı. Güvenlik memuru İnsan Kaynaklarına bakıyor diğerleri 5188 e aykırı olmasına rağmen Nöbetçi Şeflik yapıyorlar. Çalışkan olmasına rağmen Müdürün değirmenine su taşımayanlar huzursuz. Havalimanında iş barışı yok. Müdürlük makamındaki AÖF mezunu şahsiyet Teknikerleri Mühendislerin üzerinde, Teknisyenleri Teknikerlerin üzerinde çalıştırarak iş barışını bozmaktadır. Soru şudur: Nasıl olur ki güvenlik kökenli anlama,anlatma ve diksiyon sorunu olan tek bir yabancı dil bilgisi olmayan personel tek bir şeflik sınavını bile kazanamamışken ve bu kadarcık kapasiteye bile sahip değilken sırasıyla Memur, Bilgisayar İşletmeni, Muhasebeci ve Uluslararası uçuşa açık bir havalimanına Müdür olur? Bu sorun ülkenin sorunudur. Sendika ve partide yıllarca yuvalanarak bu makamı hadsizce gasp eden bu şahsiyet kamu ahlakı ve etikten uzaktır ve bu mantıkla bu ülke bir adım da ileriye gidemez.
  • Artık devir teslim törenlerinde bakan yardımcılarıda mı bulunuyor. Yoksa bakan yardımcısı atattığı yeni genel müdürü yalnız mı bırakmak istemedi.
  • e
  • Taşerona temizlikçi alımına bile AKP il başkanı karar vermiyor mu.
  • Samsun Havalimanında o kadar çakalı, tilkiyi bir arada tutan, iyi kötü çalıştıran Hamit beye selamlar, saygılar.
  • Eseboğa Havalimanında 5 sene şube müdürlük yapan inanın dışarıdan gelenlerden daha iyi genel müdürlük yapar. Bu belli bir politika için getirilimiş belli. Kurumun ve devletin verimli ve sağlıklı yürümesi hiç önemli değil. Tek adam döneminin en büyük özelliği devlet bürokrasisini özele bağla ve devletin kontrolünden çıkarmak ki burada kayıt dışı gelen ve saklanan uçakların içerisinde ki .....tutunda gayri meşru bir sürü konuyu kapatacak emir eri ramazanlar lazım. bunları yönetime ve siyasilere bağlı teftiş kurulumu tespit edecek. onlarda kendi aralarında 3 e ayrılmış. en iyi çalışan namına leke sürdürmemeye çalışan ve yukarıının talimatını harfiyen yerine getiren müfettiş adlı ......dır. yazık ki ne yazık...esenboğada 500 kişiyi işe getirmeyin kimse farkına bile varmaz ama demek ki bu kuurmun mayası artık bunu götürüyor. Adaletin bittiği bir kurumda ahmet gitmiş mehmet zaten gelemezmiş ne önemi var...
  • Sakal trasi olunca insanlar dahami iyi calisiyor ? Meb da sakal serbest olduktan sonra egitim seviyemiz dustumu ?
  • Siirtliler kadar da taş düşsün. siirtli birinin görev yaptıgı bir kurumu batırdığı nerde görülmüş.
  • Biz de işe sakallı gidebilecek miyiz?
  • DHMİ'nin başına adam gibi adam gelmiş.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanan Hüseyin Keskin görevi devraldı.

DHMİ Genel Müdürlük makamında yapılan devir teslim törenine, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt katıldı.

Hüseyin Keskin’e yeni görevinde başarılar dileyen İskurt, vekâleti süresince yürüttüğü çalışmalardan ötürü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ateş’e teşekkür etti.





DHMİ'de Hüseyin Keskin görevi devraldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Yiğidolar ~ 4 yıl önce
Yiğidolar şehrinin Havalimanı güvenlik kökenli sivaslı müdürün elinde heder olmaktadır, birkaç Güvenliğin elinde oyuncak oldu koskoca havalimanı. Güvenlik memuru İnsan Kaynaklarına bakıyor diğerleri 5188 e aykırı olmasına rağmen Nöbetçi Şeflik yapıyorlar. Çalışkan olmasına rağmen Müdürün değirmenine su taşımayanlar huzursuz. Havalimanında iş barışı yok. Müdürlük makamındaki AÖF mezunu şahsiyet Teknikerleri Mühendislerin üzerinde, Teknisyenleri Teknikerlerin üzerinde çalıştırarak iş barışını bozmaktadır. Soru şudur: Nasıl olur ki güvenlik kökenli anlama,anlatma ve diksiyon sorunu olan tek bir yabancı dil bilgisi olmayan personel tek bir şeflik sınavını bile kazanamamışken ve bu kadarcık kapasiteye bile sahip değilken sırasıyla Memur, Bilgisayar İşletmeni, Muhasebeci ve Uluslararası uçuşa açık bir havalimanına Müdür olur? Bu sorun ülkenin sorunudur. Sendika ve partide yıllarca yuvalanarak bu makamı hadsizce gasp eden bu şahsiyet kamu ahlakı ve etikten uzaktır ve bu mantıkla bu ülke bir adım da ileriye gidemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalı havacı ~ 5 yıl önce
Artık devir teslim törenlerinde bakan yardımcılarıda mı bulunuyor. Yoksa bakan yardımcısı atattığı yeni genel müdürü yalnız mı bırakmak istemedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e ~ 5 yıl önce
e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ögle değil mi ~ 5 yıl önce
Taşerona temizlikçi alımına bile AKP il başkanı karar vermiyor mu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samsun mu ~ 5 yıl önce
Samsun Havalimanında o kadar çakalı, tilkiyi bir arada tutan, iyi kötü çalıştıran Hamit beye selamlar, saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaalanı ~ 4 yıl önce
burası Havaalanı Hayvanat bahçesiyle karıştırdın galiba
dhm esenboğa ~ 5 yıl önce
Eseboğa Havalimanında 5 sene şube müdürlük yapan inanın dışarıdan gelenlerden daha iyi genel müdürlük yapar. Bu belli bir politika için getirilimiş belli. Kurumun ve devletin verimli ve sağlıklı yürümesi hiç önemli değil. Tek adam döneminin en büyük özelliği devlet bürokrasisini özele bağla ve devletin kontrolünden çıkarmak ki burada kayıt dışı gelen ve saklanan uçakların içerisinde ki .....tutunda gayri meşru bir sürü konuyu kapatacak emir eri ramazanlar lazım. bunları yönetime ve siyasilere bağlı teftiş kurulumu tespit edecek. onlarda kendi aralarında 3 e ayrılmış. en iyi çalışan namına leke sürdürmemeye çalışan ve yukarıının talimatını harfiyen yerine getiren müfettiş adlı ......dır. yazık ki ne yazık...esenboğada 500 kişiyi işe getirmeyin kimse farkına bile varmaz ama demek ki bu kuurmun mayası artık bunu götürüyor. Adaletin bittiği bir kurumda ahmet gitmiş mehmet zaten gelemezmiş ne önemi var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakalli ~ 5 yıl önce
Sakal trasi olunca insanlar dahami iyi calisiyor ? Meb da sakal serbest olduktan sonra egitim seviyemiz dustumu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakalsz ~ 5 yıl önce
evet düştü, lokal ve global sınav sonuçlarından haberiniz yok sanıyorum.
SİİRTLİ ~ 5 yıl önce
Siirtliler kadar da taş düşsün. siirtli birinin görev yaptıgı bir kurumu batırdığı nerde görülmüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklımemur ~ 5 yıl önce
Biz de işe sakallı gidebilecek miyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@THY'li ~ 5 yıl önce
DHMİ'nin başına adam gibi adam gelmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ'li ~ 5 yıl önce
THY'li kardeşim! Adam gibi adamdıda THY de neden göreve devam ettirilmedi????
DHMİ'li ~ 5 yıl önce
Mehmet beyde adam gibi adam. Çalışkan dürüst. Üstelik çokta tecrübeli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000