18 Mart 2010, Perşembe 07:50:31

DHMİ yolculardan özür diledi

Malatya Havaalanı Müdürü Akan Aydoğan, havaalanındaki inşaat çalışmalarından dolayı verdikleri rahatsızlık ve oluşabilecek aksaklıklardan dolayı Malatya'daki hava yolcularından Devlet Hava Meydanları İşletmesi adına özür diledi.

Malatya Havaalanı Müdürü Akan Aydoğan, "Havaalanımızda terminal binası, otopark, kafeterya, itfaiye binası ve güç santrali inşaatları devam etmektedir. Çalışmalar bittirildiğinde terminal binamız şu anki kapasitenin yaklaşık 2 katına, otoparkımız ise yüzde 50 büyüyecektir. İnşaat çalışmalarımızın Eylül 2010 tarihine kadar bitirilmesi planlanmaktadır. Yoğunluğun yaşanacağı yaz döneminde bir taraftan inşaat çalışmaları devam ederken, diğer taraftan hava trafiğinin devam etmesi nedeniyle bazı aksaklıkların yaşanmaması için halkımızın bizlere yardımcı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Aydoğan vatandaşlardan olan beklentilerinin ise şunlar olduğunu kaydetti:

"Seyahat edecek yolcularımızın en az 1 saat önce havaalanımızda hazır bulunması gerekmektedir. İnşaat süresi boyunca otoparktaki çalışmalardan dolayı yatıya araç bırakılmayacaktır."

Aydoğan, yolculara verecekleri rahatsızlıktan ve oluşabilecek aksaklıklardan dolayı da Hava Meydanları İşletmesi adına özür diledi.

DHMİ yolculardan özür diledi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000