19 Ocak 2010, Salı 14:55:41

DHMİ YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, kuruma ait resmi internet sitesini yep yeni bir görünüme kavuşturdu.
  • mühim olan kafaların değişmesi
  • adres: www.shgm.gov.tr gözüm de aklımda yerinde. gir de kendi gözünle bak bakalım. tabi anlıyorsan....
  • en son ne zaman girdin shgm web sitesine ha girdin de bu yorumu yazıyosan hiç bişeyden anlamıyosun demektir
  • Kopya mı? Göz var, izan var. İki sayfa tamamen kendine özgü farklı tasarımlarda. Kopya diyenin aklına şaşarım. DHMİ Web sitesi tam bir orantı içinde ama SHGM'nin sayfası bir tarafı yere bakıyor, diğer tarafı da göğe.
  • sayfayı değilde,işi bilmeyen sürekli zorluk çıkaran,THY taraftarı çalışanları değiştirsinler. 2011 de değişecek ama az kaldı.
  • olmamış!!!! neden kendine özgü değil de shgm nin kötü bir kopyası olmuş. ee başka bir yaratıcılık olacağını mı sanıyorsunuz ? komik!
  • keşke shgm yi kopyalamasalardı. ama ne derler taklitler aslını yaşatırlar...
  • emeği geçen herkese teşekkürler... çok farklı ve sade bir tasarım. tebrikler.
  • ESB'ya bi GENEL HAVACILIK TERMİNALİ yapmayanlar ANKARA'yı AB' sokacagız diyenler Gittikleri ülkelerde görmüyorlarmı , ÖNCE Ankaraya bi GENEL HAVACILIK TERMİNALİ yapsınlar sonra bööle fantazi işlere baksınlar buna TAV cılarda dahil.... Duyumlarımıza göre TAV ın patronları para kazandırmaz diyorlarmış ...ehh özel sektör bööle ..ama bu işe ULAŞTIRMA BAKANI ne der acaba ben yöneticiyim diyenlerin bi görüşü yokmu?YAZIKLAR OLSUN ANKARAYI böööle İLKEL BIRAKANLARA sonrada kalkıp A380 terminali yapacagız, internet sitesi yaptık falan diyenlere söylenecek söz ÇOK; az önce araplar dan geldik begenmediğiniz araplar bile halletmiş her gün top patlayan LÜBNAN da bile var ANKARADA yok .internet minternet :-)...önce olması gerekeni yapın
  • DHMİ nin siteyi güncellemesi çok güzel,teşekkürler.Keşke birde işini bilmeyen meydan müdürlerini ve gece boyu uyuyup yoğun kar yağışına rağmen frenleme bilgisi veya snowtam yayınlamayan,hatta uçuşu release etmek için telefon ile ulaşıp frenleme bilgisi sorulduğunda, sizin neden frenlemeye ihtiyacınız var gibisinden anlamsız sorular soran nöbetçi meydan müdürlerininde yenilenmesinde havacılığın gelişmesi açısından büyük fayda var.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), bugünden itibaren yeni tasarımlı internet adresinden hizmet verecek.

Başta havalimanları ve DHMİ'de yaşanan gelişmelerin takip edilmesi amacıyla hizmete sunulan internet sitesi, eskiye nazaran çok daha güzel ve şık bir görünüme sahip.

Havaalanları, İstatistikler, Çalışma Saatleri, İhale İlanları, Uçuş Bilgileri ve Pat Saha Durumu'nun ön planda tutulduğu sitede birçok noktaya ulaşmak artık daha kolay...

DHMİ'NİN YENİ İNTERNET SİTESİNE ULAŞMAK İÇİN RESME TIKLAYIN

DHMİ

DHMİ YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 14 yıl önce
mühim olan kafaların değişmesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adres: www.shgm.gov.tr gözüm de aklımda yerinde. gir de kendi gözünle bak bakalım. tabi anlıyorsan....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en son ne zaman girdin shgm web sitesine ha girdin de bu yorumu yazıyosan hiç bişeyden anlamıyosun demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kopya mı? Göz var, izan var. İki sayfa tamamen kendine özgü farklı tasarımlarda. Kopya diyenin aklına şaşarım. DHMİ Web sitesi tam bir orantı içinde ama SHGM'nin sayfası bir tarafı yere bakıyor, diğer tarafı da göğe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayfayı değilde,işi bilmeyen sürekli zorluk çıkaran,THY taraftarı çalışanları değiştirsinler. 2011 de değişecek ama az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olmamış!!!! neden kendine özgü değil de shgm nin kötü bir kopyası olmuş. ee başka bir yaratıcılık olacağını mı sanıyorsunuz ? komik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keşke shgm yi kopyalamasalardı. ama ne derler taklitler aslını yaşatırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emeği geçen herkese teşekkürler... çok farklı ve sade bir tasarım. tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ESB'ya bi GENEL HAVACILIK TERMİNALİ yapmayanlar ANKARA'yı AB' sokacagız diyenler Gittikleri ülkelerde görmüyorlarmı , ÖNCE Ankaraya bi GENEL HAVACILIK TERMİNALİ yapsınlar sonra bööle fantazi işlere baksınlar buna TAV cılarda dahil.... Duyumlarımıza göre TAV ın patronları para kazandırmaz diyorlarmış ...ehh özel sektör bööle ..ama bu işe ULAŞTIRMA BAKANI ne der acaba ben yöneticiyim diyenlerin bi görüşü yokmu?YAZIKLAR OLSUN ANKARAYI böööle İLKEL BIRAKANLARA sonrada kalkıp A380 terminali yapacagız, internet sitesi yaptık falan diyenlere söylenecek söz ÇOK; az önce araplar dan geldik begenmediğiniz araplar bile halletmiş her gün top patlayan LÜBNAN da bile var ANKARADA yok .internet minternet :-)...önce olması gerekeni yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DHMİ nin siteyi güncellemesi çok güzel,teşekkürler.Keşke birde işini bilmeyen meydan müdürlerini ve gece boyu uyuyup yoğun kar yağışına rağmen frenleme bilgisi veya snowtam yayınlamayan,hatta uçuşu release etmek için telefon ile ulaşıp frenleme bilgisi sorulduğunda, sizin neden frenlemeye ihtiyacınız var gibisinden anlamsız sorular soran nöbetçi meydan müdürlerininde yenilenmesinde havacılığın gelişmesi açısından büyük fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000