23 Ağustos 2018, Perşembe 12:01:26

DHMİ uçağının kalkış sırasında tekeri yandı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait TC-LAC kuyruk tescili Cessna 560XL Citation XLS tipi uçağın kalkış enasında tekeri yandı.
  • Her kim eline bir bal kovası geçtiğinde kolunu sokar da yalarsa (eskiden bal tutan sadece parmağını yalıyormuş)ALLAH hesabını sorsun hem bu dünyada hem öteki dünyada. Hizmet ediyorum diye kaynakları fütursuzca her kim israf ediyor ise sülalesinden misli ile çıksın inşallah. Zaten Türkiye şahlanırsa da batarsa da 2 sebep yüzünden olacak. LİYAKAT ve İSRAF. Herkes işini yapsın yeter.
  • Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur.Yorumları yapanlardan Allah razı olsun gülmeye ihtiyacım vardı güldüm sayenizde:-)
  • Pistin yakinlarinda akrabalarin evi var soylediklerine gore ucak hala bekletiliyormus
  • Bayram el öpmesi için geldiler ucak pert oldu
  • Kim vardı acaba ?
  • Büyük geçmiş olsun
  • Bu ekibi planlayan kişiye hesap sorulmalı.
  • Belli ki epeyce yakiti vardi ve uzaga gidiyordu. Kimler vardi icinde ve nereye gidiyorlardi acaba?
  • kalibrasyon mu vip uçağı mı belli değil
  • Helal olsun DHMI'ye. Bayram seyran demiyor çalışıyorlar. Kimbilir hangi seyrüsefer cihazının ayarı için gitti Elazığ'a. Helal valla.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait TC-LAC kuyruk tescili Cessna 560XL Citation XLS tipi uçağın kalkış enasında tekeri yandı.

Elazığ Havalimanı'ndan kalkış yapan DHMİ uçağının bu sırada tekeri yandı. Uçağın pilotu kalkıştan vazgeçti. DHMİ uçağı pist sonunda durabildi.

Elazığ Havalimanı pisti bir süre kapalı kalırken, İstanbul-Elazığ seferini yapan THY uçağı Malatya Havalimanı'na iniş yaptı. Dönüş seferi için ise Elazığ'daki yolcular otobüslerle Malatya'ya getirildi. 

Yine THY'nin Düsseldorf-Elazığ seferini yapan uçağı Diyarbakır'a yönlendirilirken, Pegasus Havayolları'nın Antalya-Elazığ seferini yapan uçağı da yaşanan olaylar nedeni ile 1 saati aşan rötar ile hareket etti. (Havasosyalmedya)

DHMİ uçağının kalkış sırasında tekeri yandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

ALLAH sorar Hesabı ~ 6 yıl önce
Her kim eline bir bal kovası geçtiğinde kolunu sokar da yalarsa (eskiden bal tutan sadece parmağını yalıyormuş)ALLAH hesabını sorsun hem bu dünyada hem öteki dünyada. Hizmet ediyorum diye kaynakları fütursuzca her kim israf ediyor ise sülalesinden misli ile çıksın inşallah. Zaten Türkiye şahlanırsa da batarsa da 2 sebep yüzünden olacak. LİYAKAT ve İSRAF. Herkes işini yapsın yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur.Yorumları yapanlardan Allah razı olsun gülmeye ihtiyacım vardı güldüm sayenizde:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fx ~ 6 yıl önce
Pistin yakinlarinda akrabalarin evi var soylediklerine gore ucak hala bekletiliyormus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnch ~ 6 yıl önce
Bayram el öpmesi için geldiler ucak pert oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MLX - Tower ~ 6 yıl önce
Kim vardı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 6 yıl önce
DHMİ Uçuş Ekibi ve ATSEP personeli dışında kim olabilir ki. Gerçek ve amacı dışında sahte uçuş yapacak halleri yok herhalde. ;)
Bülent ~ 6 yıl önce
Büyük geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 6 yıl önce
Bu ekibi planlayan kişiye hesap sorulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agir ~ 6 yıl önce
Belli ki epeyce yakiti vardi ve uzaga gidiyordu. Kimler vardi icinde ve nereye gidiyorlardi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vip ~ 6 yıl önce
kalibrasyon mu vip uçağı mı belli değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 6 yıl önce
Helal olsun DHMI'ye. Bayram seyran demiyor çalışıyorlar. Kimbilir hangi seyrüsefer cihazının ayarı için gitti Elazığ'a. Helal valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
Ne çalışması be.... El öpmeye götürmüş birini!!!
Sürücü ~ 6 yıl önce
Hakan kardeşim, ne oldu bize böyle ? Bir espriyi, bir hicivi bile anlayamaz hale geldik. E, tabi her karikatürü, her eleştiriyi hakaret gören yöneticilerimiz olunca, bizim espri de güme gitti.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000