08 Temmuz 2010, Perşembe 09:00:54

DHMİ LOGO YARIŞMASI İPTAL EDİLDİ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi logosunun yenilenmesi amacıyla yarışma düzenledi. Yarışma sonucunda logolardan hiçbirinin kurumu temsil edecek niteliğe sahip olmadığını belirterek yarışmayı iptal etti.
  • Bence mevcut logo gayet şık
  • ulaştırma bakanının da bütün işi bitmişti zaten bu logonun sonucuna odaklanmıştı bunu takip ediyodu.. hey allahım ya... biraz mantık lütfen..
  • Haberin tercümesi : ulaştırma bakanının istediği kişi kazanamadı! Ne varmış logoda, bırakın da bazı şeyler orijinali gibi kalsın ne var bunda? DHMİ nin içini düzeltin önce sanki her şey yolunda da bir logo "eski".
  • bence bu kadar beklemisler biraz daha bekleseler, antik oldugu icin guzel gozukmeye basliyacak, eski komunist devlet dairesi resimleri gibi.
  • Keşke kurrayla birini seçiverselerdi... Nasılsa mevcut logodan daha iyi olurdu. Ne o öyle, King Kong'un pençesine benzer ürkütücü bir el, uçağa, geeel, geel seni ham yapayım... der gibi bir mizansen. Üstelik logoda hikaye anlatmaya gerek yok. Modern, iç açıcı, estetik olsun, biraz da havacılık çizgileri olsun yeter.

İşte  DHMİ'den yapılan o açıklama;

Kuruluşumuz logosunun yenilenmesi için düzenlenen logo yarışmasına gönderilen eserler büyük bir titizlikle incelenmiş olup, Kuruluşumuzu temsil edecek niteliğe haiz logo bulunamadığından logo yarışması iptal edilmiştir.

Katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

 

İRTİBAT İÇİN:

Mail Adresi: [email protected]

Telefon no: 204 24 90

DHMİ

DHMİ LOGO YARIŞMASI İPTAL EDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bence mevcut logo gayet şık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ulaştırma bakanının da bütün işi bitmişti zaten bu logonun sonucuna odaklanmıştı bunu takip ediyodu.. hey allahım ya... biraz mantık lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haberin tercümesi : ulaştırma bakanının istediği kişi kazanamadı! Ne varmış logoda, bırakın da bazı şeyler orijinali gibi kalsın ne var bunda? DHMİ nin içini düzeltin önce sanki her şey yolunda da bir logo "eski".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence bu kadar beklemisler biraz daha bekleseler, antik oldugu icin guzel gozukmeye basliyacak, eski komunist devlet dairesi resimleri gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Keşke kurrayla birini seçiverselerdi... Nasılsa mevcut logodan daha iyi olurdu. Ne o öyle, King Kong'un pençesine benzer ürkütücü bir el, uçağa, geeel, geel seni ham yapayım... der gibi bir mizansen. Üstelik logoda hikaye anlatmaya gerek yok. Modern, iç açıcı, estetik olsun, biraz da havacılık çizgileri olsun yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000