09 Mayıs 2011, Pazartesi 09:54:05

DHMİ KUTLAMALARI İZMİR'DE YAPACAK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin 78’nci kuruluş yıldönümü bu yıl Ankara dışında yapılacak. Geleneksel olarak her yıl Ankara’da düzenlenen kutlamalar bu sene ilk kez İzmir’de kutlanacak.
  • Bir arkadaşımın yaptığı yoruma katılmamak elde değil,insanüstü şekilde çalışan Hava Trafik Kontrolörleri moralsiz,dertli ve herşeyden kötüsü ümitsiz.Bu kutlamalar; 10 aydır belirlenemeyen Havacılık Tazminatı oranlarının açıklığa kavuşturulması ve en yüksek rakamların ödenmesi ile kutlama olur yoksa bu yaz trafiği onları daha da kötü yapacak.Kutlamalarda ''kutlama''bekliyoruz.Sn.Genel Müdürümüze ve Bakanımıza güveniyoruz..

Her yıl 20 Mayıs’ta kutlanan Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin kuruluş yıldönümü bu yıl farklı bir şehirde gerçekleştirilecek. Genel müdürlük merkezinin Ankara’da olması nedeniyle geçmiş yıllarda sade bir törenle gerçekleşen kutlamalar bu yıl İzmir’de yapılacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi genel Müdürlüğü’nün bu yılki kutlamaları Ankara’da Antıkabir’e ziyaretle başlayacak. Anıtkabir ziyaretinin ardından DHMİ yöneticileri toplu olarak İzmir’e uçacak. DHMİ kaynaklarından edinilen bilgiye göre bundan sonra yapılacak olan kutlama etkinlikleri farklı farklı yerlerde olacak

DHMİ KUTLAMALARI İZMİR'DE YAPACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir arkadaşımın yaptığı yoruma katılmamak elde değil,insanüstü şekilde çalışan Hava Trafik Kontrolörleri moralsiz,dertli ve herşeyden kötüsü ümitsiz.Bu kutlamalar; 10 aydır belirlenemeyen Havacılık Tazminatı oranlarının açıklığa kavuşturulması ve en yüksek rakamların ödenmesi ile kutlama olur yoksa bu yaz trafiği onları daha da kötü yapacak.Kutlamalarda ''kutlama''bekliyoruz.Sn.Genel Müdürümüze ve Bakanımıza güveniyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000