09 Nisan 2010, Cuma 08:16:15

DHMİ İNCELEDİ, HAVAALANI AÇILIYOR

Uzunyazı Havaalanında, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü (DHMİ) uzmanlarının incelemelerinin ardından VOR cihazının yeri tespit edildi.
  • bir ile yatırım gelmesi için iş adamları önçe ulaşım varmı yok mu ona bakar yapılan olumsuz yorumlar sadece kafa karıştırıyor. Havaalanının işleyip işlemeyeceğini nerden uyduruyorlar anlamış değilim. sayın Valimize, Millet vekillerimize , DHMİ, özel idareye emeği geçen herkese teşekkürler.günlük İstanbul en az iki sefer uçak dolu uçar.
  • acilsin ve ucuslar destek edilsin.turizm bolgesidir.
  • Kastamonu bence boşa açılır.tren olur ancak oraya.uçak tercih edileceğini sanmıyorum.gece 12 de otobuse binin sabah 06:00 kastamonuda oluyorsunuz.yoluda duz ve güzel artık.
  • Merhaba, Sözkonusu terminal binası acaba daha önceden bir eğitim kurumu idi sanırım. Görünüşe bakıcak olursak. Saygılar...

Vali Mustafa Kara, havaalanı ile ilgili şunları söyledi:

"Havaalanı açmak bundan sonraki en önemli görevimdir. Çünkü hangi işe el atıyorsak ağırlığı oraya veriyoruz. Şu andan itibaren en önemli işimiz havaalanı açmak. İnşallah bunu kasım ayında başaracağız. Terminal binasını ihale ediyoruz. İl Özel İdaresi ise yol çalışmalarına ve meydanı genişletme çalışmalarına bir ay içinde başlayacak. Benim kanaatim terminal binasının ihalesinde sorun çıkmazsa bu kasım ayının başına Kastamonu Havaalanını hazır hale getireceğiz. DHMİ'nin yapacağı şey maliyet olarak bizden çok yüksek ama yapımı kolay olan işler. Cihazların getirilmesi, ışıklandırmanın konulması, zor olan ve zaman alan bizim işimizdir. Kısa sürede hizmete açacağız.''

 

DHMİ İNCELEDİ, HAVAALANI AÇILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bir ile yatırım gelmesi için iş adamları önçe ulaşım varmı yok mu ona bakar yapılan olumsuz yorumlar sadece kafa karıştırıyor. Havaalanının işleyip işlemeyeceğini nerden uyduruyorlar anlamış değilim. sayın Valimize, Millet vekillerimize , DHMİ, özel idareye emeği geçen herkese teşekkürler.günlük İstanbul en az iki sefer uçak dolu uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acilsin ve ucuslar destek edilsin.turizm bolgesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kastamonu bence boşa açılır.tren olur ancak oraya.uçak tercih edileceğini sanmıyorum.gece 12 de otobuse binin sabah 06:00 kastamonuda oluyorsunuz.yoluda duz ve güzel artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merhaba, Sözkonusu terminal binası acaba daha önceden bir eğitim kurumu idi sanırım. Görünüşe bakıcak olursak. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000