25 Ocak 2017, Çarşamba 14:21:29

DHMİ ilk yerli uçak merdivenini üretti

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Ekipman Üretim Müdürlüğü, resmi kurum olarak ilk yerli uçak merdivenini üretti. Merdivenin seri üretimine de başlandı.
  • bunu tasarlayan-üreten kişiler korumaya alınmalı. böyle büyük işler cezasız kalmaz
  • Daha önceleri bu işler emek vermiş arkadaşları kaçırmayıp sahip olsaydı DHMİ bu hizmetlerde dünyaya hükmediyor olurdu. Bu işler çok amatörce. Buna şükür.
  • Merdivenler güzel olmuş olmasına da, yolcuları yağmur ve kardan korumak için tente sistemi yapılmamış. Tokat Havalimanında yolcular mağdur olmasın diye uçak merdivenine brandalı tente sistemini yaptırdılar. Başlarına gelmeyen kalmadı. DHMİ de zaten çalışan üreten, imza atan, haram lokma yemeyen-yedirmeyen personellere Müfettiş gönderilir bir güzelde ceza verilir.
  • Kutluyorum ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık.
  • çok güzel olmuş elerine sağlık
  • EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK, ÜRETİMİN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ
  • mobil kuleyi beğendim bide tüm konveyörleri bunlar yapıyomuş resmive yerli olarak, iyi bi şey gibi geldi bana
  • Esenboğa'da komşumuz olan,meydanlarda başarı ile çalışan kule,radar kontrpua,konveyörleri canla başla yapan tek resmi kuruluş dhmi teknik üretim müdürlüğüne selam olsun
  • bence çok güzel olmuş, Fatih'in bir çağı kapatıp diğer çağı açmasından daha büyük olay resmmen dünyanın dönüşü değişmiş!
  • çok güzel yapmışlar elerine sağlık

DHMİ Ekipman Üretim Müdürlüğünce, resmi kurumlar tarafından üretilen ilk yerli “Çekerli Uçak Merdiveni”  imal edildi.

DHMİ Yer hizmetleri tarafından yürütülen, havalimanlarında kullanılmak üzere DHMİ teknik ekiplerince tasarlanan merdivenin seri üretimine başlandı. Ayrıca mevcut ve yeni açılan havalimanlarına viraj, düz ve döner bagaj konveyörleri imalatları da devam ediyor.

MOBİL KULE ÜRETİMİNE DEVAM
DHMİ Ekipman Üretim Müdürlüğü, daha önce de Van Havalimanında Seyrüsefer hizmetlerini başarıyla yerine getiren  “Çekerli Mobil Hava Trafik Kontrol Kulesi” üretimini gerçekleştirmişti.

Doğal afet durumlarında veya geçici olarak Hava Trafik Kontrol Kulesine ihtiyaç duyulan hava limanlarımız için ülkemizin tüm bölgelerine kısa sürede ulaşarak her türlü seyrüsefer hizmetini verebilecek donanıma sahip “Araç üstü mobil hava trafik kontrol kulesi”nin üretimi devam ediyor.  Araç üzerinde hidrolik çapraz makaslarla yükselebilme özelliğine sahip ve ihtiyaç duyulduğunda her an hizmete hazır durumda olan Mobil Kule, yurt dışından temin fiyatının % 10'una tekabül eden bir bedel harcanarak kuruluşumuza kazandırılıyor. 





DHMİ ilk yerli uçak merdivenini üretti

Yorumlar Tüm Yorumlar (102)

anonim ~ 5 ay önce
bunu tasarlayan-üreten kişiler korumaya alınmalı. böyle büyük işler cezasız kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emektar ~ 4 yıl önce
Daha önceleri bu işler emek vermiş arkadaşları kaçırmayıp sahip olsaydı DHMİ bu hizmetlerde dünyaya hükmediyor olurdu. Bu işler çok amatörce. Buna şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EYVAH ~ 7 yıl önce
Merdivenler güzel olmuş olmasına da, yolcuları yağmur ve kardan korumak için tente sistemi yapılmamış. Tokat Havalimanında yolcular mağdur olmasın diye uçak merdivenine brandalı tente sistemini yaptırdılar. Başlarına gelmeyen kalmadı. DHMİ de zaten çalışan üreten, imza atan, haram lokma yemeyen-yedirmeyen personellere Müfettiş gönderilir bir güzelde ceza verilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayrak ~ 7 yıl önce
Kutluyorum ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emir ~ 7 yıl önce
çok güzel olmuş elerine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konya ~ 7 yıl önce
EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIN ELLERİNE SAĞLIK, ÜRETİMİN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mobil kule ~ 7 yıl önce
mobil kuleyi beğendim bide tüm konveyörleri bunlar yapıyomuş resmive yerli olarak, iyi bi şey gibi geldi bana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konveyör ~ 7 yıl önce
Esenboğa'da komşumuz olan,meydanlarda başarı ile çalışan kule,radar kontrpua,konveyörleri canla başla yapan tek resmi kuruluş dhmi teknik üretim müdürlüğüne selam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 7 yıl önce
bence çok güzel olmuş, Fatih'in bir çağı kapatıp diğer çağı açmasından daha büyük olay resmmen dünyanın dönüşü değişmiş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel olmuş ~ 7 yıl önce
çok güzel yapmışlar elerine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000