20 Mayıs 2009, Çarşamba 12:30:07

DHMİ 76 YAŞINDA...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün 76. Kuruluş Yıldönümü saat 11.00 de Atatürk’ün Anıtkabir’deki Mozolesine çelenk konularak kutlandı.
  • DHMİ NİN 76 CI YAŞINI KUTLARIZ. DHMİ HİZMETLERİNİ AVRUPA STANDARTLARINDA YAPMALI.TÜRKİYENİN VİTRİNİ AHL HER BAKIMDAN DÖKÜLÜYOR.(TERMİNALLER HARİÇ).BİRÇOK MEYDANIMIZ AYT,MEN,DAL ULUSLARARASI MEYDAN OLMASINA RAĞMEN PİST VE TAXİ YOLLARI İLE İŞARETLEMELERİ BERBAT DURUMDA.HELE AHL PİSTTE VE TAXİ YOLARINDA SANKİ TARLADA GİDİYORMUŞ GİBİSİNİZ.ÇİZGİLER VE IŞIKLAR GÖZÜKMÜYOR.VAKTİNDE DHMİ NİN TEDBİR ALAMAMASINDAN SÜREKLİ GECİKMELER YAŞANIYOR.KOCA KIŞ GEÇTİ BU KURUM YAZ YOĞUNLUĞU BAŞLARKEN AYT DE APRON ÇALIŞMASINI BİTİREMEDİ.MEN 34 ILS HALA NOTAMLI.OPERATÖRLER YOĞUN TRAFİKLE BAŞA ÇIKAMIYORLAR.TELSİZLER YOĞUN KONUŞMALAR BLOKE OLUYOR.THY YE AYRIMCILIK YAPILIYOR.ÖZEL SEKTÖRE AHL DÖNÜŞLERİNDE UZUN SLOTLAR GELİRKEN THY SLOTSUZ KAĞNI HIZIYLA UÇUYOR.

Genel Müdür Orhan Birdal törende şeref defterini imzaladı. Törene Genel Müdür Yardımcısı Funda Ocak, Mehmet Ateş, Mehmet Karakan ve tüm Daire Başkanları, tüm Hava Limanı Başmüdür ve Hava Alanı Müdürleri ile Birim Amirleri katıldı.

Genel Müdür Orhan Birdal şeref defterine şunları yazdı:

AZİZ ATATÜRK

Bugün ben ve çalışma arkadaşlarım Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün 76. Yıldönümü münasebetiyle huzurunuzda bulunuyoruz.

Siz, Genç Türkiye Cumhuriyetinin ulaşacağı hedefi çağdaş uygarlık seviyesi olarak bizlere gösterdiniz. Bu hedeflerin içinde İstikbal Göklerdedir diyerek geleceğe ışık tuttunuz. Bizler havacılar olarak bu sözlerinizin ışığında, sorumluluğumuzun bilinciyle var gücümüzle çalışmaktayız.

Havada, hava ulaşımının güvenli bir şekilde yürütülmesini sağlamak; yerde, yolcu konforunu en iyi şekilde temin etmek için yaptığımız çalışmalar ile Türk Sivil Havacılığı gösterdiğiniz hedeflere emin adımlarla ilerlemektedir.
 
Geldiğimiz noktada durmayacağız. Sizin bize gösterdiğiniz yolda hep daha ileriye gitmek için gayret edeceğiz.

Ruhunuz şad olsun.

DHMİ

DHMİ

DHMİ

DHMİ 76 YAŞINDA...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
DHMİ NİN 76 CI YAŞINI KUTLARIZ. DHMİ HİZMETLERİNİ AVRUPA STANDARTLARINDA YAPMALI.TÜRKİYENİN VİTRİNİ AHL HER BAKIMDAN DÖKÜLÜYOR.(TERMİNALLER HARİÇ).BİRÇOK MEYDANIMIZ AYT,MEN,DAL ULUSLARARASI MEYDAN OLMASINA RAĞMEN PİST VE TAXİ YOLLARI İLE İŞARETLEMELERİ BERBAT DURUMDA.HELE AHL PİSTTE VE TAXİ YOLARINDA SANKİ TARLADA GİDİYORMUŞ GİBİSİNİZ.ÇİZGİLER VE IŞIKLAR GÖZÜKMÜYOR.VAKTİNDE DHMİ NİN TEDBİR ALAMAMASINDAN SÜREKLİ GECİKMELER YAŞANIYOR.KOCA KIŞ GEÇTİ BU KURUM YAZ YOĞUNLUĞU BAŞLARKEN AYT DE APRON ÇALIŞMASINI BİTİREMEDİ.MEN 34 ILS HALA NOTAMLI.OPERATÖRLER YOĞUN TRAFİKLE BAŞA ÇIKAMIYORLAR.TELSİZLER YOĞUN KONUŞMALAR BLOKE OLUYOR.THY YE AYRIMCILIK YAPILIYOR.ÖZEL SEKTÖRE AHL DÖNÜŞLERİNDE UZUN SLOTLAR GELİRKEN THY SLOTSUZ KAĞNI HIZIYLA UÇUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000