13 Nisan 2016, Çarşamba 16:30:10

DHMİ 65 hava trafik kontrolörü alacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) sınavla 5 Asistan ve 60 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü olmak üzere toplamda 65 personel alımı yapacağını duyurdu.
  • Magyaslari cok, giren koseyi doner
  • Selamlar arkadaşlar, 2016 yılı içinde yeni bir stajyer alımı olacak mı acaba? Ne zaman çıkılır ilana?
  • yüksek lisanslı doktoralı her haltı bilen her delikten çıkan ARFF cikler ve GÜVECİKLER varken dışarıdan neden alım yapılıyor. ARFF ve GÜVELER den atama yapılmalı. hatayı çabuk düzeltin yoksa Genel Müdürle yemek yerken söylerler zorda kalırsınız.
  • 3 yıldır kendim dahil kuruma hava trafikçi olarak torpille gireni görmedim. Benim girdiğim zamanlarda başvuru yapan rakiplerinin moralini bozmak amacıyla forumlarda türlü türlü safsatalar dolaniyordu. Kimseyi bu şekilde bir davranışta bulunuyor diye suclamiyorum. Şartları sağlayan herkesin başvurmasını tavsiye ederim en nihayetinde kaybedecek bişey yok.
  • 2016 KPSS sonuçlarını neden beklemediklerini bilen var mı? Başka bir alım da olmayacakmış yıl içinde.
  • çok stresli ve yorucu bir iş, geceniz gündüzünüz kalmıyor.
  • asistan ve stajer farkı nedir bilen var mı..hem alırken hemde yapacakları işler farklı mıdır
  • Kaliteli, iş tatmini yüksek, çok fazla dikkat ve önem isteyen bir meslek. Eksiklikler var doğrudur ama zamanla iyileşmeler olacaktır. Yeni arkadaşlara başarılar dilerim, istanbul trafiğinde daha dikkatli daha yoğun mesleği tam anlamıyla hissedeceklerdir.
  • Stajyer için 70 YDS şartı aranırken asistan için neden yok? Üniversitede hazırlık okuyorlar sayılıyor. Biz de okuyoruz saymıyorlar
  • Ev hanimi kontrolor ablanin hamur kokan elini op sen yavrimmm. En cok onlar dusunur sizi. 2 dk gecikcek olsaniz icine ok gibi batar=)

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) sınavla 5 Asistan ve 60 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü olmak üzere toplamda 65 personel alımı yapacağını duyurdu.

En az 4 yıllık üniversite mezunu adayların 12-28 Nisan 2016 tarihleri arasında genel müdürlüğün web sayfasından temiz edilecek başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında olacak şekilde şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilecek.

KPSS sınav şartı arandığından adaylar 2014 KPSS sınav puanından en az 70 puana sahip olmaları gerekiyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünce duyurulan pozisyonların sayısının 5 katı kadar aday KPSSP3 puanı en yüksekten başlamak üzere bilgisayar destekli seçme programı sınavına veya yazılı yarışma sınavına çağırılacak.

Asistan alımı için yaş şartı aranmaz iken Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı için ise 27 yaşından gün almamış olmak gerekiyor. Asistan hava trafik kontrolör alımı için hava trafik kontrolör lisansı istenirken Stajyer hava trafik kontrolör alımında böyle bir lisans istenmiyor.

İlan detayı ve başvuru için tıklayın...

DHMİ 65 hava trafik kontrolörü alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Arff ~ 5 yıl önce
Magyaslari cok, giren koseyi doner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahtsız Bedevi ~ 8 yıl önce
Selamlar arkadaşlar, 2016 yılı içinde yeni bir stajyer alımı olacak mı acaba? Ne zaman çıkılır ilana?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ve GÜVELER ~ 8 yıl önce
yüksek lisanslı doktoralı her haltı bilen her delikten çıkan ARFF cikler ve GÜVECİKLER varken dışarıdan neden alım yapılıyor. ARFF ve GÜVELER den atama yapılmalı. hatayı çabuk düzeltin yoksa Genel Müdürle yemek yerken söylerler zorda kalırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HBS ~ 8 yıl önce
3 yıldır kendim dahil kuruma hava trafikçi olarak torpille gireni görmedim. Benim girdiğim zamanlarda başvuru yapan rakiplerinin moralini bozmak amacıyla forumlarda türlü türlü safsatalar dolaniyordu. Kimseyi bu şekilde bir davranışta bulunuyor diye suclamiyorum. Şartları sağlayan herkesin başvurmasını tavsiye ederim en nihayetinde kaybedecek bişey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berd ~ 8 yıl önce
2016 KPSS sonuçlarını neden beklemediklerini bilen var mı? Başka bir alım da olmayacakmış yıl içinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berd'e ~ 8 yıl önce
2016 puanlarıyla bir alım olacak. bu yıl planlanan stajyer sayısı 100 bu sayının biraz altı ve üstü olabilir. muhtemelen diğer alımdaki sayı 40-50 civarı olup kurs başlangıç tarihi Aralık olabilir.
2016 ? ~ 8 yıl önce
Bende 2016 mezunu olacağım ve kpss ye hazırlanıyorum. Bu sene iki alım olacağını kesin olarak öğrenebileceğimiz bir yer var mı acaba ? Çünkü gerçekten ço büyük hayal kırıklığına uğradım bizi beklemedikleri için.
selin ~ 8 yıl önce
çok stresli ve yorucu bir iş, geceniz gündüzünüz kalmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stajer?asistan? ~ 8 yıl önce
asistan ve stajer farkı nedir bilen var mı..hem alırken hemde yapacakları işler farklı mıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 8 yıl önce
Kaliteli, iş tatmini yüksek, çok fazla dikkat ve önem isteyen bir meslek. Eksiklikler var doğrudur ama zamanla iyileşmeler olacaktır. Yeni arkadaşlara başarılar dilerim, istanbul trafiğinde daha dikkatli daha yoğun mesleği tam anlamıyla hissedeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asistan? ~ 8 yıl önce
Stajyer için 70 YDS şartı aranırken asistan için neden yok? Üniversitede hazırlık okuyorlar sayılıyor. Biz de okuyoruz saymıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işine bak ~ 8 yıl önce
sen okuyon işletme adamlar okuyo 4 sene dibine kadar hava trafik. bırak da o kadar olsun zamanında aklın neredeydi girseydin ya okulun sınavlarına..
shui ~ 8 yıl önce
Sivil hava ulaştırma işletmeciliği mezunuyum arkadaşım. O bölüme torpilli arkadaşlar alınır. Pilotaja giremeyen torpilliler hava trafiğe girer
okullu atc ~ 8 yıl önce
ya BSG
bırak bu işleri ~ 8 yıl önce
kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hikayesi işte..
Hubf ~ 8 yıl önce
Isletme mezunu olan arkadas hava trafik sınavlarina 4 sene girdi kazanamayinca torpil donuyor yalanini atıyor
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Ev hanimi kontrolor ablanin hamur kokan elini op sen yavrimmm. En cok onlar dusunur sizi. 2 dk gecikcek olsaniz icine ok gibi batar=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000