19 Ocak 2013, Cumartesi 09:31:22

BAŞMÜDÜRDEN "FIRTINA" AÇIKLAMASI

Antalya'da etkili olan fırtına ve yağışlı hava, uçak seferlerini de olumsuz yönde etkiledi. DHMİ Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
  • Airman sen kesin diger yorumlara muhatap birisin ve agir geldi. Birileri kral ciplak diyor, duyuyor musun? Dhmi her havaalaninda ayri ayri mantikta uygulamalari ile standart i olmayan, klasik devlet burokrasisinin icersinde bir yer. Sektorun gelismesindeki en onemli faktoru dhmi olarak gostermek ise; buna yorum bile yapmiyorum. Lutfen devletin ve devlet kuruluslarinin, calisan sirket ve onlarin personeline destek ve yardimci olmasi geregini unutmayalim. Ama, mevcut imkanlar sadece kendi icersinde kalir ve sadece koseyi kapanlarca kullanilirsa denge bozulur. Bende antalya apronuna girerken eziyet cekmeden saltanat icersinde isyerime gitmek istiyorum. Hadi devlet imkanlarini esit kullandirtin. ( cagdas ulkelerde devlet calisanlarinin maasini halkin verdigi vergilerle halkin odedigi bilinir ve oncelik ona gore belirlenir).
  • DHMİ 80 yıldır ülkemizde, büyük sorumluluk içinde uçuş güvenliğini, terminal - pist- apron - taxiway hizmetlerini uluslararası( ICAO, IATA, ECAC gibi) standartlar dahilinde gerekenleri yerine getirmektedir.. Türkiye'de havacılık sektörünün en çok büyüyen ve gelişen sektörü olmasındaki en önemli faktör DHMİ nin sürekli doğru, iyi tesbitleri ve önemli yatırımları sayesinde olmaktadır.. Hava muhalefeti nedeni ile uçakların bir alana inememesi tüm dünyada yaşanan sorunlardandır.. Ayrıca, Antalya havalimanı çalışanları olarak, biz inanıyoruz ki, Antalya Havalimanı yakın zamanda kendisine yakışan, işlevsel, hızlı akış sağlanan, modern bir ana giriş ve A kapısına sahip olacaktır.. Çünkü; bizler... istikrar, kalite ve iyi hizmet öncüsü, çalışkan bir Ulaştırma Bakanına, Genel Müdüre ve Başmüdüre sahibiz..
  • doğru dhmi çalışanları insan diğerleri önemli değil hergün yağmurda fırtınada sıcakta a-kapısında kuyruk oluşuyor millet soğukta donuyor yağmurda ıslanıyor sıcakta yanıyor önemli değil insan yerine koyulmuyor tonlarca para kazanıyor dhmi yeni bir a-kapısı yaptıramadı yıllardır plan var icrat yok klasik devler zihniyetinin son örneği dhmi
  • Sayin bas mudurum, bizlere, A kapisinda diger apron calisanlari ile beklemeden sadece bizim ( (DHMİ calisanlari ) icin acilmis kapidan iceri girmemize izin verdiginiz icin tesekkur ederiz. Yoksa yagmurda, sicakta bizim icin zor olacakti.

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, yaptığı açıklamada, fırtına nedeniyle İstanbul ve İzmir'den kalkan üç uçağın Antalya Havalimanı'na inemeyerek geri döndüğünü söyledi.

Fırtına ve yağışlar hakkında da konuşan Serdar, ''Havalimanımızda şu anda iniş ve kalkışlar devam etmekte. Ancak zaman zaman fırtına etkili oluyor. Yaklaşık 100 kilometre hıza ulaşan fırtına uçakların inişinde sıkıntı yaratıyor. Ancak görüş mesafesi çok düşük değil'' dedi.

BAŞMÜDÜRDEN "FIRTINA" AÇIKLAMASI

Yorumlar

Eğrimen ~ 11 yıl önce
Airman sen kesin diger yorumlara muhatap birisin ve agir geldi. Birileri kral ciplak diyor, duyuyor musun? Dhmi her havaalaninda ayri ayri mantikta uygulamalari ile standart i olmayan, klasik devlet burokrasisinin icersinde bir yer. Sektorun gelismesindeki en onemli faktoru dhmi olarak gostermek ise; buna yorum bile yapmiyorum. Lutfen devletin ve devlet kuruluslarinin, calisan sirket ve onlarin personeline destek ve yardimci olmasi geregini unutmayalim. Ama, mevcut imkanlar sadece kendi icersinde kalir ve sadece koseyi kapanlarca kullanilirsa denge bozulur. Bende antalya apronuna girerken eziyet cekmeden saltanat icersinde isyerime gitmek istiyorum. Hadi devlet imkanlarini esit kullandirtin. ( cagdas ulkelerde devlet calisanlarinin maasini halkin verdigi vergilerle halkin odedigi bilinir ve oncelik ona gore belirlenir).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 11 yıl önce
DHMİ 80 yıldır ülkemizde, büyük sorumluluk içinde uçuş güvenliğini, terminal - pist- apron - taxiway hizmetlerini uluslararası( ICAO, IATA, ECAC gibi) standartlar dahilinde gerekenleri yerine getirmektedir.. Türkiye'de havacılık sektörünün en çok büyüyen ve gelişen sektörü olmasındaki en önemli faktör DHMİ nin sürekli doğru, iyi tesbitleri ve önemli yatırımları sayesinde olmaktadır.. Hava muhalefeti nedeni ile uçakların bir alana inememesi tüm dünyada yaşanan sorunlardandır.. Ayrıca, Antalya havalimanı çalışanları olarak, biz inanıyoruz ki, Antalya Havalimanı yakın zamanda kendisine yakışan, işlevsel, hızlı akış sağlanan, modern bir ana giriş ve A kapısına sahip olacaktır.. Çünkü; bizler... istikrar, kalite ve iyi hizmet öncüsü, çalışkan bir Ulaştırma Bakanına, Genel Müdüre ve Başmüdüre sahibiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 11 yıl önce
doğru dhmi çalışanları insan diğerleri önemli değil hergün yağmurda fırtınada sıcakta a-kapısında kuyruk oluşuyor millet soğukta donuyor yağmurda ıslanıyor sıcakta yanıyor önemli değil insan yerine koyulmuyor tonlarca para kazanıyor dhmi yeni bir a-kapısı yaptıramadı yıllardır plan var icrat yok klasik devler zihniyetinin son örneği dhmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesekkurler ~ 11 yıl önce
Sayin bas mudurum, bizlere, A kapisinda diger apron calisanlari ile beklemeden sadece bizim ( (DHMİ calisanlari ) icin acilmis kapidan iceri girmemize izin verdiginiz icin tesekkur ederiz. Yoksa yagmurda, sicakta bizim icin zor olacakti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000