17 Haziran 2011, Cuma 18:02:20

BAŞBAKANLIĞA DEVREDİLEN UÇAKLAR 'VIP' UÇACAK

DHMİ filosunda bulunan iki adet Cessna tipi uçak Başbakanlığa devredildi...
  • seçimde %50 oy alınırken ilave 2 VIP uçağıyla ne kadar oy alınır . uçakların üzerine TC yazılınca oy artışının fazla olmasının sebebi nedir. bu uçaklar düşüp içindekiler ölürse onlara şehit mi denir kelle mi ?
  • Devire iyi uymuşsun. Devir senin devrin zannediyorsun. Bu uçakları büyük uçak kullanmamak adına aldıklarını düşünsek, bize kargalar bile gülmez, meczup sayar. Bunun yerine hava taksiden uçak kiralanmak suretiyle hizmet alımına gidilse, şu andaki maliyetin çok altında hizmet alınabilir. Bu uçaklara ilave olarak alınacak A 330'da THY'dan kiralanabilir. Üzerinde Manchester veya Barca yazmaz da, Kasımpaşa yazar ne olacak ki? Yakışır yiğidime, sen de o uçakta kendine yer bulabilirsin.
  • padişahım çokkk yaşaa...vatandaş asgari ücrete talim...siz alın heliopterleri alın uçakları bakalım...unutmayın ama osmanlıda böyle çöküp gitmişti :))
  • allahtan türk halkı sizin gibi düşünmüyor. ergenekon kafalı adamlar sizin yüzünüzden 50 yıldır bir adım ilerleyemedik. seçimlerde tuş olunca hırsınızı yorumlarla kusmayın. sizin kafanızın bulunduğu yerde olsak at arabasınıda çok görürsünüz
  • Aksırıncaya kadar, Tıksırıncaya kadar. Çünkü bu uçaklar babanızın malı... Haram olsun
  • BÜYÜK BRİTANYA İMPARATORLUĞU BAŞBAKANLIĞININ UÇAĞI YOKTUR.İNGİLTERE BAŞBAKANI CAMERON 2009YILINDA YAPMIŞ OÖDUĞU DIŞ GEZİLERİN SADECE İKİSİNDE BRITISH AIRWAYS 'DEN UÇAK KİRALADI.DİĞER DIŞ GEZİLERİNİ İSE,TARİFELİ SEFERLERLE GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.TÜRKİYE İLE İNGİLTEREYİ MUKAYESE EDİN.İSLAMİYETDE İSRAFIN HARAM OLDUĞUNU DA HESABA KATIN.VE HANGİ DAVRANIŞIN İSLAMİYETE UYGUN OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN.GERÇEK DAVRANIŞI İSLAMİYETE UYMAYANLARA MÜNAFIK DENDİĞİNİ DE HERKES BİLİR.
  • O kadar halkı uçaracağına, başbakanı uçur. Konsantre havacılık servisi. Başbakanı / bakanı uçurduğunda onu seçenler kadar insanı uçurmuş sayılabilir mi? YOK DEVE. ANA, ATA, GAP, DAP, ...ZART, ZURT. Birçok havayolu şirketinden fazla uçak. İsraf günahtır değil mi?
  • Daha-daha alınsın!..Her bir Sayın bakanımız ve aileleri için filo genişletilsin..Eskiyenlerin yerine yenileri alınsın...Uçanların gövdelerinin üzerine Türkiye Cumhuriyeti yazılırken iç dekorları da Türk-İslan gelenekselliği doğrultusunda döşensin!...Şark köşesi-Batı Köşeleri de yer alsın..İstemeyen na-mert
  • Başbakanlık havataksi açıyor galiba. Bu kadar uçak ne olucak çok merak ediyorum acıkçası. Şuan Türkiyede hava taksi filolarında olmayan filo başbakanlıkta oldu gibi duruyor.
Kısa bir süre önce uçuş güvenliğini sağlayan sistemlerin kontrolünü yapmak iki adet Cessna Citation XLS tipi uçak alan DHMİ, daha önce aynı iş için kullandığı uçakları Başbakanlığa devretti.

Alınan yeni uçaklar nedeniyle filoda bulunan Cessna Citation-V tipi iki uçak Başbakanlığa devredildi. Uçakların VIP uçuşlarda kullanılacağı öğrenikldi.
 
Uçakların bakım, onarım ve yenileme işlemleri sona ererken, iki uçağın üzerine de Türkiye Cumhuriyeti yazıldı.
BAŞBAKANLIĞA DEVREDİLEN UÇAKLAR 'VIP' UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
seçimde %50 oy alınırken ilave 2 VIP uçağıyla ne kadar oy alınır . uçakların üzerine TC yazılınca oy artışının fazla olmasının sebebi nedir. bu uçaklar düşüp içindekiler ölürse onlara şehit mi denir kelle mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Devire iyi uymuşsun. Devir senin devrin zannediyorsun. Bu uçakları büyük uçak kullanmamak adına aldıklarını düşünsek, bize kargalar bile gülmez, meczup sayar. Bunun yerine hava taksiden uçak kiralanmak suretiyle hizmet alımına gidilse, şu andaki maliyetin çok altında hizmet alınabilir. Bu uçaklara ilave olarak alınacak A 330'da THY'dan kiralanabilir. Üzerinde Manchester veya Barca yazmaz da, Kasımpaşa yazar ne olacak ki? Yakışır yiğidime, sen de o uçakta kendine yer bulabilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
padişahım çokkk yaşaa...vatandaş asgari ücrete talim...siz alın heliopterleri alın uçakları bakalım...unutmayın ama osmanlıda böyle çöküp gitmişti :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allahtan türk halkı sizin gibi düşünmüyor. ergenekon kafalı adamlar sizin yüzünüzden 50 yıldır bir adım ilerleyemedik. seçimlerde tuş olunca hırsınızı yorumlarla kusmayın. sizin kafanızın bulunduğu yerde olsak at arabasınıda çok görürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aksırıncaya kadar, Tıksırıncaya kadar. Çünkü bu uçaklar babanızın malı... Haram olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BÜYÜK BRİTANYA İMPARATORLUĞU BAŞBAKANLIĞININ UÇAĞI YOKTUR.İNGİLTERE BAŞBAKANI CAMERON 2009YILINDA YAPMIŞ OÖDUĞU DIŞ GEZİLERİN SADECE İKİSİNDE BRITISH AIRWAYS 'DEN UÇAK KİRALADI.DİĞER DIŞ GEZİLERİNİ İSE,TARİFELİ SEFERLERLE GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.TÜRKİYE İLE İNGİLTEREYİ MUKAYESE EDİN.İSLAMİYETDE İSRAFIN HARAM OLDUĞUNU DA HESABA KATIN.VE HANGİ DAVRANIŞIN İSLAMİYETE UYGUN OLDUĞUNA SİZ KARAR VERİN.GERÇEK DAVRANIŞI İSLAMİYETE UYMAYANLARA MÜNAFIK DENDİĞİNİ DE HERKES BİLİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O kadar halkı uçaracağına, başbakanı uçur. Konsantre havacılık servisi. Başbakanı / bakanı uçurduğunda onu seçenler kadar insanı uçurmuş sayılabilir mi? YOK DEVE. ANA, ATA, GAP, DAP, ...ZART, ZURT. Birçok havayolu şirketinden fazla uçak. İsraf günahtır değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Daha-daha alınsın!..Her bir Sayın bakanımız ve aileleri için filo genişletilsin..Eskiyenlerin yerine yenileri alınsın...Uçanların gövdelerinin üzerine Türkiye Cumhuriyeti yazılırken iç dekorları da Türk-İslan gelenekselliği doğrultusunda döşensin!...Şark köşesi-Batı Köşeleri de yer alsın..İstemeyen na-mert

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başbakanlık havataksi açıyor galiba. Bu kadar uçak ne olucak çok merak ediyorum acıkçası. Şuan Türkiyede hava taksi filolarında olmayan filo başbakanlıkta oldu gibi duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000