03 Mart 2011, Perşembe 15:21:08

BAKAN YILDIRIM ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Muş'ta büyük tehlike atlattı. Bakan Yıldırım'ın içerisinde bulunduğu helikopter, düşme tehlikesi geçirdi.
  • Erdoğan Bektaş Kastamonu Valisi.
  • helikopter 5 kişilik değil haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz ? helikopter eurocoıter ec-145 tipinde. açın araştırın bakalım kaç kişilikmiş.
  • EVET BAKAN YAPILAN İŞLERE BAKARSANIZ BAŞARILI, AMA HALEN SORUŞTURMASI DEAM EDEN YAZICIOĞLU KAZASI DERS OLMAMIŞ GEREKKİ O YOLA DEVAM ETTİ... YADA KÖTÜ DÜŞÜNÜRSEK REKLAMINDA BUKADARIDA OLMAZ YANİ...
  • YAYIMLANMASI ICAO KURALI GEREĞİ OLMASINA RAĞMEN VE DE KAÇ YILDIR DA GÖREVDE BULUNMALARINA RAĞMEN, HALA HELİKOPTER İŞLETME YÖNETMELİĞİNİ YAYIMLAYAMAYAN SHGM YÖNETİMİNİ BEN BAKAN OLSAM CEZALANDIRIR VE GENEL MÜDÜRÜ DE HEMEN GÖREVDEN ALIRDIM. AMA TABİ ONLAR KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR MANTIĞINA SAHİP OLDUKLARI İÇİN BİRBİRLERİNE BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZLAR. ANCAK KENDİLERİNDEN OLMAYAN OLSAYDI ÇOKTAN GÖREVDEN ALMIŞ OLURLARDI. AMA ALLAH BÜYÜKTÜR.
  • Büyük geçmiş olsun,kendisi Sağlık Bakanından sonra,kabinenin en başarılı bakanıdır.
  • Henüz bir yönetmliği bile olmayan ve SHGM nin denetimineden uzak bu alete binmeyin. Sakın ve sakın. Bir dost....
  • ya ben yanlış okudum, yada anlamadım...Ulaştırma Bakanı 7 kişi ile 5 kişilik helikoptere biniyor..??? bu nasıl olur..? yani arkadaşlar, ULAŞTIRMA BAKANI!!!! o yapıyorsa, veya daha doğrusu onun yanında yapılıyorsa (belke kendisi kapasiteyi ezbere bilmiyordur ve bu doğaldır) artık daha ne diyelim..???
  • Üreticiyi ve tipini yazsaydınız, 5 kişi, 7 kişi, 9 kişi sohbeti olmazdı.
  • Sayın Bakanım, canınızı seviyorsanız helikopterlere sakın binmeyin. Daha SHGM'nin ICAO ANNEX-6 PART III'e göre kaç yıldır işletme yönetmeliği her nedense yayımlanmadı. Yani helikopterler hangi işletme kurallarına göre uçuyor belirsiz. Bu konuda yönetmeliğin bir an önce çıkması için SHGM yönetimini uyarmanızda fayda var.
  • Sn. Bakanımı Allah kazalardan belalardan uzak tutsun.Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.....

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner ile birlikte Bitlis'te bir dizi açılışlara katılacak olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'dan özel uçakla Muş'a geldi. Burada Vali Ali Çınar, Belediye Başkanı Necmettin Dede ve partililer tarafından karşılanan Bakan Binali Yıldırım, havaalanı önünde kendisini bekleyen Muş Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla görüştü. Daha sonra VİP salonunda bir süre dinlenen Bakan Yıldırım, Bitlis'e geçmek üzere bakanlığa ait helikoptere bindi.

5 kişi kapasiteli helikoptere 7 kişinin binmesi nedeniyle helikopter kalkmakta güçlük yaşadı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, Muş Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve korumaların içerisinde bulunduğu helikopter, havaalanı pistinde rüzgarın etkisiyle tehlike atlattı. Havaalanındakilerin büyük korkuya kapılmasına neden olan helikopter, birkaç manevranın ardından havalanarak Bitlis'e hareket etti.
(Sabah)

Bu arada DHMİ'den yapılan açıklamada, kullanılan helikopterin 9 kişilik olduğu ve düşme tehlikesi gibi bir durumun söz konusu dahi olmadığı belirtildi. Yetkililer "Helikopterin kalkışında yapılan manevranın sertliği nedeniyle gazeteci arkadaşlardan birisi haberi böyle yansıtmıştır. Olayın büyütülecek bir yanı yok" diye konuştu.
BAKAN YILDIRIM ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Erdoğan Bektaş Kastamonu Valisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
helikopter 5 kişilik değil haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz ? helikopter eurocoıter ec-145 tipinde. açın araştırın bakalım kaç kişilikmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EVET BAKAN YAPILAN İŞLERE BAKARSANIZ BAŞARILI, AMA HALEN SORUŞTURMASI DEAM EDEN YAZICIOĞLU KAZASI DERS OLMAMIŞ GEREKKİ O YOLA DEVAM ETTİ... YADA KÖTÜ DÜŞÜNÜRSEK REKLAMINDA BUKADARIDA OLMAZ YANİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAYIMLANMASI ICAO KURALI GEREĞİ OLMASINA RAĞMEN VE DE KAÇ YILDIR DA GÖREVDE BULUNMALARINA RAĞMEN, HALA HELİKOPTER İŞLETME YÖNETMELİĞİNİ YAYIMLAYAMAYAN SHGM YÖNETİMİNİ BEN BAKAN OLSAM CEZALANDIRIR VE GENEL MÜDÜRÜ DE HEMEN GÖREVDEN ALIRDIM. AMA TABİ ONLAR KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR MANTIĞINA SAHİP OLDUKLARI İÇİN BİRBİRLERİNE BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZLAR. ANCAK KENDİLERİNDEN OLMAYAN OLSAYDI ÇOKTAN GÖREVDEN ALMIŞ OLURLARDI. AMA ALLAH BÜYÜKTÜR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Büyük geçmiş olsun,kendisi Sağlık Bakanından sonra,kabinenin en başarılı bakanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Henüz bir yönetmliği bile olmayan ve SHGM nin denetimineden uzak bu alete binmeyin. Sakın ve sakın. Bir dost....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya ben yanlış okudum, yada anlamadım...Ulaştırma Bakanı 7 kişi ile 5 kişilik helikoptere biniyor..??? bu nasıl olur..? yani arkadaşlar, ULAŞTIRMA BAKANI!!!! o yapıyorsa, veya daha doğrusu onun yanında yapılıyorsa (belke kendisi kapasiteyi ezbere bilmiyordur ve bu doğaldır) artık daha ne diyelim..???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Üreticiyi ve tipini yazsaydınız, 5 kişi, 7 kişi, 9 kişi sohbeti olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Bakanım, canınızı seviyorsanız helikopterlere sakın binmeyin. Daha SHGM'nin ICAO ANNEX-6 PART III'e göre kaç yıldır işletme yönetmeliği her nedense yayımlanmadı. Yani helikopterler hangi işletme kurallarına göre uçuyor belirsiz. Bu konuda yönetmeliğin bir an önce çıkması için SHGM yönetimini uyarmanızda fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn. Bakanımı Allah kazalardan belalardan uzak tutsun.Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000