31 Mayıs 2009, Pazar 13:36:22

Antalya'da yeni bir şirket doğdu

İki genç girişimcinin çabalarıyla kurulan şirketin başına eski DHMİ Baş Müdürlerinden olan, aynı zamanda iki ayrı bussines jet şirketinin de kurucu Genel Müdürlüğünü yapan Burhan Tiryaki getirildi.
  • hava trafik kontrolörüyüm.kendisiyle antalya kulede kontrolörlük yaparken tanıştım.önce hava limanı işletme müdürüydü ,daha sonra başmüdür muavini oldu,başarılarının devamı neticesinde başmüdür de oldu.çok temiz ,sakin ,efendi ve topluma faydalı bir insandır.yeni görevindede başarılarının devamını dilerim.
  • Baş Müdürüm, Türkiye de ezberlenmiş charter ve tarifeli içhat havacılığının dışında da özel sektör havacılığı yapılabileceğini ve aslında bugüne kadar önemi fark edilemeyen bir upper clas havacılık hizmeti ihtiyacı ve potansiyeli bulunmaktadır. Başarılı olacağınıza eminim, saygı ve sevgilerimle, OKAN ASLAN
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Burhan Bey hayırlı olmasını dilerim.AHL M.Oktay ÇAKIRLAR
  • BURHAN BEY HAYIRLI OLSUN AHL MEHMET CUMHUR.
  • hayırlısı olsun allah utandırmasın güzel şeyler bunlar.

Halen kiralık olarak Citation XLS ve Citation 6 uçaklarıyla faaliyet gösteren şirket, aynı zamanda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek adına büyük gövdeli (27-32 kişilik) VIP donanımlı bir uçak için de Amerika'da görüşmelerini sürdürüyor. Antalya merkezli şirketin AOC müracaatı için gerekli hazırlıkların yapıldığı ve kısa sürede ön izin için SHGM’ye müracaat edileceği belirtildi.

HBA Air, Antalya’nın her geçen gün büyümekte olan en üst gelir gurubuna hitap eden servisleriyle, sadece ilinde değil Türkiye’de ses getirecek yenilikler ve hizmet konseptleri oluşturuyor. Üst gelir grubunun sadece seyahatleri değil, sosyal hayatları ve tatil / eğlence gezileri için de paketler hazırlayan şirket, bölgesinin, gerek yeni otel açılışları gerekse geçirdiği yapısal değişiklikler nedeniyle yakın gelecekte Orta Doğunun finans merkezi olacağını hesap ederek hedeflerini belirleyen şirketin planları oldukça iddialı.

Önümüzdeki 5 yıl içinde 10 uçaklık bir filoya ulaşmayı hedefleyen şirket, buna uygun bir altyapıyı şimdiden oluşturmaya başladı.

Burhan Tiryaki’nin kısa özgeçmişi

1961 Ankara doğumlu Tiryaki, ilk, orta ve lise tahsili ile Ankara Hukuk Fakültesi Bankacılık ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü’nü doğduğu yer olan Ankara’da tamamladı.
Takip eden yıllarda Akdeniz Ün. İşletme ve Anadolu Ün. Yönetim Bilimleri’ni tamamladı.

1980 yılından 2006 yılına kadar DHMİ de Baş Müdürlük dahil çeşitli kademelerde ve görevlerde bulunduktan sonra özel sektöre transfer olan Tiryaki, iki ayrı business jet şirketinin kurucu Genel Müdürlüğünü ve havacılık sektöründe birçok şirketin danışmanlığını ve Antalya koordinatörlüğünü yaptı. Türkiye’nin ilk hava ambulans ruhsatınıda alan Tiryaki şu anda HBA Air’de kurucu Genel Müdür olarak meslek hayatını sürdürüyor.

Antalya'da yeni bir şirket doğdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
hava trafik kontrolörüyüm.kendisiyle antalya kulede kontrolörlük yaparken tanıştım.önce hava limanı işletme müdürüydü ,daha sonra başmüdür muavini oldu,başarılarının devamı neticesinde başmüdür de oldu.çok temiz ,sakin ,efendi ve topluma faydalı bir insandır.yeni görevindede başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Baş Müdürüm, Türkiye de ezberlenmiş charter ve tarifeli içhat havacılığının dışında da özel sektör havacılığı yapılabileceğini ve aslında bugüne kadar önemi fark edilemeyen bir upper clas havacılık hizmeti ihtiyacı ve potansiyeli bulunmaktadır. Başarılı olacağınıza eminim, saygı ve sevgilerimle, OKAN ASLAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burhan Bey hayırlı olmasını dilerim.AHL M.Oktay ÇAKIRLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BURHAN BEY HAYIRLI OLSUN AHL MEHMET CUMHUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlısı olsun allah utandırmasın güzel şeyler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000