30 Haziran 2013, Pazar 06:16:25

ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, bir günde 937 uçağın havalimanına iniş kalkış yaptığını belirterek, bunun tüm zamanların rekoru olduğunu bildirdi.
  • antalya havalimanı güvenlik görevlileri 12 saat mesai yapıyor istirahat günde 2 yada 3 kere personel cihazlarda uyuyor ama önemli değil önemli olan işin yürümesi güvenli yolcu alımı olmasada olur yeter ki yolcu içeri girsin ne şekilde oldugu yine önemli değil dhmı emniyet herşeye göz yumuyor çünkü köle gibi çalışan onlar değil birde ilginç uygulamalarla personelin maaşı kesiliyor buda cabası Allah büyük elbet bir gün haklı olan kazanır Allah yarına bırakır ama kimsenın yanına bırakmaz yaptıgını
  • gelirler tabi...herşey dahil cennet gibi vatan...
  • İcf de bu işlerin kaymağını iki candaş olan Ticaret ve teknik genel müdür yardımcıları na yansır
  • IC hala çalışanlarına ücretsiz izin veriyor. Allah gözlerini doyursun....
  • Siz çalışanlarida düşünün daha cok rekorlar kırarsiniz birazcik çalışanlarin yaninda olun İST !
  • bu ağır işi başarıyla yapan arkadaşları candan kutlarım.y.ç.
  • Turizm'e faydası var,Patronlara faydası var DHMİ ye faydası var. çalışanlara ne faydası var?
  • 937 trafik çok fazlaymış lan.bu gazipaşaya ilerde çok iş düşecek demektir.
  • önce insanların çalışma saatlerini düzeltsinler, bir elin on parmak sayısını geçmeyecek müdürün cebine daha fazla para girsin diye kaç bin kişi düzensiz ve haketmediği maaşla çalışıyor antalya havalimanında, "sayın yetkililer"in denetlemelerini daha fazla arttırması, denetledikleri şirketlerin kendilerini çalışma saatleri konusunda nasıl kandırdıklarını farketmeleri gerekli! fazla mesailerini vermemeye çalışan şirketler, 13 14 saate ulaşan vardiyalar, kimse muhtaç olmasın bu insanlara umarım bu düzen değişir..
  • Antalyanın tartışılmaz turizmde ki gücü uçuşlara da yansıyor

DHMİ Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, 29 Haziran'da Antalya Havalimanı'nda 937 uçağın iniş kalkış yaptığını, 71 bin 745 turistin giriş, 71 bin 225 turistin çıkış yaptığını, iç hatta ise 20 bin yolcunun taşındığını söyledi.

Serdar, "29 Haziran'da 937 uçak Antalya Havalimanı'na iniş kalkış yaptı. Bu, tüm zamanların rekoru. Bir günde gelen turist ve toplam yolcu sayısında da haziran ayları değerlendirildiğinde tüm zamanların rekoru kırıldı" dedi.

Serdar, Antalya Havalimanı'nın haziran aylarında 30 günlük trafiğine bakıldığında, 2010 yılında 1 milyon 411 bin giriş, 2011 yılında 1 milyon 500 bin, 2012 yılında ise 1 milyon 521 bin giriş yapıldığını kaydetti.

Bu yılın haziran ayının bitmesine bir gün olmasına rağmen girişin 1 milyon 620 bini bulduğunu vurgulayan Serdar, 6 ayda gelen toplam turist sayısının ise 4 milyon 320 bini bulduğunu kaydetti.

Serdar, "Bir günde gelen turist ve toplam yolcu sayısında da haziran ayları değerlendirildiğinde tüm zamanların rekoru kırıldı. Bu yılın 6 ayında geçen yıla göre de yüzde 8 artış var. Bu trendin önümüzdeki aylarda devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu. 

ANTALYA HAVALİMANI REKOR KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

securi female ~ 11 yıl önce
antalya havalimanı güvenlik görevlileri 12 saat mesai yapıyor istirahat günde 2 yada 3 kere personel cihazlarda uyuyor ama önemli değil önemli olan işin yürümesi güvenli yolcu alımı olmasada olur yeter ki yolcu içeri girsin ne şekilde oldugu yine önemli değil dhmı emniyet herşeye göz yumuyor çünkü köle gibi çalışan onlar değil birde ilginç uygulamalarla personelin maaşı kesiliyor buda cabası Allah büyük elbet bir gün haklı olan kazanır Allah yarına bırakır ama kimsenın yanına bırakmaz yaptıgını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendikasec ~ 11 yıl önce
kardeş boşuna yorma kendini patronlar cebi dolduruyor millete ilgilenmiyor baksana yorum atan bile yok
:)) ~ 11 yıl önce
gelirler tabi...herşey dahil cennet gibi vatan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 11 yıl önce
ülkeye gelen turist sayısı artıyor diye çok üzüldün galiba.
iPad ile gönderildi ~ 11 yıl önce
İcf de bu işlerin kaymağını iki candaş olan Ticaret ve teknik genel müdür yardımcıları na yansır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IC ~ 11 yıl önce
IC hala çalışanlarına ücretsiz izin veriyor. Allah gözlerini doyursun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düşünün ~ 11 yıl önce
Siz çalışanlarida düşünün daha cok rekorlar kırarsiniz birazcik çalışanlarin yaninda olun İST !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kule ci arkadaşlar ~ 11 yıl önce
bu ağır işi başarıyla yapan arkadaşları candan kutlarım.y.ç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaklaşma ~ 11 yıl önce
teşekkürler
MAKLAREN ~ 11 yıl önce
Antalya sıcağında işe 60 model klimasız mersedes 302 ile taşınıp kırık sandalyelerde trafik yöneten tüm ATC'lere teşekkürler
işçi ~ 11 yıl önce
Turizm'e faydası var,Patronlara faydası var DHMİ ye faydası var. çalışanlara ne faydası var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçiyiz biz.. ~ 11 yıl önce
işçiyiz işçi kalmaya devam edelim ki "iş olsun" .Faydasına gelince, çalışacak işimiz var ya! İşçinin daha nesi olsun .İşi var, ekmeği var, aşı var, iş arayan ne yapsın ? İşi bulamayan,işsiz 15 milyon insan var. İşine gelirse işçi kardeşim...
amele ~ 11 yıl önce
arkadasim cevabi kendin vermissin zaten calisiyorsun ya.
uhh ~ 11 yıl önce
937 trafik çok fazlaymış lan.bu gazipaşaya ilerde çok iş düşecek demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt havaş ~ 11 yıl önce
önce insanların çalışma saatlerini düzeltsinler, bir elin on parmak sayısını geçmeyecek müdürün cebine daha fazla para girsin diye kaç bin kişi düzensiz ve haketmediği maaşla çalışıyor antalya havalimanında, "sayın yetkililer"in denetlemelerini daha fazla arttırması, denetledikleri şirketlerin kendilerini çalışma saatleri konusunda nasıl kandırdıklarını farketmeleri gerekli! fazla mesailerini vermemeye çalışan şirketler, 13 14 saate ulaşan vardiyalar, kimse muhtaç olmasın bu insanlara umarım bu düzen değişir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Bilen ~ 11 yıl önce
Armut Pis Agzima Düs !!! Gidin Organize Olun Sendika Dernek kurun.Sonra HAKLARINIZI ARAYIN.Burda BOSA KÜREK Cekmeyin.Kalviye Basinda Cengaver olacaginiza Gösterin neler yapabileceginize.HAK verilmez ALINIR baskasindan beklemeyin.Sonra Gelip Burda AHKAM Kesmeyin.
a.b ~ 11 yıl önce
Antalyanın tartışılmaz turizmde ki gücü uçuşlara da yansıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000