12 Temmuz 2019, Cuma 16:49:57

Ünlü Youtuber Delta Havayolları ile dalga geçti

Drew Gooden isimli YouTuber, ABD'li Delta Havayolları'n attığı gerçek olmayan bir tweet ciddiye alınıp cevap verilince şirketle dalga geçti.
  • Ne mal insanlar var şu dünyada. Bunu dalga geçmek olarak algılayıp peşine de akılsız sürüsünü takmış. Dünyadaki bir çok büyük firma başvuruları dijital olarak kaydedip, şablon mesajlarına otomatik gönderiyor. “Bak şu çocuğa bana göz ediyor anne” diyerek evlenme teklifi aldığını sanan salağın psikolojisidir bu:)))
  • O kadar garip şikayetler yazıyorlar ki delta nin bunu troll hesap olduğunu dusunememesi çok normal bence.
  • Bu olayin haber degeri olmamasi lazim
  • "Haber" yapma, Cay yap!
  • bence delta kafaya almis haber basliginiz yanlis olmus boyle goy goy aslinda eglendirir insani Tk böyle cevap vermez musteri hizmetlerinde kaybeder o elemani

Drew Gooden isimli YouTuber, ABD'li Delta Havayolları'n attığı gerçek olmayan bir tweet ciddiye alınıp cevap verilince şirketle dalga geçti.

Bir YouTuber ve eskiden Vine'da fenomen olan Drew Gooden, müşteri hizmetleri konusunda sınırları zorlamak için Delta Havayolları'na bir tweet gönderdi. Yolladığı tweette 'başına gelen' talihsiz olaydan bahseden Gooden, Delta'dan cevap alınca işi biraz daha ileri taşıdı.

Gooden, attığı tweette şunları yazdı:

"Özür dilerim Delta ancak bu cidden sinir bozucu. Az önce uçağınızın tuvalet deliği beni içine çekti ve uçaktan dışarı fırlattı. Gökyüzünde öyle uçuyorum. Paramı geri alabilir miyim? Southwest'te hiç böyle bir şey yaşamamıştım."

Bu mesajın üstüne Delta, tüm sırrı bozacak bir mesajla Gooden'a dönüş yaptı ve "Merhaba Drew, Bunu duyduğuma üzüldüm, ne olduğuna dair biraz daha bilgi verebilir misin?" şeklinde bir tweet gönderdi.

Eline geçen altın fırsatı fark eden Gooden, olabilecek en iyi şekilde cevap verdi ve "Tuvalet deliği beni içine çekti" yazdı. Bu durum basit bir gözetim eksikliği olarak görülse de tweetin altına kullanıcılar bir anda doluştu ve firmayla dalga geçmeye başladılar.

Benzer bir bot mesajını Adobe'nin Twitter hesabında gören bir kullanıcı, poker masalarında söylendiği gibi "Delta'nı görüyorum ve Adobe'ye artırıyorum" şeklinde bir tweet attı.

Gooden'ın "Tuvalet deliği beni içine çekti" yazılı tweetine "Delta: Bu evde mi oldu yoksa uçuşlarımızdan birinde mi gerçekleşti?" şeklinde bir cevap geldi. Delta, ikinci potunu burada kırarak bu kişiye de yanıt verdi. Delta'nın yanıtı şu şekilde oldu:

"Günaydın Rob. Güvenlik nedeniyle lütfen aşağıdakileri doğrula: Onay Numarası, Rezervasyon üzerindeki Tam İsim, E-posta Adresi ve Uçuş Numarası. Bu sayede seyahat bilgilerini kontrol edebilirim. Gizliliğin için direkt mesaj yollayabilirsin."

Bu şekilde bir tweetin gelmesinin ardından bir kullanıcı "Delta, evine git. Çalışanların alkollü" şeklinde bir cevap verdi. (WebTekno)

Ünlü Youtuber Delta Havayolları ile dalga geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Siri ~ 5 yıl önce
Ne mal insanlar var şu dünyada. Bunu dalga geçmek olarak algılayıp peşine de akılsız sürüsünü takmış. Dünyadaki bir çok büyük firma başvuruları dijital olarak kaydedip, şablon mesajlarına otomatik gönderiyor. “Bak şu çocuğa bana göz ediyor anne” diyerek evlenme teklifi aldığını sanan salağın psikolojisidir bu:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delta ~ 5 yıl önce
O kadar garip şikayetler yazıyorlar ki delta nin bunu troll hesap olduğunu dusunememesi çok normal bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Bu olayin haber degeri olmamasi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyy Eyirporthaber ~ 5 yıl önce
"Haber" yapma, Cay yap!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ümit ~ 5 yıl önce
bence delta kafaya almis haber basliginiz yanlis olmus boyle goy goy aslinda eglendirir insani Tk böyle cevap vermez musteri hizmetlerinde kaybeder o elemani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 5 yıl önce
Üzerine bir de "Umarız tuvalet içine çektiğinde boğazınıza yabancı madde kaçmamıştır" deseydi katmerli olurmuş...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000