30 Temmuz 2013, Salı 08:55:09

"UÇAKTAN SÜRÜNEREK İNDİM"

Delta Airlines’ın kendisini pistte sürünerek ilerlemek zorunda bıraktığını iddia eden Baraka Kanaan isimli engelli yolcu, havayolu şirketine dava açtı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Anlaşılan o ki sen etrafında hiç özürlü görmemişsin ve ailende hiç özürlü yok. Bir kere kendini o adamın yerine koy sonra konuş. Fani Dünya'da yarın sana bir araba çarpar ve felçli kalırsan o kitabı kendin de okumak zorunda kalırsın ALLAH KORUSUN. Espri yapmak ile saçmalamak farklı şeyler. Sakın bir daha böyle konularda yorum yapma sen.
  • Bu olay üzerine "Fani Dünya" ile ilgili ciltlerle kitap yazması lazım :)

News.com.au’nun haberine göre eskiden felsefe profesörü olarak görev yapan ve şimdi kar amacı gütmeyen bir oluşumun başında bulunan Kanaan, geçen Temmuz ayında bir konferansa katılmak üzere Hawaii’deki evinden Massachusetts’teki Nantucket Island’a gitmek üzere bir uçak yolculuğuna çıktı. 2000 yılında geçirdiği bir araba kazası sonrası yürüme yetisini kaybeden Kanaan, yolculuk yapacağı günden haftalar önce havayolu şirketiyle irtibata geçerek sakatlık durumunu belirttiğini iddia etti.

Huffington Post’a göre Kanaan, Delta personeli tarafından kendisine, sakatlığına ilişkin uygun düzenlemelerin sağlanacağı yönünde garanti verildiğini söyledi.

Kanaan’ın içinde bulunduğu uçak Massachusetts’e iniş yaptığı vakit, adamın uçaktan inip tekerlekli sandalyesine ulaşmasına yardımcı olacak bir ekipman bulunmuyordu. Bu konuda ne yapılabilir diye soran Kanaan’a, iddialara göre bir uçuş görevlisi, “Bilmiyorum, ama sizi uçaktan indiremeyiz” dedi.

Kanaan tarafından bu ay açılan davaya göre sürünmekten başka çaresi kalmadığını söyleyen Kanaan, tekerlekli sandalyesine ulaşmak üzere tutuna tutuna ana kabinden geçip, merdivenden inip, pistte ilerlediğini belirtiyor. Kanaan, havayolu şirketinin halen durumuna dair bir hazırlık yapmamış olmasından dolayı dönüş uçuşunda da aynı küçük düşürücü deneyimi yaşadı. Davada, dönüş uçuşunda havayolu şirketinin, “giysileri kirlenmesin diye” Kanaan’ın altına bir mukavva yerleştirmeyi teklif ettiği iddia ediliyor.

Kanaan ayrıca, yaşadıkları sonrasında havayolu şirketine şikayette bulunmasının ardından kendisine 100 dolarlık hediye çeki ve 25.000 SkyMiles (uçuş mili) teklif edildiğini söyledi.

"UÇAKTAN SÜRÜNEREK İNDİM"

Yorumlar

Misafir ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Felsefe Prof. yorumu ~ 11 yıl önce
Anlaşılan o ki sen etrafında hiç özürlü görmemişsin ve ailende hiç özürlü yok. Bir kere kendini o adamın yerine koy sonra konuş. Fani Dünya'da yarın sana bir araba çarpar ve felçli kalırsan o kitabı kendin de okumak zorunda kalırsın ALLAH KORUSUN. Espri yapmak ile saçmalamak farklı şeyler. Sakın bir daha böyle konularda yorum yapma sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Felsefe Prof. ~ 11 yıl önce
Bu olay üzerine "Fani Dünya" ile ilgili ciltlerle kitap yazması lazım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000