07 Şubat 2011, Pazartesi 13:09:40

UÇAKLAR YERDE KALDI, ZARAR TAVAN YAPTI!

Amerika'da uçakların kanadı hava muhalefetine takıldı. Havayolu şirketleri kötü hava koşulları nedeniyle rekor sayıda uçuş iptali gerçekleştirdi. Mali kaybın 600 milyon dolara ulaştığı tahmin ediliyor.
  • Valla iyi olmus.Yakaladiginiz pilotu ,cani cikincaya kadar calistirin. Ne kanun var ne nizam.Varsada uyan yok.. Cevreyide dumana bogun.. Canim birazda zarar edin.. ne olmus sanki..
  • eee sürekli insanoğlu kar etmeyecek ya biraz da yerde otursun düşünsün doğaya ne kadar zarar verdi acaba doğanın dengesi bozuldu mu bozulmadı mı ?
Uçuş istatistiklerine göre bu dönemdeki iptaller 1987'den sonraki rekor seviyesine ulaştı. Bloomberg'ün haberine göre ise, sadece geçen hafta kar yağışı yüzünden yaklaşık 20 bin uçuş iptal edildi. Kasımdan sonraki iptallerin de toplamda 90 bine ulaştığı ifade ediliyor. AirlineForecasts LLC'den Vaughn Cordle'ın yaptığı hesaplamalara göre, iptal edilen her uçuşun maliyeti yaklaşık 7 bin dolar ve bu hesaba göre toplamda 630 milyon dolarlık bir kayıp söz konusu. Öte zaten yüzde 8.8 yükselen jet yakıtıyla maliyetleri artan havayolu şirketleri söz konusu iptallerle zor günler yaşıyor.

Şu ana kadar birinci çeyrek gelirlerini aktaran firmalardan Delta Air Lines Inc, geliri 30 milyon dolar düştü. 4 bin uçuşu iptal edilen şirkeitin uçuş başına kaybı ise yaklaşık 7 bin 500 dolar.

Daha önceki en büyük uçuş iptallari ise Kasım 2000 ile Şubat 2001 tarihleri arasında meydana gelmişti. ABD Ulaşım İstatistik Bürosu'na göre, bu zaman diliminde 76 bin 851 uçuş iptal edilmişti. (HaberTürk)
UÇAKLAR YERDE KALDI, ZARAR TAVAN YAPTI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Valla iyi olmus.Yakaladiginiz pilotu ,cani cikincaya kadar calistirin. Ne kanun var ne nizam.Varsada uyan yok.. Cevreyide dumana bogun.. Canim birazda zarar edin.. ne olmus sanki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eee sürekli insanoğlu kar etmeyecek ya biraz da yerde otursun düşünsün doğaya ne kadar zarar verdi acaba doğanın dengesi bozuldu mu bozulmadı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000