17 Ağustos 2010, Salı 08:26:23

Uçak biletleri Facebook'ta satılıyor!

Facebook artık bunu da mı yapıyor demeyin. Dev site gerçek anlamda uçuruyor...
  • Seyahat Acentesi yerine Delta'nın internet sitesinden biletini alanlar öncelikle kur farkları yüzünden daha fazla para ödüyorlar ve Herhangi bir iptal veya değişimde hiçbir şekilde Türkiye'de ofis,bir muhatap bulamazlar. Emin olun aldikları biletlerde başlarina bir sıkıntı olarak kalır.Seyahat Acentesiz bir geleceğin olması uygulamada mümkün değildir.Havayolları Seyahat Acenteleri Olmazsa daha fazla eleman almak zorunda kalacaklar ve daha fazla maaş ödemek zorunda kalacaklardır.Ayrıca bu kadar Seyahat Acentesi istihdam yaratıp vergi ödemektedir,Ülkesini seven ,Delta Havayollarının çıkarını mı yoksa ÜLKESİNİN ISTIHDAMINI mı düşünür!
  • Acentalar milletin cebinden çeksin elini. 2010 yılındayız, her şey online, ne acentası? Teknolojiyle birlikte komisyonculuk da bitiyor, fiyatlar düşüyor.
  • Kan kaybeden acentalara vurulan darbelerin bir yenisi daha hayırlısı olsun!!!

Facebook'tan yapamadığınız şeyleri birer birer sayın. Şimdi onların içinden uçak bileti satın alabilmeyi çıkartın. Dünyanın önde gelen hava yollarından Delta, uçak bileti alımını sosyal ağa taşıdı.

"Ticket Window" adı verilen uygulama sayesinde Delta uçuşlarında kullanıcılar, Facebook üzerinden doğrudan bilet satın alabiliyor. Delta bu uygulamayı yalnızca Facebook'la sınırlandırmayı düşünmüyor, hava yolunun planlarında uygulamayı başka sitelere de yönlendirme planları var.

Yurt dışında böyle gelişmeler yaşanırken, ülkemizdeki hava yollarının da bilet satışları için farklı yöntemler denemesi hatta Facebook gibi sitelere yönelmesi yakın zamanlarda gerçekleşebilir.

Uçak biletleri Facebook'ta satılıyor!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Seyahat Acentesi yerine Delta'nın internet sitesinden biletini alanlar öncelikle kur farkları yüzünden daha fazla para ödüyorlar ve Herhangi bir iptal veya değişimde hiçbir şekilde Türkiye'de ofis,bir muhatap bulamazlar. Emin olun aldikları biletlerde başlarina bir sıkıntı olarak kalır.Seyahat Acentesiz bir geleceğin olması uygulamada mümkün değildir.Havayolları Seyahat Acenteleri Olmazsa daha fazla eleman almak zorunda kalacaklar ve daha fazla maaş ödemek zorunda kalacaklardır.Ayrıca bu kadar Seyahat Acentesi istihdam yaratıp vergi ödemektedir,Ülkesini seven ,Delta Havayollarının çıkarını mı yoksa ÜLKESİNİN ISTIHDAMINI mı düşünür!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acentalar milletin cebinden çeksin elini. 2010 yılındayız, her şey online, ne acentası? Teknolojiyle birlikte komisyonculuk da bitiyor, fiyatlar düşüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kan kaybeden acentalara vurulan darbelerin bir yenisi daha hayırlısı olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000