22 Haziran 2011, Çarşamba 09:00:56

ÜÇ YOLCU YARALANDI

Delta Havayolları'na ait B757-200 tipi yolcu uçağı Atlanta Havalimanı'ndan Los Angeles'a havalandıktan kısa bir süre sonra kalkış yaptığı meydana acil iniş izni istedi.
  • ya kaptan ne gune duruyor yollasana kaptani bir sigorta cektir bi tekrar taktir...yanik kokusundan bisey olmaz zaten...1 motorun lafi mi olur...bu delta teknik hicbiseyden anlamiyor en azindan insan biraz usteler canim..../ chivas regalci ..
  • mevzuya mollalar hemen daldi. galiba viski tadini ozlediniz :)
  • THY avrupanin en iyi bu gurur herkesin
  • yorumcular thy, thy teknik bişey yaptı galiba sizlere çekemeyen anten taksın yada biz takalım türkiyenin hatta dünyanın gururu ya yapmayınya turkıye böyle buyuyorken yapmayın boyle ne acınız var anlamadın zorunuza bıyerınıze bıseyler gıdıyor ama neyse daha bılmıyorum
  • arkadaslar birakin bu viskici badem entel dantel muhabbetini yakismiyor gercekten, viskici ne demek badem ne demek, ayip oluyor.
  • Sigortayı söküp tekrar taksalardı, bir de öyle deneselerdi :)
  • tk da olsa muhtemelen bir teknisyen telsizden yabancı kaptanı bir şey olmaz diye geri donmemeye iknaya çalışır, "yağmur bulutuna girin söner o söner" diye ısrar ederdi:)))) oldumu bademim??? viskici.
  • Nerdesiniz, entel dantel viskiciler şimdi bu olay thy de olsaydı vah hakaretleri sıralardınız bademler diye ama nerdesiniz şimdi entel danteller fıstan dikinler efendi oluun akıllı olun viskinizi bu sıcaklar sek için daha iyi gelir hatta içine biraz ispirto koyun daha lezzetli olur etkileyici olur o zaman daha fazla hakaret edersiniaz hoş olur yaptığınız en iş budur..
  • Aynen öyle.. THY olsa idi cok taaaan yazmislardi -- simdi ... kimseden cit yok-- yani-- EGITIM SART
  • Orada da bademler mi var sayin yorumcular Deltada da bir seyler oluyor.Ne yapti THY bademleri onlara mi gonderdi.Saka bir yana bu durum THY de olsaydi yeri gogu yikacaktiniz.Gordugunuz gibi her yerde oluyor.Oysa badem bitmis Adem gitmis.Cok ucarsan cok vukuat olur.Ya da no operation no complication.
Delta Havayolları'na ait B757-200 tipi N6714Q kuyruk tescilli uçak, dün Atlanta - Los Angeles seferini yapmak için Atlanta Havalimanı'ndan kalkışından kısa bir süre sonra acil iniş izni istedi.

Havalandıktan 10 dakika sonra sol motordan yangın ikazı alan kokpit ekibi, Atlanta Havalimanı 26L pistine iniş yaptıktan hemen sonra motora itfaiyeler tarafından müdahale edildi. Yaşanan olayda yolcular kabin ekibi tarafından slidelar ile tahliye edilirken üç yolcunun da yaralandığı belirtildi.

FAA tarafından yapılan açıklamada motorun büyük hasar aldığı ve tamamen yandığı açıklanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

©AirportHaber.com

ÜÇ YOLCU YARALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
ya kaptan ne gune duruyor yollasana kaptani bir sigorta cektir bi tekrar taktir...yanik kokusundan bisey olmaz zaten...1 motorun lafi mi olur...bu delta teknik hicbiseyden anlamiyor en azindan insan biraz usteler canim..../ chivas regalci ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mevzuya mollalar hemen daldi. galiba viski tadini ozlediniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY avrupanin en iyi bu gurur herkesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorumcular thy, thy teknik bişey yaptı galiba sizlere çekemeyen anten taksın yada biz takalım türkiyenin hatta dünyanın gururu ya yapmayınya turkıye böyle buyuyorken yapmayın boyle ne acınız var anlamadın zorunuza bıyerınıze bıseyler gıdıyor ama neyse daha bılmıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar birakin bu viskici badem entel dantel muhabbetini yakismiyor gercekten, viskici ne demek badem ne demek, ayip oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sigortayı söküp tekrar taksalardı, bir de öyle deneselerdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tk da olsa muhtemelen bir teknisyen telsizden yabancı kaptanı bir şey olmaz diye geri donmemeye iknaya çalışır, "yağmur bulutuna girin söner o söner" diye ısrar ederdi:)))) oldumu bademim??? viskici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nerdesiniz, entel dantel viskiciler şimdi bu olay thy de olsaydı vah hakaretleri sıralardınız bademler diye ama nerdesiniz şimdi entel danteller fıstan dikinler efendi oluun akıllı olun viskinizi bu sıcaklar sek için daha iyi gelir hatta içine biraz ispirto koyun daha lezzetli olur etkileyici olur o zaman daha fazla hakaret edersiniaz hoş olur yaptığınız en iş budur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynen öyle.. THY olsa idi cok taaaan yazmislardi -- simdi ... kimseden cit yok-- yani-- EGITIM SART

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orada da bademler mi var sayin yorumcular Deltada da bir seyler oluyor.Ne yapti THY bademleri onlara mi gonderdi.Saka bir yana bu durum THY de olsaydi yeri gogu yikacaktiniz.Gordugunuz gibi her yerde oluyor.Oysa badem bitmis Adem gitmis.Cok ucarsan cok vukuat olur.Ya da no operation no complication.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000