Delta Havayolları'na ait bir uçağın San Fransisco Havalimanı'ndan New York'a yapacağı uçuş bir yılanın piste girmesi nedeniyle rötara girdi.
Kalkış için pistte hızlanmaya başlayan uçak, hareketlendikten yalnızca birkaç saniye sonra ani bir frenle durdu. Yolcular, uçağın bir anda durmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Uçağın pilotunun yılanı farketmesiyle ani fren yaptığı ve yetkililere apronda bir yılan olduğunu bildirmesiyle görevliler harekete geçti. Güvenlik çemberi oluşturulması nedeniyle havalimanındaki iki pist bir saat süreyle kapatıldı.
Yolculardan biri Twitter'da paylaştığı bir iletide güvenliğin yılanı bir torbanın içine koymaya çalıştığını ve hayvan barınağına götürdüğünü açıkladı. Başka bir yolcu da durumun abartıldığından şikayet etti.
Facebook Yorum