25 Ocak 2011, Salı 16:26:34

O PİLOT 6 AY HAPİS CEZASI ALDI

Heathrow Havaalanı'nda yanlış uçağa binen sarhoş pilot 6 ay hapis cezası aldı.
  • işte bizim pilotların hali..bunlara uçak değil bisiklet bile verilmemeli bence...her numara var bunlarda...çünkü sonradan 3-5 kuruş para görünce azıyorlar...ya sabahın 5 inde ciple birisini önüne katar giderler...ya uçagı bırakıp otele kaçarlar...daha neler neler....kaprisli tipler sizi kim ne yapsın
  • Sen kesinlikle pilot falan değilsin, işini hakkıyla yapan bizleri şaibeli hale getirmeye çalışan boş gezenin boş kalfası birisisin. Allah islah etsin seni.
  • Kokpitte sigara içenler sadece Türk pilotlar değil arkadaşım.Yabancı pilotlar da gayet güzel içiyorlar..Sadece yerde değil uçuşun her safhasında..Nereden mi biliyorum ? Ben o pilotlarla çok uçmuş sigara içmeyen asker kökenli bir F/O'yum canım... Ayrıca o kanyak içerek uçan arkadaşa/abime/kaptanıma/kardeşime (her ne ise) şunu söyleyebilirim.Sen profesyonel değilsin.Umarım bir gün yakalanırsın.
  • içmeden uçamam diyen pilot arkadaşımıza kocaman bir AFERİN.
  • Turkiye'de bir havayolunda çalışmaktayım.Uçuş öncesi bende alköl alıyorum ve bunda sakınca görmüyorum. Tum uçuş ekibi bu konuda bilgilidir.en son kars'a uçuş gerçekleştirdiğimizde uçuş öncesi konyak içtim .bence normal şeyler.
  • Derdimi anlatamadım. Ben "Tüm ülkede yasaklansın" diyen şahsın gerçek olduğuna inanmıyorum.Yani o mesajı aslında o düşüncenin tam tersi düşüncede olan birisinin atmış olması kuvvetle muhtemel. Amaç, konuyu siyasete çekip "bakın bu adamlar içkinin yasaklanmasını istiyor" dedirtmek. Internet'te bu ucuz numaralar iyice artmaya başladı.
  • bu gibi haberler hukumetimizin alkol yasagi konusundaki hakliligini bir kez daha ortya koyuyor,havalimanlarinda da alkol satisi yasaklanmalidir.
  • Türk pilotlarında onlardan geri kalır yanı yok, kokpitte sigara içiyorlar. Yerde bunu yapan havada ne yapmaz.
  • Sayin Airport sitesine giren deyerli yorumcular. Aslinda ben Alkola karsi deyilim, sadece cok kucuk yasta is hayatima atildigimdan inaninki cok ama cok sarhos Isadamini ve Burokrat gördum ve Tiskindim. Bana soracaksiniz veya Benide Bir kuruluslara baglamaya calisacaksiniz malesep deyil. Bende alkol alirim sadece 2 veya 3 ayda bir kere 2 Bardak yeterli. aslinda Alkol komasina girip suc isleyenlere en agir ceza uygulamak lazim... Bazi Trafik polisler kontrolunde Sarhos arac kullananlar Baba kesiliyor polislere karsi Sizce bunlar normalmi. Ömur billah butur arac kullananlara birdaha ehliyet vermemek lazim...
  • tabiki tartışılacak!!!! insan hayatı söz konusu burda!!
ABD'nin Detroit kentine gidecek olan uçağın pilotu George La Perle, geçtiğimiz kasım ayında Heatrow Havaalanı'nda yanlış uçağa binmiş ve uçağı havalandırmak için hazırlık yapmaya çalışırken de uçuş ekibi tarafından durdurulmuştu.

Daha sonra aşırı derecede alkollü olduğu tespit edilen Delta Airlines'in kaptan pilotu Le Perle'nin 20 yıllık bir uçuş deneyimi olduğu öğrenilmişti.

Yetkililere, Detroit yerine New York'a uçacağını söyleyen 49 yaşındaki pilotun gözaltına alındığı anda bile nereye uçacağını hatırlayamadığı ortaya çıkmıştı.

(HaberTürk)
O PİLOT 6 AY HAPİS CEZASI ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
işte bizim pilotların hali..bunlara uçak değil bisiklet bile verilmemeli bence...her numara var bunlarda...çünkü sonradan 3-5 kuruş para görünce azıyorlar...ya sabahın 5 inde ciple birisini önüne katar giderler...ya uçagı bırakıp otele kaçarlar...daha neler neler....kaprisli tipler sizi kim ne yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen kesinlikle pilot falan değilsin, işini hakkıyla yapan bizleri şaibeli hale getirmeye çalışan boş gezenin boş kalfası birisisin. Allah islah etsin seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kokpitte sigara içenler sadece Türk pilotlar değil arkadaşım.Yabancı pilotlar da gayet güzel içiyorlar..Sadece yerde değil uçuşun her safhasında..Nereden mi biliyorum ? Ben o pilotlarla çok uçmuş sigara içmeyen asker kökenli bir F/O'yum canım... Ayrıca o kanyak içerek uçan arkadaşa/abime/kaptanıma/kardeşime (her ne ise) şunu söyleyebilirim.Sen profesyonel değilsin.Umarım bir gün yakalanırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
içmeden uçamam diyen pilot arkadaşımıza kocaman bir AFERİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkiye'de bir havayolunda çalışmaktayım.Uçuş öncesi bende alköl alıyorum ve bunda sakınca görmüyorum. Tum uçuş ekibi bu konuda bilgilidir.en son kars'a uçuş gerçekleştirdiğimizde uçuş öncesi konyak içtim .bence normal şeyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Derdimi anlatamadım. Ben "Tüm ülkede yasaklansın" diyen şahsın gerçek olduğuna inanmıyorum.Yani o mesajı aslında o düşüncenin tam tersi düşüncede olan birisinin atmış olması kuvvetle muhtemel. Amaç, konuyu siyasete çekip "bakın bu adamlar içkinin yasaklanmasını istiyor" dedirtmek. Internet'te bu ucuz numaralar iyice artmaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu gibi haberler hukumetimizin alkol yasagi konusundaki hakliligini bir kez daha ortya koyuyor,havalimanlarinda da alkol satisi yasaklanmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk pilotlarında onlardan geri kalır yanı yok, kokpitte sigara içiyorlar. Yerde bunu yapan havada ne yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayin Airport sitesine giren deyerli yorumcular. Aslinda ben Alkola karsi deyilim, sadece cok kucuk yasta is hayatima atildigimdan inaninki cok ama cok sarhos Isadamini ve Burokrat gördum ve Tiskindim. Bana soracaksiniz veya Benide Bir kuruluslara baglamaya calisacaksiniz malesep deyil. Bende alkol alirim sadece 2 veya 3 ayda bir kere 2 Bardak yeterli. aslinda Alkol komasina girip suc isleyenlere en agir ceza uygulamak lazim... Bazi Trafik polisler kontrolunde Sarhos arac kullananlar Baba kesiliyor polislere karsi Sizce bunlar normalmi. Ömur billah butur arac kullananlara birdaha ehliyet vermemek lazim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tabiki tartışılacak!!!! insan hayatı söz konusu burda!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000