24 Ocak 2010, Pazar 14:17:49

Ladin, Delta olayını üstlendi!

Katar'ın El Cezire televizyonu, terör örgütü El Kaide'nin lideri Usame bin Ladin'in yeni sesli mesajını yayınladı. Ladin, Delta Havayolları uçağına yapılan eylemi üstlendiklerini söyledi...
  • hala Bin Ladin denen sanal figüre inanıyor ya insanlar ... pess diyorum.. yazık habire o fotoğrafını kullandıkları gariban kim acaba :))
  • gerçekten usame bin ladin diye biri varmı acaba peki amerika neden hiçbir saldırıyı üstlenmiyor ? o kadar sivil öldürdüler kameralarla kayıtlı iken bile üstlenmezken herşeyi usame denen ne idüğü belirsiz birine atıyorlar
  • abd ne zaman bır sey yapmak ıstese gerek guvenlık gerek baska bır ulkeye saldırı nedense hep bır teror durumu ortaya cıkıyor ne kadar garıp degıl mı ?
  • Boyle bir sanal orgutun varligina? Loose Change, The arrivals, coincedences 911 the Mena connection ve bu gibi belgesellere bakmalarini onerirm.
  • eğer yaşadığın ve anti amerikancı olduğun doğruysa sana hayat boyu başarılar dilerim...yok eğer oyun içinde oyun olup yaptıkların amerika tarafından senaryo ediliyorsa sanada lanet olsun...çünkü herşey beklenir amerikadan ...

Mesajda Nijeryalı Ömer Faruk Abdulmuttalib’i öven Terör örgütü lideri sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kahraman Nijeryalı Ömer Faruk Abdülmuttalib ile size gönderilen mesaj, 11 Eylül kahramanları tarafından iletilen daha önceki mesajımızın teyididir. Mesajlarımızı size kelimelerle göndermek mümkün olsaydı, bunları uçaklarla göndermezdik"

Filistinliler için güvenlik olmadığı sürece Amerika'nın da asla güvenlik rüyasını göremeyeceğini söylediği video inceleme altına alındı.

Nijeryalı Ömer Faruk Abdülmuttalib, 24 Aralıkta Amsterdam-Detroit seferini yapan yolcu uçağını, iniş yapmak için alçaldığı sırada havaya uçurmaya çalışmıştı.

Ladin, Delta olayını üstlendi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
hala Bin Ladin denen sanal figüre inanıyor ya insanlar ... pess diyorum.. yazık habire o fotoğrafını kullandıkları gariban kim acaba :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten usame bin ladin diye biri varmı acaba peki amerika neden hiçbir saldırıyı üstlenmiyor ? o kadar sivil öldürdüler kameralarla kayıtlı iken bile üstlenmezken herşeyi usame denen ne idüğü belirsiz birine atıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
abd ne zaman bır sey yapmak ıstese gerek guvenlık gerek baska bır ulkeye saldırı nedense hep bır teror durumu ortaya cıkıyor ne kadar garıp degıl mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Boyle bir sanal orgutun varligina? Loose Change, The arrivals, coincedences 911 the Mena connection ve bu gibi belgesellere bakmalarini onerirm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eğer yaşadığın ve anti amerikancı olduğun doğruysa sana hayat boyu başarılar dilerim...yok eğer oyun içinde oyun olup yaptıkların amerika tarafından senaryo ediliyorsa sanada lanet olsun...çünkü herşey beklenir amerikadan ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000