02 Ekim 2013, Çarşamba 14:39:07

KOKPİTTE DEVRİM GİBİ UYGULAMA!

ABD’nin en büyük havayolu şirketlerinden Delta Airlines, pilotların uçuş teçhizatının Microsoft’un kısa süre önce tanıttığı Surface 2 tabletleriyle değiştirileceğini açıkladı...
  • UCAGINIZ NE OLURSA OLSUN ITINAYLA IPAD TAKILIR... BILGI ICIN ONURAIR REVIZYON. ;-)
  • Yahu bu surface tabletler acil durum anında ilk lansmanındaki gibi takılı kalırsa ne olur acaba ? Dua ile inerler artık.
  • Ağa millet uzaya gitti, biz halen iş arıyoruz. Bu ne bahtsızlıktır. İşsiz Pilot Muhittin
  • MİLLET DIS ULKELERDE YAPILANLARA BAKACAGINIZA ONUNUZE BAKIN.PEGASUS YAPTI BILE TUM DOKUMANLAR BILGISAYARDA TAINIYORDU.SIMDIDE CHARLAR PERFORMAN HERSEY İPADLERDE.DOLAYISYLA ONUNUZE BAKIN
  • Uçaklardaki lido veya jeppesen approach chartları ve hard copy okan oldukça ağır ve yer tutan kitler tabletlerle değişecek. Ondan bahsediyor.
  • I Pad takmak! PFD yi söküp Ipad takıyorlar!
  • Atlasjet yaptı zaten, Bu ay uçaklara ipadlar takılacak.

Atlanta merkezli Delta Airlines, Boeing 757 ve Boeing 767 uçaklarıyla başlayacak değişim sürecinde, 700 uçağındaki pilot uçuş kitini Microsoft 2 tablet bilgisayarlarıyla değiştirecek. Microsoft, anlaşma kapsamında toplam 11 bin tablet satacak.

Delta, ağırlığı neredeyse 16 kg olan teçhizatın yarım kilodan hafif tabletlerle değiştirilmesiyle, 11.7 milyon kg karbondioksit emisyonunun önüne geçileceğini ve şirketin yakıt maliyetinin azalacağını belirtti. Delta Airlines, 2014 sonunda tüm kokpitlerin yazılı dokümanlardan da temizleneceğini açıkladı.

Mashable sitesinin haberine göre, Delta’nın Surface 2 tabletlerinin tercih etmesinde, ‘çoklu görev’ özelliği öne çıkıyor. Şirket, “Pilotlar, eşzamanlı olarak iki uygulamayı kullanabilecek, böylece uçuş rotasını belirlerken hava durumunu da gözden geçirebilecekler” dedi.

Analistler, ilk Surface tabletleriyle kötü anıları bulunan ve stokta kalan ürünler nedeniyle 900 milyon dolar zarar eden Microsoft’un, Surface 2 ile yüzünün gülebileceğini belirtiyor. Tahminlere göre, Surface 2 ve Surface Pro 2, satışa sunuldukları ilk sekiz ay içinde 1.5 milyon satacak. Aynı süre içinde beklenen iPad satşı tahmini ise 57 milyon.

Microsoft’un Delta’ya satacağı tabletlerin piyasa fiyatından düşük olacağı beklenirken, konu hakkında açıklama yapılmadı. (Ntvmsnbc)

KOKPİTTE DEVRİM GİBİ UYGULAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

avionicss ~ 11 yıl önce
UCAGINIZ NE OLURSA OLSUN ITINAYLA IPAD TAKILIR... BILGI ICIN ONURAIR REVIZYON. ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yahu bu surface tabletler acil durum anında ilk lansmanındaki gibi takılı kalırsa ne olur acaba ? Dua ile inerler artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz Pilot ~ 11 yıl önce
Ağa millet uzaya gitti, biz halen iş arıyoruz. Bu ne bahtsızlıktır. İşsiz Pilot Muhittin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaptıkkkk ~ 11 yıl önce
MİLLET DIS ULKELERDE YAPILANLARA BAKACAGINIZA ONUNUZE BAKIN.PEGASUS YAPTI BILE TUM DOKUMANLAR BILGISAYARDA TAINIYORDU.SIMDIDE CHARLAR PERFORMAN HERSEY İPADLERDE.DOLAYISYLA ONUNUZE BAKIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Uçaklardaki lido veya jeppesen approach chartları ve hard copy okan oldukça ağır ve yer tutan kitler tabletlerle değişecek. Ondan bahsediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmediniz! ~ 11 yıl önce
I Pad takmak! PFD yi söküp Ipad takıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasjet ~ 11 yıl önce
Atlasjet yaptı zaten, Bu ay uçaklara ipadlar takılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayrıntı ~ 11 yıl önce
Tam olarak hangi teçhizatın yerine tablet kullanılacak acaba? Bilginiz varsa ayrıntı verebilir misiniz lütfen?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000