14 Haziran 2011, Salı 13:00:52

DELTA'YA İSYAN İŞE YARADI!

Delta Hava yolları, Amerikalı askerlerden "bagaj farkı" olarak bavul başına 200 Dolar ücret alınca, Youtube üzerinden isyan çıktı...
  • Yakınım erzuruma gitti pegasus efendi 1 adet bavula kilo fazlası olduğu için 40 lira ekstra ücret aldılar pegasus görevlisinin söylediği net olarak bize kesin talimat var ekstra bagaj ücreti konusunda milleti inek sağar gibi sağın demiş. Pegasus 1 kiloyu bırakaın 500 gram fazlalık olsun yine de para alıyor.. Thy can millet 1 -2 kilo ya bir şey demiyorlar yaşadım çünkü.. Deltaya gelince ekonomik krizden dolayı havayolları artık yolcuları söğüşleyeme başladı bileti ucuza alsan daha seni bagajdan dolayı öpüyorlar kurtuluşun kesinlikle yok..
  • Ben Sirnak a goreve giderken tek valizimden ekstra agirlik parasi almak isteyenler ne zaman yola gelecek. Bu vatanin verigleriyle 777 alanlar bu vatani korumak icin guneydoguya usta birliklerine giden mehmetciklerden hala neden ekstra valiz parasi alirlar? Mehtmetcik bir GI Joe etmiyor cunku, dimi?. Guneydoguda catisan gencler memleketlerine donduklerinde is basvurularinda positif kayrilmiyorlar. Ama dunyanin obur ucuna asker gonderen Amerika yapiyo, hem iste oncelik veriyor hemde Afganistandan 4-5 valiz beles tasiyor.
 Delta Havayolları ise, sosyal medyadaki tepkiler üzerine politika değişikliği yapmak zorunda kaldı ve bundan sonra askerlerden fark alınmayacağını açıkladı. 
 
Afganistan'dan ülkelerine dönen 34 Amerikalı asker, iç hat uçuşları için Delta Havayollarında bilet ve bagaj işlemlerini yaptırırken sürprizle karşılaştılar. Kesin dönüş yaptıkları için her askerde en az 4 bavul oduğunu gören Delta görevlileri, bagaj başına 200 Dolar fark aldı. Bunun üzerine olayı anlatan ve Delta'yı kınayan bir video hazırlayan askerler Youtube üzerinden yayınladı. Olayın bu şekilde büyümesi ve tepkilerin yoğunlaşması üzerine, Delta Havayolları her yolcuya uyguladığı bagaj ücreti politikasından askerleri muaf tutmaya karar verdi.

Bundan böyle yurtdışı görevinden dönen askerlerden 4 bavula kadar ücret alınmayacağı, Delta'nın İnternet blogundan duyuruldu. Amerikan Savunma Bakanlığı yetkilileri de devreye girerek, bagaj ücretini ödeyen askerlere, bakanlık bütçesinden iade yapılacağını bildirdi.

 
DELTA'YA İSYAN İŞE YARADI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yakınım erzuruma gitti pegasus efendi 1 adet bavula kilo fazlası olduğu için 40 lira ekstra ücret aldılar pegasus görevlisinin söylediği net olarak bize kesin talimat var ekstra bagaj ücreti konusunda milleti inek sağar gibi sağın demiş. Pegasus 1 kiloyu bırakaın 500 gram fazlalık olsun yine de para alıyor.. Thy can millet 1 -2 kilo ya bir şey demiyorlar yaşadım çünkü.. Deltaya gelince ekonomik krizden dolayı havayolları artık yolcuları söğüşleyeme başladı bileti ucuza alsan daha seni bagajdan dolayı öpüyorlar kurtuluşun kesinlikle yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben Sirnak a goreve giderken tek valizimden ekstra agirlik parasi almak isteyenler ne zaman yola gelecek. Bu vatanin verigleriyle 777 alanlar bu vatani korumak icin guneydoguya usta birliklerine giden mehmetciklerden hala neden ekstra valiz parasi alirlar? Mehtmetcik bir GI Joe etmiyor cunku, dimi?. Guneydoguda catisan gencler memleketlerine donduklerinde is basvurularinda positif kayrilmiyorlar. Ama dunyanin obur ucuna asker gonderen Amerika yapiyo, hem iste oncelik veriyor hemde Afganistandan 4-5 valiz beles tasiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000