25 Kasım 2014, Salı 11:04:02

DELTA'DAN İSTANBUL HAMLESİ

Delta Hava Yolları 2015 yaz sezonunda İstanbul Atatürk Havalimanı-New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı arası uçuşlarında yolcu kapasitesini artırıyor.
  • Delta dan daha kötü bir havayolu olamaz, yetersiz ve çok yaşlı personel, göz kontağı kurmayan ve kimseyle ilgilenmeyen ekipler, 9-10 saatlik jfk uçuşunda doğru düzgün iki lokma yemek servisi olmayışı tuhaf, 2-3 saatlik hatta low-cost uçarsın anlarım ama bu 10 saatlik uçuş be kardeşim, ha umrumdamı değil, görmemiş gibi uçak ikramı bekleyip çocuklar gibi sevinenlerden değilim, 6-7 saatini uyuyarak geçirip nasıl geçtiğini anlamadığım bir uçuş olmuştur. Mevzuların çoğunu yanımdaki Türk ün söyledikleriyle öğrendim. 500 lira fark bile benim için çok önemli diyorsan al yanına iki üç parça yiyecek ve 2 lt su git delta ile uç.
  • Haci şahin ben diyanet kurumu adina yaziyorum sen haci olamazsin. Seni haciliktan men ediyoruz.
  • Sektörde senin gibilere de ihtiyaç var gardaş.
  • kabinleri son derece kötü eski kirli yırtık pırtık 767 lerden kurtuluyoruz.. en sonunda.. thy bu hatta rakipsizdir.. yeme içme kalitesi ve yeni uçaklarla thy 777 ler ve 330 lar ile mükemmeldir..
  • 10 yillik birikiminize hayran kaldik. A747 zuhahahahah :D
  • Ahh Delta ahh, eskiden Mayis`da baslardin ucmaya, artik Haziran sonunu ancak gozun kesiyor. 4 ay ucup yine keseceksin seferleri. TK daily x 4`e cikinca artik o 4 aylik seferi de yapamayacaksin. Delta ayrica AMS-BOM hattini da kapatacakmis 2015 Mart sonu. TK BOM`da da 777`ler ile guzel isler yapiyor. Delta`nin da yolcularini alacaktir.
  • Sonunda 767'lerden vazgeçmişler, United da 767 ile geliyor ve her gün overbook oluyordu. Filosu bu kadar geniş bir havayolunun böylesi potansiyelli bir hatta kendini 767'ye mahkum etmesinin kendi bacağına sıkmak olduğunu farketmişler sonunda. Yine de TK ABD'de bunca noktaya uçarken, hatta JFK'e günde 3 sefer koyarken yapabilecekleri belli.
  • Onu bunu bilmem de gecen yaz neredeyse 1000 lira daha ucuza buldum bilet delta dan thy saglam kazikliyor
  • Bakımsız uçak nasıl oluyor bir izah edebilir misiniz??
  • 20 yıllık bakımsız kalitesiz uçaklarıyla gelceklerse hiç gelmesinler

Delta Hava Yolları 2015 yaz sezonunda İstanbul Atatürk Havalimanı-New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı arası uçuşlarında yolcu kapasitesini artırıyor.

Delta 17 Haziran 2015 itibari ile günlük uçuşlarına yüzde 30 kapasite artırımı yaparak 292 koltuklu Airbus A330-300 tipi yolcu uçakları ile basliyor. Yolcular New York’tan Orlando, Los Angeles, San Francisco ve Seattle’a dahil olmak üzere Amerika’da istedikleri noktaya uygun bağlantı yapma imkanına da sahip olacaklar.

Delta Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Perry Cantarutti: “Türk Hükümetinin açıkladığı son rakamlara göre turizm gelirleri Eylül sonu itibari ile son üç ayda yüzde 11 artarak toplamda 12 milyar dolara ulaştı. Delta yerel ekonomiyi destelemekten gurur duyuyor ve önümüzdeki sene kapasitemizi artırarak Amerika ile Türkiye arasında daha fazla trafik oluşturacak ve turizme daha büyük katkıda bulunacağız” dedi.

Delta’nın İstanbul - New York-JFK tarifesi aşağıdaki şekilde olacak:



Delta İstanbul uçuşlarında 1x2x1 konfigürasyonuna sahip BusinessElite kabini ile tamamen yatabilen tüm koltuklardan koridora direkt çıkış imkanı sunuyor. Ekonomi Comfort sınıfında uçan yolcular, 10 santimetreye kadar daha fazla bacak uzatma mesafesi ve Delta’nın uluslararası uçuşlarındaki ekonomi sınıfı koltuklarından yüzde 50 daha fazla yatabilme imkanının yanı sıra öncelikli uçağa biniş imkanı gibi Delta’nın premium ekonomi hizmetlerinden de faydalanacaklar. Delta uluslararası filosunda pek çok yeniliğe gidecek, bunlardan bir tanesi de 2016 yılında Wi-Fi hizmetlerinin filoda yaygınlaştırılması yer alıyor.

Delta’nın merkez havalimanlarından bir tanesi olan New York – JFK de yolculara çeşitli yeme içme alanları ve alışveriş seçenekleri sunuyor. Terminal 4’te ise Delta’nın en büyük, roof-top terası olan ve özenle seçilmiş yeme-içme seçenekleriyle donatılmış Sky Club Lounge’u yer alıyor. Tüm BusinessElite yolcuları SkyClub’dan ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar.
 

DELTA'DAN İSTANBUL HAMLESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Delta dan daha kötü bir havayolu olamaz, yetersiz ve çok yaşlı personel, göz kontağı kurmayan ve kimseyle ilgilenmeyen ekipler, 9-10 saatlik jfk uçuşunda doğru düzgün iki lokma yemek servisi olmayışı tuhaf, 2-3 saatlik hatta low-cost uçarsın anlarım ama bu 10 saatlik uçuş be kardeşim, ha umrumdamı değil, görmemiş gibi uçak ikramı bekleyip çocuklar gibi sevinenlerden değilim, 6-7 saatini uyuyarak geçirip nasıl geçtiğini anlamadığım bir uçuş olmuştur. Mevzuların çoğunu yanımdaki Türk ün söyledikleriyle öğrendim. 500 lira fark bile benim için çok önemli diyorsan al yanına iki üç parça yiyecek ve 2 lt su git delta ile uç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 9 yıl önce
Thy'nin hostesleriyle göz kontağı kurmak için mi 1000 lira fazla bayılıyosun THY'ye.
hacı murat ~ 9 yıl önce
Haci şahin ben diyanet kurumu adina yaziyorum sen haci olamazsin. Seni haciliktan men ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı Şahin K. ~ 9 yıl önce
Sektörde senin gibilere de ihtiyaç var gardaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
kabinleri son derece kötü eski kirli yırtık pırtık 767 lerden kurtuluyoruz.. en sonunda.. thy bu hatta rakipsizdir.. yeme içme kalitesi ve yeni uçaklarla thy 777 ler ve 330 lar ile mükemmeldir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haci sahin`e ~ 9 yıl önce
10 yillik birikiminize hayran kaldik. A747 zuhahahahah :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DL`NIN MODASI GECTI ~ 9 yıl önce
Ahh Delta ahh, eskiden Mayis`da baslardin ucmaya, artik Haziran sonunu ancak gozun kesiyor. 4 ay ucup yine keseceksin seferleri. TK daily x 4`e cikinca artik o 4 aylik seferi de yapamayacaksin. Delta ayrica AMS-BOM hattini da kapatacakmis 2015 Mart sonu. TK BOM`da da 777`ler ile guzel isler yapiyor. Delta`nin da yolcularini alacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru olan.. ~ 9 yıl önce
Sonunda 767'lerden vazgeçmişler, United da 767 ile geliyor ve her gün overbook oluyordu. Filosu bu kadar geniş bir havayolunun böylesi potansiyelli bir hatta kendini 767'ye mahkum etmesinin kendi bacağına sıkmak olduğunu farketmişler sonunda. Yine de TK ABD'de bunca noktaya uçarken, hatta JFK'e günde 3 sefer koyarken yapabilecekleri belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ~ 9 yıl önce
Onu bunu bilmem de gecen yaz neredeyse 1000 lira daha ucuza buldum bilet delta dan thy saglam kazikliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MRO ~ 9 yıl önce
Bakımsız uçak nasıl oluyor bir izah edebilir misiniz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
20 yıllık bakımsız kalitesiz uçaklarıyla gelceklerse hiç gelmesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CREW ~ 9 yıl önce
Desteksiz işkembden sallamayın.20 yıllık A330 maalesef hiç görmedim henüz.O kadar eski değil bu uçaklar.Hadi A340 deseydiniz neyse ama bilgisizliğiniz ortaya çıkmış.çamur at izi kalsın mantığıyla saldırmak için pusuda bakeliyorsunuz.Delta daha önce 767 lerle uçarken eski uçak diyordunuz bahane bulmak için ama A330 gibi yeni bir uçak için daha geçerli nedenler bulmanız lazım çünkü bu uçak herkesin kullandığı yeni bir uçak.Komik olmayın ille de eleştiri yapacaz diye :)
haci sahin ~ 9 yıl önce
Merhaba arkadaslar, Ben 10 senedir bu sektorde olan biri olarak size bilgi vermek istiyorum krnoloji hakkinda. a767ler airbusin en yeni modellerindendir. Airbus sira ile b737 a 350 ve son olarakdaq b747 modelini uretti. Ama en tutulan modeli ise Cessna serisidir. Ben delta yerinde olsam cessnalari kullanirdirdim turkiye parkurunda. Parkur bu arada guzergah demek. En kisa surede bilgilerimi paylasacagim bir forum acmak istiyorum.
haci sahin e ~ 9 yıl önce
adamsın:)
teasers ~ 9 yıl önce
Hacı şahin - işte bunlar hep bonzai
mustafa ala ~ 9 yıl önce
Hacim allah seni basimizdan eksik etmesin
huseyin civi ~ 9 yıl önce
Bence haci beu uaniliyorsun Cessna konusunda zira Cessna boeinge ait
can bey ~ 9 yıl önce
bence delta ya a319 yada b737-800 lerle gelmeli istanbula. Nerde bulacak daha fazla ylcuyu
cemil sert ~ 9 yıl önce
Merhabalar, Gecen okudugum bir gazetede Pan-am'in Mart sonu ile sabiha gokcene ucacagi yaziyor. Bilgisi olan varmi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000