16 Haziran 2015, Salı 12:06:32

Delta'dan bağlantı avantajı

Delta Air Lines bu yaz John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda yer alan ve yenilenen Terminal 4’den, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gelen yolculara Amerika iç hat uçuşlarında çok daha iyi bağlantı olanakları sunuyor.
  • Jfk ya tek yön kazık yemeden uçabileceğiz çok şükür.
  • United bir zamanlar İstanbul'a direkt uçarken kullanmıştım. THY' nin ekonomisinde verilen servis ekonomi plus da bile yoktu. Aktarma yazmayacaksan Amerikan Havayollarına göre banko THY derim. Belki fiyatı çok daha hesaplı olursa Delta tercih edilebilir. Zaten United. Delta, American Airlines US airways sanki birbirinin kopyası. Renkler ve logolar Değişiyor ancak servis kalitesi aynı. 5 saatlik iç hatlarında bile ekonomide yemek yok. Bizim otobüs firmalarımızın dahi ikramı daha iyidir.
  • Business Class ta servusi o kadar kötü degil ve her koltuğun koridor erişimi var. Thy ye göre business class ta tercih sebebim.
  • Yer hizmetlerini kim veriyor ?
  • bu bir reklam mı yoksa bir haber mi?
  • Thynin jfk disina uyguladigi abartili fiyat politikasina karsi guzel baglantilar verecektir diye umut ediyorum. Sezonluk ucuslari tum seneye yaymasi dilegimiz
  • Delta 1 numara
  • TK varken hic New York'a Delta ilemi ucarim :)

Delta Air Lines bu yaz John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda yer alan ve yenilenen Terminal 4’den, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gelen yolculara Amerika iç hat uçuşlarında çok daha iyi bağlantı olanakları sunuyor. Günlük seferler, Wi-Fi sistemine sahip Airbus A330-300 tipi uçaklar ile gerçekleştirilecek böylece yolcular 30 bin feet’te bile internete bağlanabilecek.

Los Angeles, San Francisco, Boston ve Orlando gibi şehirlere bağlantılı uçuşları olan yolcular, New York-JFK Havalimanı’nda Delta’nın 175 milyon dolara mal olan Terminal 4’teki ek tesisleri ile aynı terminalden transfer imkanından faydalanıyor olacak.  Delta, tüm iki sınıflı iç hat uçuşları da dahil olmak üzere diğer tüm havayollarından daha fazla uçağında Wi-Fi hizmeti sunuyor, böylece yolcular transit uçuşlarında da internet hizmetinden faydalanmaya devam ediyor.

Delta Air Lines Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Perry Cantarutti “Kuzey Amerika ile Türkiye arasında bu yaz uçuş gerçekleştiren tek Amerikan havayolu biziz ve İstanbul ile New York arasında haftada 4100’den fazla koltuk sunacağız. Yolcularımızın yüzde 40’ı Amerika’da diğer şehirlere JFK Havalimanı’ndan bağlantılı uçuş gerçekleştiriyor, yolcularımıza daha kolay transfer ve 30 bin feet’te internete erişimini de içeren daha iyi bir seyahat deneyimi sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.



Delta’nın business class kabini olan Delta One’da seyahat eden yolcular; konforlu, rahat ve üretken bir yolculuk geçirmek için tümü premium ürünlerden oluşan uçak içi eğlence sisteminden faydalanıyor. 1x2x1 konfigürasyonunda, tamamen yatabilen koltuklarda, Westin Heavenly Uçakiçi yastik ve yorgan seti de bu premium ürünlerden bazıları. Delta, uçak içerisinde dünyaca ünlü şeflerin hazırladığı menüsü ve Master Sommelier Andrea Robinson’un seçimi özel şaraplar eşliğinde özel bir yemek deneyimi sunuyor. Yolcular ayrıca uçuş öncesinde rahatlamak için Atatürk Havalimanı’nda yer alan SkyTeam Exclusive Lounge’dan da faydalanabiliyor.

Delta’nın premium ekonomi hizmeti olan Delta Comfort+’da seyahat eden yolcular 10 santimetreye kadar daha geniş koltuk aralığından, Delta’nın standart uluslararası Ana Kabin koltuklarından yüzde 50 daha fazla yatabilen koltuklardan ve bunun yanı sıra uçağa biniş önceliğinden yaralanıyor. Delta’nın uluslararası filosuna eklenen diğer yenilikler arasında tüm kabine Wi-Fi hizmetini yaymak da yer alıyor.

Delta Ocak 2015’te New York-JFK Havalimanı’nda Terminal 4’te yeni ek tesislerini tanıttı. Delta’nın çalışmaları devam eden 1.2 milyar dolarlık yatırım ile Terminal 4’ü genişletme projesi dahilinde Concourse B’ye 11 yeni kapı ve 75 bin metrekare alan eklendi.  Terminal 4’te yer alan yeni kapıların tümü kapalı körükler, Delta Sky Club’a yakınlık ve gurme restoranlara erişim sağlıyor.

Delta’nın New York ve ötesi uçuşları için rezervasyon yaptırmak isteyen yolcular 0212 3101999 numaralı hattımızı arayabilir, delta.com web sitesini ziyaret edebilir ya da seyahat acenteleri ile irtibata geçebilirler.


 

Delta'dan bağlantı avantajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Jfk ~ 9 yıl önce
Jfk ya tek yön kazık yemeden uçabileceğiz çok şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
United bir zamanlar İstanbul'a direkt uçarken kullanmıştım. THY' nin ekonomisinde verilen servis ekonomi plus da bile yoktu. Aktarma yazmayacaksan Amerikan Havayollarına göre banko THY derim. Belki fiyatı çok daha hesaplı olursa Delta tercih edilebilir. Zaten United. Delta, American Airlines US airways sanki birbirinin kopyası. Renkler ve logolar Değişiyor ancak servis kalitesi aynı. 5 saatlik iç hatlarında bile ekonomide yemek yok. Bizim otobüs firmalarımızın dahi ikramı daha iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Business Class ta servusi o kadar kötü degil ve her koltuğun koridor erişimi var. Thy ye göre business class ta tercih sebebim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hkki ~ 9 yıl önce
Yer hizmetlerini kim veriyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delta ~ 9 yıl önce
Yer hizmelerini Havaş veriyor
Reklam mı haber mi? ~ 9 yıl önce
bu bir reklam mı yoksa bir haber mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karsiyakali ~ 9 yıl önce
Thynin jfk disina uyguladigi abartili fiyat politikasina karsi guzel baglantilar verecektir diye umut ediyorum. Sezonluk ucuslari tum seneye yaymasi dilegimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Delta 1 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TK varken hic New York'a Delta ilemi ucarim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Always ~ 9 yıl önce
Safety and money comes for first for me. Good luck to you!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000