22 Temmuz 2010, Perşembe 08:06:41

Delta yolcuları arıza mağduru

Amerikan Delta Havayolları uçağı arıza yaptı. İstanbul'dan New York'a gidecek yolcular uçamadı.
  • İstanbul-New York hattında bu kaçıncı Delta arızası bu... Nerde bizim ağızlarından Deve, Takunya düşmeyen klavye borazanları :D...
  • ucaklarin tamami 767-400 varyasonu degildi. 767-300 lerde problem yasadi Delta. Bunun nedenide ucaklarin eski oldugundan kaynaklandigi ileri suruldu. Arizalarin buyuk cogunlugu motor kaynakliydi.

Delta Havayolları'nın New York-İstanbul seferini yapacak olan Boeing 767-400 tipi uçağı, dün İstanbul-New York seferini yapmaya hazırlandığı sırada, bilgisayar sisteminde meydana gelen arıza nedeni ile havalanamadı. New York-İstanbul seferini yaptıktan sonra İstanbul'daki yolcularını almak üzere hazırlık yapan uçak bilgisayar sisteminde meydana gelen arıza nedeni ile havalanamadı.Çok hassas bir model olarak adlandırılan Boeing 767-400 uçağının bilgisayar sisteminde meydana gelen arızanın giderilmesi için şirketin merkezi Atlanta'dan yedek parça istendiği ve yedek parçanın ancak bugün İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Güvenirliği ve en düşük kaza istatistikleri ile bilinen Delta Havayolları'nda son günlerde aynı model uçaklarda benzer arızaların baş göstermesi kafalarda soru işaretleri doğurdu. Şirketin geçtiğimiz hafta New York'tan 3 Avrupa destinasyonuna yapacağı 3 ayrı sefer iptal edilmişti. Bu 3 seferi yapacak olan uçakların üçü de Boeing 767-400 tipiydi.

Delta Havayolları'nın 14 temmuz tarihinde New York-İstanbul seferini gerçekleştirecek olan Boeing 767-400 tipi uçağı da kalkış öncesi motor arızası yapınca havalanamamıştı.
 

Delta yolcuları arıza mağduru

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
İstanbul-New York hattında bu kaçıncı Delta arızası bu... Nerde bizim ağızlarından Deve, Takunya düşmeyen klavye borazanları :D...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucaklarin tamami 767-400 varyasonu degildi. 767-300 lerde problem yasadi Delta. Bunun nedenide ucaklarin eski oldugundan kaynaklandigi ileri suruldu. Arizalarin buyuk cogunlugu motor kaynakliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000