17 Temmuz 2015, Cuma 12:07:13

Delta uçağının motoru alev aldı

Amerika'nın Alaska eyaletindeki Anchorage kentinden havalanarak, Atlanta'ya hareket eden Delta Airlines'a ait uçağın motoru alev aldı.
  • Geçmiş olsun, butür arızalar tüm ucakların başına gelebilir Pilotu ve ekibini kutlamak gerek. basarılı bir iniş gerçekleştirmiş. Ayrıca Boeing lerde bence Airbus lara göre çok daha başarılı uçaklar en önemlisi Pilot insiyatifi daha yüksek.
  • su pilotlar ve kabin memurları için olumsuz asagılayıcı yada alaycı yorumlar yapanlar eminim bir gün biryerde pilot olmak için sansını denemissindir ve seni pilot olabilmen için yeterli vasıflara dahip olmadıgınız için kabul etmemişlerdir. Simdi hasetligizden burda bu yorumları yapmayı ! Hazmedin su insanları!
  • Yine rezalet!!!
  • Dispatch/pilot:oluyo oyle FL 350 kafa 450 alevsiz ucuslar iyi bayramlar:)
  • Tüm pilotların ve havacılık camiasının bayramını kutlar, "üsküdara gideriken aldı da bir yağmur, pilotlarımın setresi uzun, gözleri mahmur" şarkısını uykucu pilotlarımıza hediye olarak gönderiyorum. Havada kala kala akılları da bir karış havada, sazanlarım benim...:)))
  • Alev uzamasi teknik bir konudur.Gaz kollarina ani arttirim yapilirsa kisa sureli alev uzamasi olur.
  • Havaciligin tarihinde var bu olaylar. Fazla uzaga gitmeye gerek yok; soyle bir bakiyorum 1890larda... Iyi bayramlar
  • En bi sevdiğim

Amerika'nın Alaska eyaletindeki Anchorage kentinden havalanarak, Atlanta'ya hareket eden Delta Airlines'a ait uçağın motoru alev aldı.

DL2469 sefer sayısı ile Anchorage Ted Stevens Havalimanı'ndan kalkış yapan Delta Havayolları'na ait Boeing B767-300 tipi uçağın motorunda görülen alev uzaması nedeniyle Seattle Tacoma Havalimanı'na acil iniş yaptı.

İçerisinde 255 yolcusu ve 8 mürettebatı bulunan uçağın kaptan pilotu alev alan motoru bir süre kapattı. Seattle Tacoma Havalimanı'na sorunsuz iniş yapan uçakta kimse yaralanmadı.

Delta uçağının motoru alev aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Yol Kaptanı ~ 9 yıl önce
Geçmiş olsun, butür arızalar tüm ucakların başına gelebilir Pilotu ve ekibini kutlamak gerek. basarılı bir iniş gerçekleştirmiş. Ayrıca Boeing lerde bence Airbus lara göre çok daha başarılı uçaklar en önemlisi Pilot insiyatifi daha yüksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 9 yıl önce
Amsterdam'daki gibi mi?
Pilot ~ 9 yıl önce
su pilotlar ve kabin memurları için olumsuz asagılayıcı yada alaycı yorumlar yapanlar eminim bir gün biryerde pilot olmak için sansını denemissindir ve seni pilot olabilmen için yeterli vasıflara dahip olmadıgınız için kabul etmemişlerdir. Simdi hasetligizden burda bu yorumları yapmayı ! Hazmedin su insanları!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ocak dışısın ~ 9 yıl önce
Türkçe ve dilbilgisini nerede bıraktın yiğido
Yine Boeing ~ 9 yıl önce
Yine rezalet!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:oluyo oyle FL 350 kafa 450 alevsiz ucuslar iyi bayramlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutlama ~ 9 yıl önce
Tüm pilotların ve havacılık camiasının bayramını kutlar, "üsküdara gideriken aldı da bir yağmur, pilotlarımın setresi uzun, gözleri mahmur" şarkısını uykucu pilotlarımıza hediye olarak gönderiyorum. Havada kala kala akılları da bir karış havada, sazanlarım benim...:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 9 yıl önce
Alev uzamasi teknik bir konudur.Gaz kollarina ani arttirim yapilirsa kisa sureli alev uzamasi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Munferit bir olay ~ 9 yıl önce
Havaciligin tarihinde var bu olaylar. Fazla uzaga gitmeye gerek yok; soyle bir bakiyorum 1890larda... Iyi bayramlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afterburner ~ 9 yıl önce
En bi sevdiğim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000