03 Haziran 2014, Salı 10:20:53

DELTA, NEW YORK-İSTANBUL UÇUŞLARINA BAŞLADI

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Delta Havayolları, New York-İstanbul asasındaki uçuşlarına yeniden başladı.
  • Üc ay sonra tası taragi toplar united gibi
  • Geldikleri gibi giderler. Sonu United gibi olur. THY nin ABD içinde Delta kadar uçuş ağı olmaması neden yadırganıyor anlamadım. Bir ABD firmasına göre aktarmalı uçuşlar pahalı olacak elbette. Adamların 100 yıllık hub'ı. New York'tan Istanbul aktarmalı Ankara uçuşuna Delta, Thy'den iyi fiyat verirse haklısınız
  • 1 Kasim'a kadar seferler. Split charter gibi, sezonluk!
  • Ben hizmete değil paraya bakarım.Yarı yarıya uçabilecekken,yok milli havayolummuş diye niye soyulayım.Ben THY'yi düşüneceğime o milletini çok seviyorsa milletini düşünsün daha ucuza bilet satsın biz de THY ile uçalım. KLM ile gidiş-dönüş IST-JFK THY'nin yarı fiyatına bilet alabiliyorum.3-4 saat Schiphol'de takılırım ne olcak fazladan neden iki katı para vereyim.
  • delta dökülüyor ama thy nin yarı fiyatı thy ile gideceğime 1 hafta fazla kalırım abd de, uçak düşmesin yeter
  • thy de yer bulamadığım için geçmiş senelerde delta ile uçamk zorunda kaldım her seferindede pişman oldum yemekler çok kötü sözde ısıtılmıs yemek hala buzu erimemiş uçakların koltukları rahat değil.. başlasın bakalım ucuzdur thy göre fiatları..
  • Oldum gulmekten, yahu hostese ucagin yasina kac kisi bakipta bilet aliyor,millet paraya bakar,ucuza bakar,sen otelde kalicakken resepsiyonist guzelmi diyemi bakarsin,minibari zenginmi diye karar verirsin kalmaya goksa fiyatinami bakarsin..kac yolcu uctugu ucagin tipini biliyor acep..haha
  • Herkes söylediğinde haklı. Delta new york-istanbul hattında türk havayolları ile yarışamaz. Ancak hiç kimse kusura bakmasın eğer türk hava yolları bana delta ya nazaran 2 kat bilet fiyatı çekiyorsa ve istanbul dan atlanta ya gitmek için 2 borderline geçiriyorsa, ben delta yı tercih ederim.
  • zed biletle 590 liraya ist jfk daha ne olsun. tk çalışanları için amerikaya gitmenin ucuz yolu açıldı. ayrıca kurum için zed kullanamıyor olmamız da bir harika dostum.
  • Delta'nın yemekleri kötü , hostesleri kaba,uçakları eski.Bu hatta THY karşısında hiç şanşı yok.THY nin yarı fiyatına uçması lazımki seferi doldurabilsin, Delta'ya anca ucuz olursa binilir.Amerika'da defalarca bindim inanın bir defa memnun olmadım...Her ne kadar THY yönetimini eleştirsekde , THY nin kabin servisi ve yeni 777 leri ile hiç bir havayolu boy ölçüşemez.Yiğidi öldür , Hakkını Yeme şimdi...

Delta Havayolları, dün İstanbul ile New York-JFK arasında direk uçuşlarına başladı.

Delta'nın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinden sorumlu Başkan Yardımcısı Perry Cantarutti  “Yaz aylarındaki seferlerimiz, İstanbul'daki yolcularımıza, New York’dan Amerika Birleşik  Devletleri'nin tüm bölgelerini ziyaret etmeleri için 50'den fazla uçuş noktasına bağlantı imkanı sunuyor" dedi.

Cantarutti, “Delta uçuşları, dünyanın en popüler seyahat noktalarından biri olarak seçilen İstanbul'a ek turizm fırsatları da getirecek" diye ekledi.

Delta Havayolları'nın uçuşları 225 yolcu kapasiteli, BusinessElite sınıfında tam-yatan koltuklu B767-300 uçaklarıyla gerçekleştirilecek.

DELTA, NEW YORK-İSTANBUL UÇUŞLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Üc ay sonra tası taragi toplar united gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geldikleri gibi giderler. Sonu United gibi olur. THY nin ABD içinde Delta kadar uçuş ağı olmaması neden yadırganıyor anlamadım. Bir ABD firmasına göre aktarmalı uçuşlar pahalı olacak elbette. Adamların 100 yıllık hub'ı. New York'tan Istanbul aktarmalı Ankara uçuşuna Delta, Thy'den iyi fiyat verirse haklısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha :):) ~ 10 yıl önce
amma attın yahu. :) e geldikleri gibi gitcekler, uçaklar nerdeyse ful..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1 Kasim'a kadar seferler. Split charter gibi, sezonluk!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KLM ~ 10 yıl önce
Ben hizmete değil paraya bakarım.Yarı yarıya uçabilecekken,yok milli havayolummuş diye niye soyulayım.Ben THY'yi düşüneceğime o milletini çok seviyorsa milletini düşünsün daha ucuza bilet satsın biz de THY ile uçalım. KLM ile gidiş-dönüş IST-JFK THY'nin yarı fiyatına bilet alabiliyorum.3-4 saat Schiphol'de takılırım ne olcak fazladan neden iki katı para vereyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delta ~ 10 yıl önce
delta dökülüyor ama thy nin yarı fiyatı thy ile gideceğime 1 hafta fazla kalırım abd de, uçak düşmesin yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
thy de yer bulamadığım için geçmiş senelerde delta ile uçamk zorunda kaldım her seferindede pişman oldum yemekler çok kötü sözde ısıtılmıs yemek hala buzu erimemiş uçakların koltukları rahat değil.. başlasın bakalım ucuzdur thy göre fiatları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Oldum gulmekten, yahu hostese ucagin yasina kac kisi bakipta bilet aliyor,millet paraya bakar,ucuza bakar,sen otelde kalicakken resepsiyonist guzelmi diyemi bakarsin,minibari zenginmi diye karar verirsin kalmaya goksa fiyatinami bakarsin..kac yolcu uctugu ucagin tipini biliyor acep..haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delta ~ 10 yıl önce
herkes bakmıyor zaten..bu forumu takip denler bakar....eğer johannesburga giderken thy nın 330u değilde emıratesın 380 ını tercıh edıyorsam..tokyoya new yorka 777 le gitmek için tk 4 değil 1 i özellikle seçiyorsam sırf bea 787 sine bıınmek için new yorka aktarmalı gidiyorsam sao paoloya thynın 340 yla değil afr nın 747 siyle gidiyorsam bence bu konuştuğumuz şeylerde önemli :) saygılar
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herkes söylediğinde haklı. Delta new york-istanbul hattında türk havayolları ile yarışamaz. Ancak hiç kimse kusura bakmasın eğer türk hava yolları bana delta ya nazaran 2 kat bilet fiyatı çekiyorsa ve istanbul dan atlanta ya gitmek için 2 borderline geçiriyorsa, ben delta yı tercih ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
2 borderline ne ya?
zed ~ 10 yıl önce
zed biletle 590 liraya ist jfk daha ne olsun. tk çalışanları için amerikaya gitmenin ucuz yolu açıldı. ayrıca kurum için zed kullanamıyor olmamız da bir harika dostum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HİÇ ŞANŞI YOK ~ 10 yıl önce
Delta'nın yemekleri kötü , hostesleri kaba,uçakları eski.Bu hatta THY karşısında hiç şanşı yok.THY nin yarı fiyatına uçması lazımki seferi doldurabilsin, Delta'ya anca ucuz olursa binilir.Amerika'da defalarca bindim inanın bir defa memnun olmadım...Her ne kadar THY yönetimini eleştirsekde , THY nin kabin servisi ve yeni 777 leri ile hiç bir havayolu boy ölçüşemez.Yiğidi öldür , Hakkını Yeme şimdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000