24 Haziran 2015, Çarşamba 11:45:56

Corendon'un yeni Genel Müdürü belli oldu

2005 yılında kurularak bugün Avrupa’nın en popüler charter havayollarından biri konumuna gelen, Türk menşeili Corendon Airlines’ın Genel Müdürlüğüne Batuğhan Karaer atandı.
  • Keşke THY na gelse de adam etse. Hiç olmazsa çağdaş ve ileri görüşlü bir zat. Hayırlı olsun. Darısı başımıza
  • Her şirketin ekonomi politikası farklıdır begenilir begenilmez o tartisilabilir ama konu insanlığa yoneticilige gelirse Yıldıray Bey ve Batuhan Bey herzaman bu özellikler bakımından en önde yer alırlar. Tebrik eder Corendon Havayolları na hayırlısı olmasını dilerim
  • ..
  • Ben özel bir havayolu şirketinde kabin memuruyum.bir kaç defa Yıldıray bey uçuşlarımızda misafirimiz oldu.Gerçekten çok iyi ve alçak gönüllü bir insan.Bizlerlede iletişimi mükemmel.Umarım hep güzel haberlerini alırız..
  • flt Ops kötü yönetimi sonucu pek çok kokpit personeli ya gönderildi ya da tk pgs gitti. yukarıya kim bilir ne dediler. kokpit Sırp İspanyol ittifakına devredildi.
  • Atatürk portresi ne de güzel duruyor. Başarılarımız daim olsun. Teknik
  • Başarılarınızın devamını dilerim. Tebrikler.
  • yorum yazmadan önce Haberi bir okusanız ne olur Ey Cehalet grubu; Boşu doluya,doluyu boşa vurup duruyorsunuz.Batuhan bey Zaten Şirketin Hissedarı,Yıldıray bey Yönetim Kurulu bşk.nı ve yerinede Batuhan bey terfi etmiş,Sonuçta aile şirketidir. Kendilerini Tebrik eder, Başarılarının daim olmasını dilerim.Allah yolunuzu açık eylesin.
  • Şirketimize yeni bir heyecan katacak olan bu değişiklik için can-ı gönülden hayırlı olsun...
  • bu ülkede amcan dayın yoksa bir yere gelemezsin bu amcaların var

2005 yılında kurularak bugün Avrupa’nın en popüler charter havayollarından biri konumuna gelen, Türk menşeili Corendon Airlines’ın Genel Müdürlüğüne Batuğhan Karaer atandı.

2006 yılından itibaren Corendon Airlines’da Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmekte olan Batuğhan Karaer, profesyonel iş hayatı süresince Tepe Grubu, Club Dedeman A.Ş. CITY Hospital Sağlık Hizmetleri A.Ş. ve T.S.K. Güçlendirme Vakfı’nda bir çok üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev aldı.

Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan deneyimli iş adamı, daha sonra yine aynı üniversitede muhasebe ve finans dalında yüksek lisans ve işletme ana bilim dalında da doktora programlarını tamamlayarak Doktor ünvanını aldı.

Aynı zamanda, TÖSHİD (Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmecileri Derneği) Denetim Kurulu Üyeliğini ve Finans Derneği 2. Başkanlığını da yürütmekte olan Batuğhan Karaer, evli ve iki çocuk babasıdır.

Şu anda 43 ülkede 190 havalimanına uçan ve yılda 2,5 milyon yolcu taşıyan havayolunun Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü olan Yıldıray Karaer ise, görevi Batuğhan Karaer’e devrettikten sonra şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam edecek. 

Corendon'un yeni Genel Müdürü belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Thy ~ 9 yıl önce
Keşke THY na gelse de adam etse. Hiç olmazsa çağdaş ve ileri görüşlü bir zat. Hayırlı olsun. Darısı başımıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her şirketin ekonomi politikası farklıdır begenilir begenilmez o tartisilabilir ama konu insanlığa yoneticilige gelirse Yıldıray Bey ve Batuhan Bey herzaman bu özellikler bakımından en önde yer alırlar. Tebrik eder Corendon Havayolları na hayırlısı olmasını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarılar ~ 9 yıl önce
..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 9 yıl önce
Ben özel bir havayolu şirketinde kabin memuruyum.bir kaç defa Yıldıray bey uçuşlarımızda misafirimiz oldu.Gerçekten çok iyi ve alçak gönüllü bir insan.Bizlerlede iletişimi mükemmel.Umarım hep güzel haberlerini alırız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maalesef olmadı ~ 9 yıl önce
flt Ops kötü yönetimi sonucu pek çok kokpit personeli ya gönderildi ya da tk pgs gitti. yukarıya kim bilir ne dediler. kokpit Sırp İspanyol ittifakına devredildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demir ~ 9 yıl önce
Atatürk portresi ne de güzel duruyor. Başarılarımız daim olsun. Teknik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can Kobal ~ 9 yıl önce
Başarılarınızın devamını dilerim. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğa A.K ~ 9 yıl önce
yorum yazmadan önce Haberi bir okusanız ne olur Ey Cehalet grubu; Boşu doluya,doluyu boşa vurup duruyorsunuz.Batuhan bey Zaten Şirketin Hissedarı,Yıldıray bey Yönetim Kurulu bşk.nı ve yerinede Batuhan bey terfi etmiş,Sonuçta aile şirketidir. Kendilerini Tebrik eder, Başarılarının daim olmasını dilerim.Allah yolunuzu açık eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar.. ~ 9 yıl önce
Şirketimize yeni bir heyecan katacak olan bu değişiklik için can-ı gönülden hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arka ~ 9 yıl önce
bu ülkede amcan dayın yoksa bir yere gelemezsin bu amcaların var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amca ~ 9 yıl önce
Seni mi koyacaklardı. Şirketin sahipleri zaten.
Mart ~ 9 yıl önce
Çoban başarısızlığının sebebini başka yerde ara bence

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000