05 Aralık 2013, Perşembe 11:35:06

CORENDON'DAN HOLLANDA ÇIKARMASI

Antalya merkezli Corendon Airlines, Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenecek turizm fuarına çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
  • Corendon'u tebrik ediyoruz. Son yıllarda ki başarılı çıkışları ile takdir toplamaya devam ediyor. Kişisel görüşüm ise, alt yapıyı çok sağlam kurmadan hızlı büyümemesi, çünkü önümüzde ne yazık ki kötü örnekler var. Ve hızlı büyümeler, hesapta olmayan hızlı çöküşlere sebep olabilir. Her şeyden önce çok sağlam bir alt yapı, mevut personelin mutluluğu ve huzuru, ardından sağlam adımlarla büyüme. Başarılar.

Antalya merkezli Corendon Airlines, Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenecek turizm fuarına çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Her yıl düzenlenen ve dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri konumundaki Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’nda boy gösterecek olan Corendon, fuara katılmak isteyenlere de özel bir uçak seferi organize ediyor.

Avrupa’nın farklı birçok merkezinden Türkiye’ye turist getiren Corendon Airlines, bu kez de ülkemizi Hollanda’da temsil edecek.

Yoğun bir katılımın olacağı 14-19 Ocak tarihleri arasındaki fuar, dünyanın en önemli turizm markalarını bir araya getirecek.

Corendon Airlines’ın Utrecht için düzenleyeceği özel seferin detayları şöyle:

13 Ocak 2014   CAI 1001 AYT_AMS        18:00 – 21:15
17 Ocak 2014   CAI 5001  AMS_AYT       19:30 – 23:30
 

CORENDON'DAN HOLLANDA ÇIKARMASI

Yorumlar

Tebrikler ~ 10 yıl önce
Corendon'u tebrik ediyoruz. Son yıllarda ki başarılı çıkışları ile takdir toplamaya devam ediyor. Kişisel görüşüm ise, alt yapıyı çok sağlam kurmadan hızlı büyümemesi, çünkü önümüzde ne yazık ki kötü örnekler var. Ve hızlı büyümeler, hesapta olmayan hızlı çöküşlere sebep olabilir. Her şeyden önce çok sağlam bir alt yapı, mevut personelin mutluluğu ve huzuru, ardından sağlam adımlarla büyüme. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beğenmeyenler ~ 10 yıl önce
Beğenmeyenler sanırım, tebrik etmeyip, başarısız bulan, alt yapısı dandik ve çabuk taklaya gelecek bir şirket umudediyorlar. Olsun onlara da saygı duymak lazım.!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000