22 Nisan 2013, Pazartesi 10:50:10

CORENDON'DAN BELÇİKA HAMLESİ

Corendon Havayolları, BelçikaBrüksel’de üslendireceği iki uçağıyla ülkede %20’ler civarında seyreden Türkiye turizmi pazar payını artırmayı hedefliyor...
  • Hayırlı olsun .. Basarılar corendon.. belkıca base yapan dıger sırketlere cok sağlam bır rakip gelıyor gıbı

 

Corendon Havayolları, Belçika’dan Türkiye’ye yönelik turizm operasyonlarında üçüncü sırada bulunan Corendon Tur Operatörlüğü’nün operasyonlarını desteklemek amacıyla yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İnnovatif ve butik işleriyle dikkat çeken şirket, 2013’te 100.000 bin Belçikalı turisti Türkiye’ye getirmeyi hedeflerken filoda bulunan iki uçağını Brüksel’de üslendirmeyi planlıyor. Corendon Havayolları, Brüksel çıkışlı uçuşlarla başta Antalya olmak üzere; Dalaman, Bodrum ve İzmir Havalimanları’na operasyona başlıyor.

Corendon Havayolları, Türkiye turizmine yaptığı önemli katkıların yanında, çeşitlendirdikleri ürün portföyleriyle de dikkat çekmişti.

Daha önce; corendon.com, corendon.nl gibi web siteleri ve Kids&co ürünlerinin isimlerini uçaklarının dış gövdelerine taşıyan şirket son olarak, Belçika pazarına hizmet veren web sitesi corendon.be’yi de filodaki Boeing 737-800 uçaklardan birinin dış gövdesine yazdırdı.

CORENDON'DAN BELÇİKA HAMLESİ

Yorumlar

FO ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun .. Basarılar corendon.. belkıca base yapan dıger sırketlere cok sağlam bır rakip gelıyor gıbı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000