02 Şubat 2011, Çarşamba 11:06:50

Corendon'dan başarılı Mısır mesaisi

Mısır’dan kaçış sürerken, ülkede bulunan 1000 kadar Belçika ve Hollanda vatandaşı Corendon Airlines tarafından ülkelerine taşındı.
  • karendon firmasına başarılılar diliyorum yolları kızaltıp bizlere hoş bir hizmet sağlıyorlar. ne kadar da güzel bir birşey.
  • Corendon türk değil diyen eleman Mısır'da mı yaşıyorsun sen ? komik gobit..
  • Arkadaş sen uzayda mı yaşıyorsun? yoksa seni eğitenler mi uzaylı ? Corendon türk değil diyenin Türk'lüğünden şüphe eder, kahkahayla gülerim.Ayda yılda bir haber okuyup gelp burda yorum yapmayın allahaşkına... Corendon'u başarılı operasyonlarından dolayı kutlar,Türkiye'de böyle şirketlerin örnek olmasını dilerim.
  • Corendon türk!değil diyen arkadaş, senin havacılıkla turizmle biraz alakan olsa, klavyeyi yeni gören uzaylı gibi yorum yapmazdın sanırım.Bir şey yazarrken insan evladı düşünür,araştırır, öyle yazar ki, insanlara madara olmasın, Corendon Turistik ve corendon havayolları Türk şirketleridir, vergilerini türkiye'ye öderler, Hollanda şirketi ise oraya öder. Vergi nedir işleyiş nedir bilmeden, saçma sapan yorumlar yazmayın şuraya, kirliliğe sebep olup, komik duruma düşmeyin...!!!
  • WORKING FOR CORENDON:))
  • 737 300 ve 400 çıktımı ya.dün iki 400 sawda yatıyodu.
  • Corenden bütün vergisini algısını Hollandaya ödeyen bi firma neresi Türk bunun ya bırakın allah aşkına..
  • Arkadaslar Corendon Misira paket tur satar bu yolcularida anlasmali oldugu transavia goturur,sonra bizim Turkler kendi ozvarliklarini yerden yere vuran bi toplum daha yoktur yeryuzunde,butun bayrak tasiyicisi sirketlerimiz bizim birer ozvarligimizdir bunlarla gurur duymalisiniz sahsen ben AMS havalimani calisani olarak hepsinden gurur duyuyorum helal olsun CORENDONA ve diger bayrak tasiyicilarimiza.
  • Arkadaşlar uçuşlardan birisinde bende vardım bir anda sb den patladı.. corendonun mısır uçuşları yeni başladı...
  • Bak bakalım arkadaşım dikkatli oku haberi ne diyor sonra ahkam kesip yorumunu yap. Haberdeki asıl nokta ; diğer şirketler götürdükleri yolcuları "bile" getirmiyorlar ama Corendon bunu yapıyor. Ya sizdeki kendi Türk şirketlerine olan düşmalığı hala çözemedim. burada karalasalar hoşuna giderdi değil mi arkadaşım??

Hollanda’da ve Belçika’dan Mısır’a yönelik paket tur satışı yapan Türk şirketi Corendon Tur Operatörü, anlaşmalı olduğu havayolu şirketleri iç karışıklıklarla boğuşan Mısır’a gitmek istemeyince çareyi Corendon Grup bünyesinde yer alan bir başka şirket olan Corendon Airlines’ta buldu. Görkemli kumsalları ve ılıman iklimiyle kış mevsiminde Avrupalı turistler için benzersiz bir seçenek olan Mısır, yaşanan son gelişmeler üzerine hızla terkedilen bir ülke konumuna düşmüştü. Ülkedeki Türk vatandaşları bir bir yurda dönerken Avrupalı turistleri taşıyan tur operatörleri getirdikleri yolcuları geri götürebilmek adına büyük uğraş veriyor.

Charter operasyonu düzenleyen birçok Avrupalı havayolu şirketi, fors majör şartlar oluştuğunu öne sürerek Mısır’a geri dönmek istemezken ülkede mahsur kalan Hollandalı ve Belçikalı turistler, Corendon Tur Operatörü Genel Müdürü Atilay Uslu’nun refakat ettiği uçaklarla ülkelerine geri döndü. Hollanda ve Belçika basınında büyük yankı uyandıran gelişme sonrasında Türk şirketinin güvenilirliği ve misafirlerini merkez alan anlayışı takdir topladı. 1997 yılında beri Hollanda merkezli operasyonlar düzenleyen Corendon, operasyon yaptığı ülkelerde yerelleşebilen hizmet felsefesiyle başarı merdivenlerini hızla tırmanıyor.
 

Corendon'dan başarılı Mısır mesaisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
karendon firmasına başarılılar diliyorum yolları kızaltıp bizlere hoş bir hizmet sağlıyorlar. ne kadar da güzel bir birşey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendon türk değil diyen eleman Mısır'da mı yaşıyorsun sen ? komik gobit..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaş sen uzayda mı yaşıyorsun? yoksa seni eğitenler mi uzaylı ? Corendon türk değil diyenin Türk'lüğünden şüphe eder, kahkahayla gülerim.Ayda yılda bir haber okuyup gelp burda yorum yapmayın allahaşkına... Corendon'u başarılı operasyonlarından dolayı kutlar,Türkiye'de böyle şirketlerin örnek olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendon türk!değil diyen arkadaş, senin havacılıkla turizmle biraz alakan olsa, klavyeyi yeni gören uzaylı gibi yorum yapmazdın sanırım.Bir şey yazarrken insan evladı düşünür,araştırır, öyle yazar ki, insanlara madara olmasın, Corendon Turistik ve corendon havayolları Türk şirketleridir, vergilerini türkiye'ye öderler, Hollanda şirketi ise oraya öder. Vergi nedir işleyiş nedir bilmeden, saçma sapan yorumlar yazmayın şuraya, kirliliğe sebep olup, komik duruma düşmeyin...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
WORKING FOR CORENDON:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
737 300 ve 400 çıktımı ya.dün iki 400 sawda yatıyodu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corenden bütün vergisini algısını Hollandaya ödeyen bi firma neresi Türk bunun ya bırakın allah aşkına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar Corendon Misira paket tur satar bu yolcularida anlasmali oldugu transavia goturur,sonra bizim Turkler kendi ozvarliklarini yerden yere vuran bi toplum daha yoktur yeryuzunde,butun bayrak tasiyicisi sirketlerimiz bizim birer ozvarligimizdir bunlarla gurur duymalisiniz sahsen ben AMS havalimani calisani olarak hepsinden gurur duyuyorum helal olsun CORENDONA ve diger bayrak tasiyicilarimiza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar uçuşlardan birisinde bende vardım bir anda sb den patladı.. corendonun mısır uçuşları yeni başladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bak bakalım arkadaşım dikkatli oku haberi ne diyor sonra ahkam kesip yorumunu yap. Haberdeki asıl nokta ; diğer şirketler götürdükleri yolcuları "bile" getirmiyorlar ama Corendon bunu yapıyor. Ya sizdeki kendi Türk şirketlerine olan düşmalığı hala çözemedim. burada karalasalar hoşuna giderdi değil mi arkadaşım??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000