08 Mayıs 2011, Pazar 16:39:19

CORENDON'DAN ANNELERE SÜRPRİZ

Corendon Anneler Günü sürpriziyle yolcularının takdirini topladı...
  • Helal olsun Selda hanım. Bu mevsimde üniforma çok yakışmış =) H.A.A
  • Tebrik ediyorum. Corendon çok emin adımlarla büyüten bir havayolu. Bence önü çok açık..
  • low cost veya charter ne farkeder ,hizmet sektörü olarak güzel bir davranışta bulunmuş Corendon,illaki birşey bulunacak,kötülenecek.. Konu müşteriye saygı ,iyi niyet,önemli olan da bu. gerisi laf,boş ahkam kesmeler
  • Atmayin, uydurmayin, Corendon lowcost falan degil. sadece charter ucuslari yapan havayolu, niye guzelim havayolunu lowcost diye kirletiyorsunuz ve kalitesini dusuyorsunuz, eger chart ve lowcost arasindaki farki bilmiyorsaniz gidip para odeyerek danismanlik talep edin, o zaman aklinizda kesin kalir.
Corendon Airlines kabin ekibi 8 Mayıs Anneler Günü boyunca uçaklarında yolculuk eden tüm bayanları çiçeklerle karşılayarak, konuklarına güzel bir sürpriz yaşattı.

Bayan konuklarının Anneler Günü’nü çiçeklerle kutlayan Corendon Airlines ekibine teşekkür eden yabancı konuklar, belki de ilk kez Türkiye’de kutladıkları Anneler Günü’nde ülkemizden tebessümle ayrıldılar. Corendon’un gün boyunca yapılan tüm uçuşlarında sürecek Anneler Günü kutlamasında Avrupa’nın birçok farklı ülkesinden anneler, bu ‘global’ kutlamada başrolde yer alacak.

28 ülkede, 91 farklı şehre uçuşlar düzenleyen Corendon Airlines; low cost hizmet anlayışını yerelleşebilen, butik bir çerçevede sunuyor.
CORENDON'DAN ANNELERE SÜRPRİZ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun Selda hanım. Bu mevsimde üniforma çok yakışmış =) H.A.A

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrik ediyorum. Corendon çok emin adımlarla büyüten bir havayolu. Bence önü çok açık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
low cost veya charter ne farkeder ,hizmet sektörü olarak güzel bir davranışta bulunmuş Corendon,illaki birşey bulunacak,kötülenecek.. Konu müşteriye saygı ,iyi niyet,önemli olan da bu. gerisi laf,boş ahkam kesmeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atmayin, uydurmayin, Corendon lowcost falan degil. sadece charter ucuslari yapan havayolu, niye guzelim havayolunu lowcost diye kirletiyorsunuz ve kalitesini dusuyorsunuz, eger chart ve lowcost arasindaki farki bilmiyorsaniz gidip para odeyerek danismanlik talep edin, o zaman aklinizda kesin kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000