08 Eylül 2014, Pazartesi 14:46:17

CORENDON'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Corendon Hava Taşımacılık örnek bir çalışmaya daha imza attı.
  • CAI malesef sirketimiz böyle olaylarda duyarlilikta bulunurken 300 euroya kabin memurlarini ucurmaya devam ediyor sezon sonunda personellerini cikarip daha sonra sezon Basinda tekrar ise cagriyor Böyle Bir sirkette Kalite gibi Birsey düsünülemez herkese Iyi ucuslar
  • hayır işlerinde son günlerde ismi çok duyulan bir şitket oldu. Allah hepsinden razı olsun. teknisyenleri de bir okula harika bir yardım işine imza attı. Emekleri boşa çıkmasın. allah razı olsun hepsinden.
  • geçtiğimiz aylarda da karadeniz de bir köy okuluna yardım yaptıklarını, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını duyduk. helal olsun bu duygularla iş yapanlara. tebrikler size.
  • Ne kadar güzel bir haber. Teşekkürler AirportHaber bizimle paylaştığınız için.
  • Ben bir Corendon Airlines çalışanı olarak gurur duyuyorum.. Tşkler Corendon

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Corendon Hava Taşımacılık örnek bir çalışmaya daha imza attı. Türk Kızılayı’nın artan kan ihtiyacını karşılamak üzere “ Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır “ ve “ Kan Bağışı Hayat Kurtarır “ sloganlarıyla yürüttüğü kan bağışı çalışmalarına destek olmak amacıyla Genel Müdürlük binasında Kan Bağışı kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılayı’nın Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile “ Bir Kan Bir Fidan “ sloganıyla yürüttüğü projeye de destek oldu. Gerçekleştirilen bu kampanya ile Türk Kızılayı’na destek veren ilk havayolu firması oldu.

Bu konuda yüksek duyarlılığa sahip olan Corendon Hava Taşımacılık daha önce gerçekleştirmiş olduğu “ 1 Milyon Ağaç “ kampanyasının yanı sıra spor, eğitim, havacılık gibi birçok konuda da eşsiz projelere imza attı.

Corendon Hava Taşımacılık, 1500’e yakın sağladığı istihdam, ülke ekonomisine sağladığı ve her geçen gün artan katkısıyla uluslararası hava taşımacılığının ve turizm sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olmaya devam ediyor.



CORENDON'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
CAI malesef sirketimiz böyle olaylarda duyarlilikta bulunurken 300 euroya kabin memurlarini ucurmaya devam ediyor sezon sonunda personellerini cikarip daha sonra sezon Basinda tekrar ise cagriyor Böyle Bir sirkette Kalite gibi Birsey düsünülemez herkese Iyi ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 Euro ~ 10 yıl önce
300 euro ya çalışan kişilerin satışlardan ve uçuş başına primlerden de bahsedin. ayrıca işe alım da sözleşmeli olduklarından ve işe ne kadar la başlayacaklarını bile bile gönüllü olarak bu işi kabul edip, zevkle işe başlayıp, daha sonra haber sitelerinde bu şekilde yorum yapanlardan da bahsedin. Kimse sizi zorla çalıştırmıyor? isteyerek geldiniz? Siz başvurdunuz, ve siz şikayet etmeyin.!!!!
hayır ~ 10 yıl önce
hayır işlerinde son günlerde ismi çok duyulan bir şitket oldu. Allah hepsinden razı olsun. teknisyenleri de bir okula harika bir yardım işine imza attı. Emekleri boşa çıkmasın. allah razı olsun hepsinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
corendon ~ 10 yıl önce
geçtiğimiz aylarda da karadeniz de bir köy okuluna yardım yaptıklarını, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını duyduk. helal olsun bu duygularla iş yapanlara. tebrikler size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadar güzel bir haber. Teşekkürler AirportHaber bizimle paylaştığınız için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 10 yıl önce
Ben bir Corendon Airlines çalışanı olarak gurur duyuyorum.. Tşkler Corendon

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000