06 Ağustos 2019, Salı 10:56:47

Corendon yükselmeye devam ediyor

Corendon Airlines, Capital 500 Türkiye listesindeki 365. sıradaki yerini 273. sıraya yükseltirken, cirosunu en çok artıran şirketler arasında da 16. sıraya yerleşti.
  • Seneye daha iyi olmanız dileğiyle.
  • Türk Şirketlerinin başarısı insallah hep daim olsun. Yurt dışında bizi başarıyla temsil etmeye devam etmenizi dilerim.
  • Hersey iyi guzel de, maas politikasi zayif. Sadece belli basli departmanlara oncelik veriliyor.

Corendon Airlines, Capital 500 Türkiye listesindeki 365. sıradaki yerini 273. sıraya yükseltirken, cirosunu en çok artıran şirketler arasında da 16. sıraya yerleşti.

Ekonomi ve iş dünyasının prestijli yayınlarından Capital Dergisi’nin hazırladığı 500 Büyük Özel Şirket araştırmasının sonuçları açıklandı. Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında geçtiğimiz yıl 365. sırada yer alan Corendon Airlines, bu sene 273. sıraya yükselerek başarısını bir kez daha ispatladı. Corendon Airlines, aynı zamanda Türkiye’deki cirosunu en çok artıran 500 şirket listesine 16. sıradan girmeyi de başardı.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Capital 500 listesindeki yükselişleri ile ilgili olarak şöyle bir açıklamada bulundu: “Türkiye’nin En Büyük Şirketleri listesindeki yükselişimiz, bizim için bir motivasyon kaynağı… Bu başarılardan yola çıkarak daha iyisine ulaşmaya çalışıyoruz. Kurulduğu yıldan beri, artan bir başarı grafiği ile yoluna devam eden Corendon Airlines olarak her geçen yıl hedeflerini gerçekleştirmenin ve hatta bu hedeflerden daha fazlasını başarabilmenin gururunu yaşıyoruz.”

Corendon yükselmeye devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Başarıların devami ~ 5 yıl önce
Seneye daha iyi olmanız dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazar değmesin Insallah ~ 5 yıl önce
Türk Şirketlerinin başarısı insallah hep daim olsun. Yurt dışında bizi başarıyla temsil etmeye devam etmenizi dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amin ~ 5 yıl önce
Amin insallah
Amin ~ 5 yıl önce
Türk şirketleri başarılı olsun diye temenniye bu kadar fazla beğenmedim oyu verilmesi ne ilginçtir. Yani Türk şirketleri başarısız olsun, avrupa şirketleri başarılı. Bunu beğenmeyenlere biraz milliyetçilik öneririm. Kişisel husumetlerinizi kendi özel hayatınızda halledin, türk şirketlerini de sonuna kadar destekleyiniz.
Amin diyen ~ 5 yıl önce
Arkadaş sana ne sana mı soracaktı insanlar milliyetçi değilim sana ne milliyetçilik ayaklar altındadır bana göre sen çok mu milliyetcisin de konuşuyorsun
Milliyetçiliğe laf atana ~ 5 yıl önce
Evet çok milliyetciyim Allah'a şükür. Bununla ilgili de gerekeni yapıyorum bir çok ortamda. Sen necisin bilmiyorum ama seninle tanışmak isterdim. Milliyetçiliği nasıl ayaklar altına aldın biraz tartışalım.
Sizin milliyetciliginizi ~ 5 yıl önce
Çok iyi bilirim ben biriniz ben şehit çocuğuyum der ağlar durur oradan kendine prim yapar otekiniz zaten Atatürkçü o rus bu çocuğu
Şehit Çocugu ~ 5 yıl önce
Şehit Çocuklarına, hele hele bu dönemde sakin laf atma ! Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet etsin, geride kalan evlatlarına da hayırlı hayatlar versin.
YERli ~ 5 yıl önce
Hersey iyi guzel de, maas politikasi zayif. Sadece belli basli departmanlara oncelik veriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Direktor ~ 5 yıl önce
O zaman kapı orada yürü git ne duruyorsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000