15 Mayıs 2017, Pazartesi 11:20:09

Corendon yeni uçağına kavuştu

Göklerdeki 13.yılını kutlayan Corendon Airlines, yeni Boeing 737-800NG (Next-Generation/Yeni Nesil) modeli uçağını teslim aldı.
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Kazasız-belasız emniyetli uçuşlar dilerim. Selamlar,
  • hayieli uğurlu daha ne olsum fabrika çikişli 0 km yçağimiz menleketimize döviz getirsin turist getirsin
  • Görmemişin uçağı olmuş,şirket çalışanlarının hepsi orda, kim uçuyor,,?kadir uçuyor herhalde
  • Tebrikler...yolunuz açık olsun nice Yeni uçaklara..birinde ceket var birinde Yok kafada gözlük o ne yaaa....
  • Renkleri neden kırmızı beyaz olarak değiştirildi
  • Renkleri neden kırmızı beyaz olarak değiştirildi
  • Hayırlı uğulu olsun.Tebrikler
  • B737 max da almak nasip olsun buyuyun sürekli rusyaya rusya da bi el atın
  • kazasız belasız nice ucuslara.. Turizmin ucaga ihtiyac duydugu bu yıllarda tebrikler Corendon..
  • SpotTR ekibi adına bu organizasyonda bulunmaktan ötürü gurur duyuyoruz ve vizyonu için Corendon Havayolları'na tekrar teşekkür ediyoruz.

Göklerdeki 13.yılını kutlayan Corendon Airlines, yeni Boeing 737-800NG (Next-Generation/Yeni Nesil) modeli uçağını teslim aldı. Corendon’un ilk fabrika çıkışlı uçağı olma özelliği taşıyan Boeing 737-800NG, geleneksel su takı karşılamasıyla Antalya’ya iniş yaptı.

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen turistik havayollarından Corendon Airlines, göklerdeki 13.yılına hızlı bir giriş yaptı ve 14. uçağı olan yeni Boeing 737-800NG’yi filosuna kattı. Daha ferah ve daha aydınlık bir kabin deneyimi sağlayan “Sky Interior” dizaynı ile yolcularına daha fazla konfor sunacak olan uçak, Corendon filosunu da gençleştirecek.

11 Mayıs 2017 Perşembe günü Boeing'in ABD'deki sivil uçaklarının üretim merkezi Seattle'dan kalkan TC-COR kuyruk kodlu yeni Boeing 737-800NG, 12 Mayıs’ta Antalya’ya ulaştı. Antalya Havalimanı’nda geleneksel su takı ile karşılanan uçağın ilk misafirleri Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon çalışanları oldu.

Havacılık Fotoğrafçıları Grubu SpotTR ekibinden Sıtkı Atasoy koordinesinde bir araya gelen Cem Doğut, Buğra Oğuzülgen, Çağatay Titiz, Ali Mithat Özdoğan, Uğur Özkan, Sarpyamaç Er’in her anını görüntüledikleri karşılama organizasyonu, bu kadar geniş bir planespotter ekibin bir araya gelmesiyle Türkiye’de bir ilk oldu.

Karaer: “13.yılımıza hızlı bir giriş yaptık”

Karşılama töreninde konuşan Yıldıray Karaer, “Yeni uçağımızın tüm Corendon Airlines ailesine hayırlı olmasını diliyorum. TC-COR, Corendon Airlines tarihindeki ilk fabrika çıkışlı uçağımız. Oldukça etkileyici kabin özellikleri ile Corendon Airlines yolcuları için maksimum konfor sağlayacak olan bu “Sky Interior” kabin dizaynına sahip uçak, aynı zamanda yakıt tasarruflu, daha sessiz ve daha düşük operasyon maliyetine sahip olma özelliklerini taşıyor. Bu yeni uçağımızın yakıt ekonomisinin yüksek olması bizim için ayrı bir önem taşıyor. Alman Çevre Bakanlığı tarafından desteklenen turizm odaklı çevre ve iklim koruma kuruluşu Atmosfair’ın 2016 yılı değerlendirmesinde Corendon Airlines, yolcu başına doğaya salınan karbon miktarı bakımından dünyadaki en temiz havayolları arasında dördüncü; Türkiye’deki havayolları arasında ise 1. sırada yer alarak Türkiye’deki çevreye en saygılı havayolu olmuştu. Yakıt ekonomisi yüksek olan bu uçakla çok hassas olduğumuz çevre ve sürdürülebilirlik konusundaki hedeflerimizi de yükseltmiş bulunuyoruz. Filomuzdaki bu atılım ile birlikte 13.yılımıza hızlı bir giriş yapmış oluyoruz. Yeni yapacağımız yatırımlarla hızımızı kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

Boeing’in Türkiye, Ortadoğu, Rusya ve Orta Asya’daki Ticari Uçaklarının Satışından Sorumlu Başkan Yardımcısı Marty Bentrott, “Corendon Airlines’ın operasyonlarına başladığı günden itibaren Boeing uçaklarını tercih ediyor olmasından onur duyuyoruz. Corendon’un bu zorlu sektörde yürüttüğü kendinden emin stratejisi çok cesaret verici ve onlar Türkiye’de ve bölge genelinde büyümeye devam ederken destek vermek için hazır bekliyor olacağız.” dedi.

Corendon Turizm Grubu bünyesinde 2005 yılında Hollanda’daki kendi tur operatörlerinin ürettiği turistleri Türkiye’ye taşımak için filosunda 2 adet Boeing 737-300 ile kurulan Corendon Airlines, zaman içerisinde başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde lider tur operatörleri ile çalışarak uluslararası charter ve tarifeli seferler düzenlemeye başladı. Corendon, bugün 14 adet Boeing 737-800 ile dünyanın 45 ülkesinde 145 havalimanına uçan uluslararası bir havayolu konumunda. Dört yıl önce Alman pazarına da giriş yapan ve her geçen sene kapasitesini artıran havayolu, 2016’da düzenlemeye başladığı tarifeli Ekaterinburg uçuşları ile birlikte uçuş ağına Rusya’yı da dahil etmiş oldu.
















 

Corendon yeni uçağına kavuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

MCI ~ 7 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Kazasız-belasız emniyetli uçuşlar dilerim. Selamlar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
hayieli uğurlu daha ne olsum fabrika çikişli 0 km yçağimiz menleketimize döviz getirsin turist getirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hah ~ 7 yıl önce
Görmemişin uçağı olmuş,şirket çalışanlarının hepsi orda, kim uçuyor,,?kadir uçuyor herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon havayolu ~ 7 yıl önce
Tebrikler...yolunuz açık olsun nice Yeni uçaklara..birinde ceket var birinde Yok kafada gözlük o ne yaaa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AAA ~ 7 yıl önce
Renkleri neden kırmızı beyaz olarak değiştirildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oncesi de ayni ~ 7 yıl önce
Onceden siyah beyazmiydi .
AAA ~ 7 yıl önce
Renkleri neden kırmızı beyaz olarak değiştirildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CORENDON ~ 7 yıl önce
Hayırlı uğulu olsun.Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferim ~ 7 yıl önce
B737 max da almak nasip olsun buyuyun sürekli rusyaya rusya da bi el atın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
omer Torosluoglu ~ 7 yıl önce
kazasız belasız nice ucuslara.. Turizmin ucaga ihtiyac duydugu bu yıllarda tebrikler Corendon..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SpotTR ~ 7 yıl önce
SpotTR ekibi adına bu organizasyonda bulunmaktan ötürü gurur duyuyoruz ve vizyonu için Corendon Havayolları'na tekrar teşekkür ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsiminiz ~ 7 yıl önce
İsminiz neydi acab?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000