20 Ocak 2011, Perşembe 12:23:06

CORENDON UTRECHT FUARINA DAMGA VURDU

Yıllık 450 milyon dolarlık cirosu ve ülkemizin yurtdışındaki olumlu imajına olan katkılarıyla dikkat çeken Corendon Grup, Avrupa’daki başarılı turizm operasyonlarına devam ediyor.
  • corendon havayollarını tebrik ediyorum daha büyük başarılara imza atmasın diliyorum
  • TEBRİKLER YAKIŞTI
  • CORENDON YENI OLUSUMU ILE ALMANYA DA DA ATAGA KALKTI. UCAK PIYASININ BUNA IHTIYACI VARDI.. DIGER SIRKETLLER XQ- SHH TEKELINE ALMISLARDI ..SIMDI ARTIK CORENDON VE TAILWIND ILE BIRLIKTE PIYASA CANLANACAK REKABET ARTACAK...
  • Kardeşim başlıkta ne denilmiş? "Dünyanın en önemli Fuarı" denilmiş. "Vakantiebeurs Utrecht" Hollandanın en önemli Turizm Fuarı olabilir ama Dünyanın en önemli Fuarı değildir.Olay bu kadar basittir. Diğer taraftan da faaliyet gösterdikleri ülkenin en önemli Fuarına katıldıkları ve böyle bir tanıtıma yatırım yaptıkları için Corendon firmasını tebrik etmek ve kutlamak gerekir.Kendilerini tebrik ediyor ve kutluyoruz.
  • Yahu Correndon ile ilgili ne zaman bir yayın olsa, KISKANÇLAR hemen sahne alıyor.
  • Corendon müşteri odaklı,iyi niyetli,yaptıgı işi iyi yapan,kimseyle itişip kakışmayan,herkese kendi yolunda başarılar dileyen ,ülkemize kendi branşında gerçek katkı saglayan bir şirket. Tebrik etmekten başka denilecek birşey yok. BRAVO CORENDON,YOLUN AÇIK OLSUN
  • utrecht fuarı çok prestijli bir fuardır. sen istediğin kadar para ver, fuar yönetimin onayı gelmezdikten sponsor filan olamazsın. kanımca fuarın girişindeki corendon uçağından büyük prestij olmaz. helal olsun,çok kıskandım. m.y
  • siz ne derseniz deyin, bütün dünyadaki turizm sektörü bu fuarı takip ediyor, 150 ülkeden katılımcılar geldi, gambiyasından fransasına. ama siz büyük turizmcisiniz bu fuarları begenmezsiniz:) dünyada türk toplumu kadar yüksek egolu bir toplum daha yoktur. olamaz:) azıcık tevazu öğrenseniz, çeneniz ne çok çalışıyor . bundan iş çıkmıyor ortaya zaten. anca laf, çamur at izi kalsın.
  • Reklama verdigi paranin %10'unu alipta kalifiye personele yatirmis olsa daha mantikli olur.. Kimin ne yaptigi belli degil.
  • adamlar yapmış,hollandada yılda milyonlarca dolar tanıtıma harcıyorlar. türkiyede hollandalı turist diye birşey varsa bunu corendon sağlıyor. ben corendon personeli değilimama yigidi öldür hakkını yeme arkadaş.
2010 yılında Avrupa’nın birçok farklı merkezinden yurdumuza bir milyonun üzerinde turist getiren Corendon Grup, Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı’nda ilgi odağı oldu.

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen ve önemli turizm markalarını bir araya getiren fuar, 150 ülkeden 1500’e yakın turizm kuruluşuna ev sahipliği yaptı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Corendon standında 2011’e ilişkin angajmanlara imza atılırken, Avrupa Turizm Pazarı ile ilgili görüşlerini aldığımız Corendon Genel Müdürü Yıldıray Karaer; Hollanda, Belçika, Almanya gibi ülkelerde faaliyet gösteren Türk kökenli turizmcilere değinerek, Türk turizm sektörünün ayakta durabilmesi ve İspanya, Yunanistan gibi turizm ülkeleriyle yarışa devam edebilmesi için bu yönlü girişimlerin ve ürün çeşitliliğinin önemine dikkat çekti. Corendon Grup yeni sezonda Hollanda’daki Türkiye’ye yönelik turizm pazar payını % 40’ın üzerine taşımayı ve Avrupa turizm pazarına farklı ürünler sunmayı hedefliyor.





CORENDON UTRECHT FUARINA DAMGA VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
corendon havayollarını tebrik ediyorum daha büyük başarılara imza atmasın diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TEBRİKLER YAKIŞTI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CORENDON YENI OLUSUMU ILE ALMANYA DA DA ATAGA KALKTI. UCAK PIYASININ BUNA IHTIYACI VARDI.. DIGER SIRKETLLER XQ- SHH TEKELINE ALMISLARDI ..SIMDI ARTIK CORENDON VE TAILWIND ILE BIRLIKTE PIYASA CANLANACAK REKABET ARTACAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim başlıkta ne denilmiş? "Dünyanın en önemli Fuarı" denilmiş. "Vakantiebeurs Utrecht" Hollandanın en önemli Turizm Fuarı olabilir ama Dünyanın en önemli Fuarı değildir.Olay bu kadar basittir. Diğer taraftan da faaliyet gösterdikleri ülkenin en önemli Fuarına katıldıkları ve böyle bir tanıtıma yatırım yaptıkları için Corendon firmasını tebrik etmek ve kutlamak gerekir.Kendilerini tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu Correndon ile ilgili ne zaman bir yayın olsa, KISKANÇLAR hemen sahne alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendon müşteri odaklı,iyi niyetli,yaptıgı işi iyi yapan,kimseyle itişip kakışmayan,herkese kendi yolunda başarılar dileyen ,ülkemize kendi branşında gerçek katkı saglayan bir şirket. Tebrik etmekten başka denilecek birşey yok. BRAVO CORENDON,YOLUN AÇIK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
utrecht fuarı çok prestijli bir fuardır. sen istediğin kadar para ver, fuar yönetimin onayı gelmezdikten sponsor filan olamazsın. kanımca fuarın girişindeki corendon uçağından büyük prestij olmaz. helal olsun,çok kıskandım. m.y

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
siz ne derseniz deyin, bütün dünyadaki turizm sektörü bu fuarı takip ediyor, 150 ülkeden katılımcılar geldi, gambiyasından fransasına. ama siz büyük turizmcisiniz bu fuarları begenmezsiniz:) dünyada türk toplumu kadar yüksek egolu bir toplum daha yoktur. olamaz:) azıcık tevazu öğrenseniz, çeneniz ne çok çalışıyor . bundan iş çıkmıyor ortaya zaten. anca laf, çamur at izi kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Reklama verdigi paranin %10'unu alipta kalifiye personele yatirmis olsa daha mantikli olur.. Kimin ne yaptigi belli degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adamlar yapmış,hollandada yılda milyonlarca dolar tanıtıma harcıyorlar. türkiyede hollandalı turist diye birşey varsa bunu corendon sağlıyor. ben corendon personeli değilimama yigidi öldür hakkını yeme arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000