22 Kasım 2013, Cuma 09:43:51

CORENDON TARİFELİ HAVAYOLU OLDU

Corendon Airlines, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ilgili denetimlerinden geçerek tarifeli uçuşlar için gerekli ruhsatı aldı.
  • Fiso
  • SHGM'nin sertifikalarında bayağı gelişme var. Ruhsat 4x4lük olmuş.
  • Bursair icin yapilacak tarifeli seferler adina alinmiş olmasin
  • hayirli olsun parise,de bekleriz inanilmaz pahali fransa fiatlarini kirin artik
  • Sevgili arkadaşlar havacılıktan o kadar uzak yorumlar yapıyorsunuz ki anlamlandıramıyorum. Havacılık bilgi, deneyim ve ciddiyet isteyen bir iştir. Charter Flight uçan birşirketin tarifeli sefer yapabilmesi imkansız dır. Neden mi. Corendon havayolları Turkiyede Charter sefer yapan şirketlerin arasında şuan Freebird ile en iyisi diyebiliriz. Fakat iş tarifeli sefere gelince işin rengi o kadar çok değişir ki bunu yapabilmeniz için sadece bir işe odaklanmanız gerekir. Pegasus Havayolları Türkiyedeki en iyi Charter şirketi iken ESAS Holding bünyesine geçince sadece tarifeli sefere odaklandı. Ve bunu yaparkende oldukça başarılı oldu. Havacılıkta hem tarifeli hemde charter yapmanız çok zor hatta imkansızdır. Dünyada ki şirketlere bakarsanız ya tarifeli yada charter uçuş yapabilirsiniz. Hele bünyenizde 8 uçak bulunurken bunu nasıl gerçekleştireceksiniz. kaç noktaya uçuş düzenleyeceksiniz. Corendon hangi yola devam edeceği konusunda çok iyi bir karar vermeli. Sonu SkyAirlines gibi olmasın.
  • Birde amsterdam-trabzon ucusunuz olsa super olacak..
  • personel
  • tebrikler afyon kutahya zaferede bekliyoruz sizleri
  • Tebrikler. Emin adımlarla yürüme bu olsa gerek. Corendon ailesine hayırlı olsun.
  • Tebrikler.

Kurulduğu 2004 yılından bugüne Belçika ve Hollanda gibi güçlü olduğu pazarlarda yürüttüğü başarılı operasyonlar sonucu yüksek bir pazar payına ulaşan ve zaten düzenli uçuşlar düzenlemekte olan Corendon Airlines, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ilgili denetimlerinden geçerek tarifeli uçuşlar için gerekli ruhsatı aldı.

İlk günden bugüne yolcu emniyeti, konforu ve memnuniyetine yatırım yaptıklarını kaydeden Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Yıldıray Karaer, “’Fark Yarat’ sloganıyla girdiğimiz sektörde her geçen gün arttırmaya devam ettiğimiz doluluk oranları ve faaliyet gösterdiğimiz pazarlardan gelen talepler bizi bu kararı almaya yönlendirdi” dedi. Yürüttükleri istikrarlı ve sürdürülebilir büyüme politikasının bir aşaması olarak tarifeli havayolu olma kararı aldıklarını belirten Karaer, müşteri memnuniyetini arttırmak bu adımın arkasındaki en önemli unsurlardan biri şeklinde konuştu.

Tarifeli olarak planlanacak uçuşların Corendon Airlines tarafından ilerleyen günlerde duyurulacağı öğrenildi.

İşte Corendon'un ruhsatı:

CORENDON TARİFELİ HAVAYOLU OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Fasa ~ 10 yıl önce
Fiso

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afilli ~ 10 yıl önce
SHGM'nin sertifikalarında bayağı gelişme var. Ruhsat 4x4lük olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bursair icin yapilacak tarifeli seferler adina alinmiş olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paris ~ 10 yıl önce
hayirli olsun parise,de bekleriz inanilmaz pahali fransa fiatlarini kirin artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Sevgili arkadaşlar havacılıktan o kadar uzak yorumlar yapıyorsunuz ki anlamlandıramıyorum. Havacılık bilgi, deneyim ve ciddiyet isteyen bir iştir. Charter Flight uçan birşirketin tarifeli sefer yapabilmesi imkansız dır. Neden mi. Corendon havayolları Turkiyede Charter sefer yapan şirketlerin arasında şuan Freebird ile en iyisi diyebiliriz. Fakat iş tarifeli sefere gelince işin rengi o kadar çok değişir ki bunu yapabilmeniz için sadece bir işe odaklanmanız gerekir. Pegasus Havayolları Türkiyedeki en iyi Charter şirketi iken ESAS Holding bünyesine geçince sadece tarifeli sefere odaklandı. Ve bunu yaparkende oldukça başarılı oldu. Havacılıkta hem tarifeli hemde charter yapmanız çok zor hatta imkansızdır. Dünyada ki şirketlere bakarsanız ya tarifeli yada charter uçuş yapabilirsiniz. Hele bünyenizde 8 uçak bulunurken bunu nasıl gerçekleştireceksiniz. kaç noktaya uçuş düzenleyeceksiniz. Corendon hangi yola devam edeceği konusunda çok iyi bir karar vermeli. Sonu SkyAirlines gibi olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir'e ~ 10 yıl önce
Hiç SunExpress diye bir şirket duydunuz mu? Hem tarifeli hem charter seferleri bir arada yapıp para da kazanıyor bu şirket! Sanki bu işin uzmanı gib yazmışsınız ama örneğin Pegasus'da yazın Antalya dan bir çok charter sefer yapıyor kendi tarifeli SAW seferlerinin dışında
Akyuz ~ 10 yıl önce
Birde amsterdam-trabzon ucusunuz olsa super olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
appreciate ~ 10 yıl önce
personel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belcikali ~ 10 yıl önce
tebrikler afyon kutahya zaferede bekliyoruz sizleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lider Reizen ~ 10 yıl önce
Tebrikler. Emin adımlarla yürüme bu olsa gerek. Corendon ailesine hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000