01 Temmuz 2019, Pazartesi 12:45:52

Corendon Münster-Adana seferlerine başladı

Almanya çıkışlı uçuşlarına yenilerini ekleyerek pazardaki büyümesini sürdüren Corendon Airlines, Münster-Adana arası direkt uçuşlara başladı. Bu hattaki ilk uçuşunu gerçekleştirerek Adana Havalimanı’na inen Corendon uçağı su takıyla karşılandı.
  • Hep destek tam destek. Biz sattık, satıyoruz, satacagiz. Operasyonda gayet güzel, sürekli zamanında ve guleryuzlu operasyon. Teşekkürler.
  • birakin lütfen.ne dogru yönetme.hazir piyasaya konma.germania olsa zor olur.hazir pazar.
  • Niye sürekli Sunex ve CAI kıyas yapiyorsunuzki. Ikisi de türk. Ikisi de satsın. Ikisi de büyüsün. Pasta büyüyor. Merak etmeyin, patronlari sizin kadar düşünmüyordur rakipligi
  • Sunexpress destek devam derim arkadaslar saten bu yil germania acisi var gelecek aci beli demedi deme
  • BIZ !!! SATISI !!! DURDURDUK !!! CORENDON AYLARDAN MAYIS COK SAYIDA UCUS IPTAL ETTI VE OLDU BILEN BILIR HADI YALAN DESINLER... ÖRNEK: #CGN-GZP (ALANYA) VE BAZI #AYT (ANTALYA) HIC DESTEK CIKMADI IADE BILE ZORLA OLDU ACENTE ÖDEME IMKANI VE DESTEK SIFIR MÜSTERI MAGDURIYET GIDERME SIFIR BIZDEN SIFIR PUAN BILENE BIRAKILSIN PIYASA BIZ MAYISDAN SONRA SATISI DURDURDUK
  • Almanyada dogru kisi ile yola ciktilar. Basarilar dilerim.. Yolu acik olsun
  • Guzel Operasyon. Elinize saglik. Yolunuz acik olsun. Dahasi da gelsin Insllah.
  • Hoşgeldiniz. Havalimanına renk kattınız. Karşılamanız da çok guzel oldu. Ciceklerimizi de aldik. Uçakta zamanında kalktı. Ben gayet memnunum bu işten.
  • Her haberin altından yırtık şeyden çıkar gibi çıkıyorsun :D
  • corendon ailesini cani gönülden tebrik ediyorum. dogru zamanda dogru karar ile yürüyen bir sirket. sirket müdürleri güvenilir oluncada daha güzel isler ortaya cikiyor. saygilar

Almanya çıkışlı uçuşlarına yenilerini ekleyerek pazardaki büyümesini sürdüren Corendon Airlines, Münster-Adana arası direkt uçuşlara başladı. Bu hattaki ilk uçuşunu gerçekleştirerek Adana Havalimanı’na inen Corendon uçağı su takıyla karşılandı.

Corendon Airlines, Almanya çıkışlı uçuşlarını yeni noktalarla zenginleştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Almanya Münster-Osnabrück Havalimanı(FMO)’ndan Adana Havalimanı’na direkt uçuşlara başlayan Corendon Airlines, ilk uçuşunu 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirdi. CAI 9026  uçuş koduyla gerçekleştirilen ilk uçuş için DHMI Adana Havalimanı Başmüdürlüğü’nün katılımı ve destekleriyle gerçekleşen özel bir tören düzenlendi. Meydana inen Corendon uçağı su takıyla ıslatılarak karşılandı. Corendon kabin ekibi ise yolculara çiçek hediye etti.

Corendon Airlines’ın uçuşlarını incelemek ve bilet satın almak için www.corendonairlines.com adresini ziyaret edebilir, yetkili seyahat acentelerimize danışabilir ya da 44 44 737’den çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Corendon Airlines’ın Münster-Osnabrück Havalimanı(FMO)’ndan gerçekleştireceği direkt uçuşlar şu şekilde sıralanıyor:

Adana: Her Cumartesi
İzmir: Her Salı
Antalya: Her Pazartesi, Çarşamba, Cuma
Heraklion: Her Pazartesi, Perşembe, Pazar
Kos: Her Salı ve Cumartesi
Rodos: Her Salı ve Cuma
Fuerteventura Adaları: Her Pazartesi
Kanarya Adaları: Her Çarşamba
Tenerife Adaları: Her Cuma
Hurghada: Her Çarşamba





Corendon Münster-Adana seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Acenta ~ 5 yıl önce
Hep destek tam destek. Biz sattık, satıyoruz, satacagiz. Operasyonda gayet güzel, sürekli zamanında ve guleryuzlu operasyon. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 5 yıl önce
Sallama bilmesek yutturma operasyon en berbat havayolu bilmesek yedirecen bize bunlar değil mi yolcunun yolcu haklarından bilgisi olmasın bize hak talep etmesin diyenler
Acentaa ~ 5 yıl önce
Corendon mu yolcuya hak vermiyor ? Adamlar 1 saat gecikmeye ikram veren bir firma. Uçak ariza yaptiginda direk otele çeken bir firma. Bir firmayı karalayacaksan bari doğru şeyler söyle. Yalan atıp insanların hakkını yeme. Biletini de satmak istemiyorsan satma. Kimse sana zorla bilet sat demiyor herhalde.
yanlis yönetimle ~ 5 yıl önce
birakin lütfen.ne dogru yönetme.hazir piyasaya konma.germania olsa zor olur.hazir pazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cesaret ~ 5 yıl önce
O zaman herkes gireydi ya. Niye onlar girdi. Buna cesaret ve doğru yönetim denir.
Cesaret diyen şahsiyetsiz sahsiyet ~ 5 yıl önce
SunExpress gireli yıllar oldu neden zonguldaktan oradan huradan zamanında ucmadiniz
Kiyas ~ 5 yıl önce
Niye sürekli Sunex ve CAI kıyas yapiyorsunuzki. Ikisi de türk. Ikisi de satsın. Ikisi de büyüsün. Pasta büyüyor. Merak etmeyin, patronlari sizin kadar düşünmüyordur rakipligi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel yorum ~ 5 yıl önce
Doğru söyledin kardeş. Rekabet değil pasta büyüsün hepsi kazansın. Türkler kazansın.
valla ~ 5 yıl önce
Sunexpress destek devam derim arkadaslar saten bu yil germania acisi var gelecek aci beli demedi deme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senle 2020 kışında goruselim ~ 5 yıl önce
Çünkü bu dediğine pişman olacaksin
Corendon destek ~ 5 yıl önce
Ben de corendon desteğe devam derim arkadaslar
DURDURDUK-RSB.CGN ~ 5 yıl önce
BIZ !!! SATISI !!! DURDURDUK !!! CORENDON AYLARDAN MAYIS COK SAYIDA UCUS IPTAL ETTI VE OLDU BILEN BILIR HADI YALAN DESINLER... ÖRNEK: #CGN-GZP (ALANYA) VE BAZI #AYT (ANTALYA) HIC DESTEK CIKMADI IADE BILE ZORLA OLDU ACENTE ÖDEME IMKANI VE DESTEK SIFIR MÜSTERI MAGDURIYET GIDERME SIFIR BIZDEN SIFIR PUAN BILENE BIRAKILSIN PIYASA BIZ MAYISDAN SONRA SATISI DURDURDUK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durdur ~ 5 yıl önce
Sayende biz daha çok satıyoruz. Gayette güzel satıyoruz.
Bilin isterim ~ 5 yıl önce
Corendon denen bu havayolu gecikmelerde yolcularının haklarını bilmemesi için elinden geleni yapıyor siz bu afilli haberlere kulak asmayin gecikmelerde yolcunun hakkı olan yiyecek içecek ve tazminat gibi hakları vermemek için her türlü yalanı dolabı söyler ben içeriyi çok iyi biliyorum.Hatta ve hatta sivil havacilik bunlara yolcu haklarıni bildirmesini için uyardi.
SHGM ~ 5 yıl önce
Asagida SHGM adina Corendon'a uyari yapildigi bildirilmis. Boyle bir uyarı yapılmamış olup SHGM'nin adını böyle şeylere karıştırmayınız. Aksi durumda farklı yaptırımlar uygulanmak üzere söz konusu şahıs ile temasa geçilecektir.
SHGM ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
AEREXPRESS ~ 5 yıl önce
Almanyada dogru kisi ile yola ciktilar. Basarilar dilerim.. Yolu acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Ben uçuşa katıldım kardeşim. 10 numara servis. Çiçeklerle karsilandik. Zamanında kalktık, zamanında indik. Kabin arkadaşlarda gayet güzel ilgilendiler. Lamacimi yok, yolunuz açık olsun. Daha fazla sefer koyun lütfen.
Bravo Arkadaslar ~ 5 yıl önce
Guzel Operasyon. Elinize saglik. Yolunuz acik olsun. Dahasi da gelsin Insllah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanali ~ 5 yıl önce
Hoşgeldiniz. Havalimanına renk kattınız. Karşılamanız da çok guzel oldu. Ciceklerimizi de aldik. Uçakta zamanında kalktı. Ben gayet memnunum bu işten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulan Arif ~ 5 yıl önce
Her haberin altından yırtık şeyden çıkar gibi çıkıyorsun :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fmo-ada ~ 5 yıl önce
corendon ailesini cani gönülden tebrik ediyorum. dogru zamanda dogru karar ile yürüyen bir sirket. sirket müdürleri güvenilir oluncada daha güzel isler ortaya cikiyor. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirket müdürleri ~ 5 yıl önce
Güvenilir mi müdürleri tanımadan yuttur bize de o müdürlerin nasıl olduğunu ben çok iyi biliyorum.her türlü yalan dolan var o müdürlerde haberin olsun.Biz o müdürlerin ciğerlerini biliriz ciğerlerini.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000