14 Ocak 2013, Pazartesi 10:16:24

CORENDON LİDERLİĞİNİ TARTIŞMIYOR...

Corendon Havayolları'nın iki ortağı Yıldıray Karaer ve Atilay Uslu her yıl Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen fuarda yaptıkları basın toplantısında, Corendon'un Hollanda'da lider şirket olduğunu belirttiler...
  • Türk otoritelerinin SHGM'nin ve DHMI nin gerekli kolayliklari saglamasi lazim. Yoksa ilerleyen zamanda girisimcileri kaybedecekler ve is isten gecmis olacak. Corendon Havayollari'na ise, haddim olmadan bir tavsiyede bulunuyorum, canla basla sizler icin emek sarfeden emekcilere lutfen sahip cikin, sizler icin calisan insanlara lutfen gerekli hassasiyeti ve onemi gosterin, onlari tatmin edin. Son donemlerde cok pozitif gelismeler duymuyoruz fakat buna bir el atilacagi ve bir sirketi sirket yapan'in, calisan emekciler oldugu bilincine varilacagini umuyorum. Su an cok iyi bir personel isleyisi var. Guzel seyler duyuyoruz, fakat yonetimin gozardı etmemesi gerek var, bu ucaklar ucuyor fakat kimler ucuruyor, hani emekciler caba sarfediyor, vardiyali geceli gunduzlu kimler calisiyor ? Bu insanların, bu emekcilerin hakkinin verilmesi memnun edilmesi lazim. Lutfen bu konuyu es gecmeyin, bu gune kadar gosterdiginiz hassasiyeti gosterin ve midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.
  • Ucağı wetlease olarakmı kiralayacaklar yoksa tek ucağımı?

Corendon Havayolları'nın ortaklarından Atilay Uslu, gerek  Türkiye'de merkezli ve gerekse Hollanda merkezli iki ayrı havayoluna sahip olduklarını belirterek "Bu şirketlerimiz aracılığıyla başta Türkiye olmak üzere Mısır, Yunanistan, Makedonya, Kuzey Kıbrıs, Bulgaristan, Gambia, Fas, İsrail ve daha bir çok ülkeye uçuşlar yapıyoruz. Uçuş ağımızı genişletmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye'de turizmin çok kısıtlı olduğuna dikkat çeken Atilay Uslu, "Biz alternatifler üretiyoruz. Golf, Tenis, yaşlı Hollandalılar için alternatif dinlenme programları ve kış turizmine yönelik değişik çalışmalarımız var. Bu alternatifler yenilerini de eklemeyi düşünüyoruz" dedi.

Amsterdam'da bit otel yaptıklarını da söyleyen Atilay Uslu, "Bu otel Türk otelciliğini temsil edecek bir otel olacak. Aynı zamanda buraya gelecek Türkleri kendilerini yabancı gibi hissettirmeyecek bir konseptle çalışacak. İçinde simit sarayından dönere kadar her şey bulunacak" dedi.

Corendon Havayolları Ortağı ve Genel Müdürü Yıldıray Karaer ise, Türkiye'de havacılık yapmanın çok zor olduğunu söyledi. Karaer; "Bir örnek vermek gerekirse Gazipaşa Havalimanı'na uçmak için inanılmaz çaba harcadık. Yerel yöneticiler de kapımızı aşındırdı. Uçmamız için çok sözler verdiler. Ama uçmaya başladıktan sonra herkes birden ortadan kayboldu. Bunu anlamak çok zor ve kendime izah edemiyorum" şeklinde konuştu.

Yıldıray Karaer, "Biz uçuşlarımızı 12 aya yaymak ve ülke turizmimize destek olmak için çok çalışıyoruz. Ancak sadece bizim çalışmamızla olmuyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi, yaz tarifesi ile kış tarifesini aynı tuttuğu sürece gelişim çok zor olacak. Devlet Hava Meydanları İşletmesi kış turizminin de artması için havayolu şirketlerini destekleyici dönemsel indirimler yapması gerekir" diye konuştu.

Yıldıray Karaer,toplamda 700 binin üzerinde yolcu taşıdıklarını ifade ederek, "Bu yıl Türkiye'deki uçaklarımızdan birisini Hollanda'daki şirketimize kiralayacağız. Hollanda üzerinde yaptığımız 2013 satışları oldukça iyi. Hollanda'dan yeni hatlar açmayı düşünüyoruz" dedi.

Türkiye, Hollanda ve Belçika'da olmak üzere çok sayıda şirketi bulunan Corendon Havayolları'nın 700 kişiden fazla personel istihdam ettiği de belirtildi.

CORENDON LİDERLİĞİNİ TARTIŞMIYOR...

Yorumlar

Corendon Airlines ~ 11 yıl önce
Türk otoritelerinin SHGM'nin ve DHMI nin gerekli kolayliklari saglamasi lazim. Yoksa ilerleyen zamanda girisimcileri kaybedecekler ve is isten gecmis olacak. Corendon Havayollari'na ise, haddim olmadan bir tavsiyede bulunuyorum, canla basla sizler icin emek sarfeden emekcilere lutfen sahip cikin, sizler icin calisan insanlara lutfen gerekli hassasiyeti ve onemi gosterin, onlari tatmin edin. Son donemlerde cok pozitif gelismeler duymuyoruz fakat buna bir el atilacagi ve bir sirketi sirket yapan'in, calisan emekciler oldugu bilincine varilacagini umuyorum. Su an cok iyi bir personel isleyisi var. Guzel seyler duyuyoruz, fakat yonetimin gozardı etmemesi gerek var, bu ucaklar ucuyor fakat kimler ucuruyor, hani emekciler caba sarfediyor, vardiyali geceli gunduzlu kimler calisiyor ? Bu insanların, bu emekcilerin hakkinin verilmesi memnun edilmesi lazim. Lutfen bu konuyu es gecmeyin, bu gune kadar gosterdiginiz hassasiyeti gosterin ve midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Ucağı wetlease olarakmı kiralayacaklar yoksa tek ucağımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000