17 Mayıs 2010, Pazartesi 22:30:00

CORENDON KKTC'YE İLK SEFERİNİ YAPTI

Turizm sezonunda 26 sefer ile KKTC’ye 10 bin turist taşımayı hedefleyen Corendon, 16.30’da Ercan’a iniş yaptı.
  • KTHY = 25 SENEDİR ELİNDE OLAN BAZARI GAYBETTİ... CORENDON = ELİN ADAMI TAAA NERDEN GELDİ TİCARET YAPMAYA . NEYMİŞ , Hesabını bilmeyen kasap ne satır bırakır ne masat. ONNAR ANNAMAZ BUNU , AÇIKLAYALIM TÜRKÇE MEALİ ŞÖYLE : Alacağını ve borcunu bilmeyen gelirini giderini işine göre ayarlamayan kişi elinde avucunda bulunanı da kaybeder; zarara uğrar. Önlemini iyi almadan ne yapıp edeceğini iyi düşünmeden bir iş girişiminde bulunan kişi başarıya ulaşamaz; o iş için gerekli olan imkânları da yitirir ..
  • Hoşgeldin Corendon adamıza. Yakında tarifeli seferlerinizi de bekliyoruz. Adanın sizin gibi yani adam gibi uçak şirketlerine ihtiyacı var.
  • KKTC için yapılan her pozitif yatırımı herzaman destekliyorum ve bu yönde iş üreten işadamlarımızın birer kahraman olduğunu düşünüyorum.Dünya da bir sürü devlet KKTC ye sırt çevirirken işadamlarımızı bu cesur davranışlarından dolayı kutluyorum.Devlet ve Millet olarak onlara destek verelim.Ziya TIĞLIOĞLU.Ankara
  • KTHY na örnek olsun.
Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı, Corendon tur operatörünün gerçekleştirdiği ilk sefer için Ercan Devlet Havaalanı’nda karşılama töreni düzenledi.

Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu’nun da katıldığı karşılama töreninde, Hollandalı turistlere KKTC’ye özgü ikram yapıldı ve folklor gösterileri düzenlendi.

Aşıkoğlu: Bir yıllık anlaşma yapıldı

Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, KIBRIS’a yaptığı açıklamada, Antalya merkezli tur operatörü olan Corendon şirketiyle bakanlığın Hollanda ve Belçika’dan KKTC’ye yolcu taşınması için bir yıllık bir anlaşma yaptığını söyledi.
Şahap Aşıkoğlu, gerçekleştirilen ilk seferle Hollanda’dan yaklaşık 168 kişilik turist kafilesinin KKTC’ye taşındığını ve bu seferlerin haftada iki gün olmak üzere dört beş ay kadar devam edeceğini belirtti.

Hedef 10 bin yolcu

Corendon şirketinin KKTC partneri Akmina Travel Club Direktörü İsmail Abidin, yıl sonuna kadar sürecek seferlerin, temmuz ve ağustos aylarında haftada ikiye çıkabileceğini belirtti.
Ercan Havaalanı’na ilk charter seferini saat 16.30’da gerçekleştiren Corendon’un yaklaşık 10 bin turist getirmeyi hedeflediğini kaydeden Abidin, Corendon’un, Hollanda ve Belçika pazarında kendileri ile işbirliği yaptığını kaydetti.

“Seyahat özgürlüğü kısıtlanamaz”

Bu arada Akmina Travel’den yapılan açıklamada, hiçbir toplumun seyahat özgürlüğünün ambargolarla kısıtlanamayacağı belirtildi.

Açıklamada, Hollanda ve Belçika pazarında Akmina Travel ile işbirliği yapıp KKTC destinasyonuna inanan ve yatırım yapan Corendon Turizm ile Corendon Airlines’a ve tüm yönetimine teşekkür edildi.

KKTC Turizm Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti yetkili kurumlarına göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür edilen açıklamada, özellikle Turizm Bakanı Hamza Ersan Saner’in göstermiş olduğu üst düzey ilgi ve destekle operasyonun bugüne gelmesine büyük katkı koyduğu vurgulandı.

Kıbrıs Gazetesi
CORENDON KKTC'YE İLK SEFERİNİ YAPTI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY = 25 SENEDİR ELİNDE OLAN BAZARI GAYBETTİ... CORENDON = ELİN ADAMI TAAA NERDEN GELDİ TİCARET YAPMAYA . NEYMİŞ , Hesabını bilmeyen kasap ne satır bırakır ne masat. ONNAR ANNAMAZ BUNU , AÇIKLAYALIM TÜRKÇE MEALİ ŞÖYLE : Alacağını ve borcunu bilmeyen gelirini giderini işine göre ayarlamayan kişi elinde avucunda bulunanı da kaybeder; zarara uğrar. Önlemini iyi almadan ne yapıp edeceğini iyi düşünmeden bir iş girişiminde bulunan kişi başarıya ulaşamaz; o iş için gerekli olan imkânları da yitirir ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hoşgeldin Corendon adamıza. Yakında tarifeli seferlerinizi de bekliyoruz. Adanın sizin gibi yani adam gibi uçak şirketlerine ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KKTC için yapılan her pozitif yatırımı herzaman destekliyorum ve bu yönde iş üreten işadamlarımızın birer kahraman olduğunu düşünüyorum.Dünya da bir sürü devlet KKTC ye sırt çevirirken işadamlarımızı bu cesur davranışlarından dolayı kutluyorum.Devlet ve Millet olarak onlara destek verelim.Ziya TIĞLIOĞLU.Ankara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY na örnek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000