14 Temmuz 2015, Salı 09:55:25

Corendon Kıbrıs'tan çekiliyor

Corendon Kıbrıs seferlerini haftada bire düşürdü.
  • Simdi burda yorumlar yaparken biraz da bilincli olunmasi gerekir. KKTC taninmamis bir ulke kaldigi surece bu durumlarin degismesi pek mumkun olmayacak. Kuzey Kibristaki mevcut yapilar ve zihniyetler ancak Kibris meselesinin cozulmesi ile degisir. Su anki Kibristaki statu quo degismeden (guney ve kuzey) Turkiye ile gercekten saglikli politik ve ticari iliskiler mumkun degildir. Ote yandan yeni uluslar arasi taninmis ve hukuka bagli bir Kibris ile bu iliskiler cok kolay mukemmelin otesine de varacaktir. Bu Kibrislilar Turkiyelileri sevmez laflarini da burakalim. Sacmaliktir. Siz de Turkiyede lutfen ilk once bir birinizi sevmeyi ogrenin... Sevgiler.
  • Kral gibi ist. Handling var.
  • Bu sendikalar ülkesine aklı başında hiç kimse yatırım yapmaz ve yapmayacak da. Sendikalar tüm dünyada işyerleri ile uyumlu çalışırken KKTC de işyerlerine düşman olma adetleri vardır. KTHY havasen sendikası tarafından bu şekilde batırılmıştı.Türkiyede işçiler asgari ücret alırken KTHY de 3 - 5 bin TL alıyorlardı ve hala zam istiyorlardı.Corendon bir an önce çekilmekle en doğru hareketi yapmıştır. Bundan sonra da KKTC yurtdışından turis beklemesin. Yine sevmedikleri Türkler gelirse para kazanacaklar.
  • Kktc dünyada ticaret yapılacak son yer dahi olamaz. Özellikle TC vatandaşlarının kurduğu şirketlerde sürekli problem çıkartırlar. En başta rum sevdalısı sendikalar sizi rahat bırakmaz kaçırana kadar uğraşırlar. Bunun örneği çoktur. Geçen sene Türkiyeden gelen Havaş sendika yüzünden kaçmak zorunda kaldı. Ve bu sendikanın elinde olan yer hizmetleri şirketi corendona hizmet vermeye çalıştı. Tabii veremedi. Her şey üst üste bindi sonuç böyle oldu. Kimsenin vergi falan kaçırdığı yoktur. Bilip bilmeden yazmayalım.
  • eh sonunda yildiray bey'in akli basina geldi sana soylemediler sakin deme sana kac kez dedim kibris;dan bir is cikmaz bos yine ucuz kurtuldun
  • Kacirmak yok sadece yedirmemek var.Ama taninmamis,direk ucus olmayan bir ulkeye yatirim yapmak cok yanlis.Yatirim yapanlarin cogu vergi odemeye baslayinca bir mahana bulup,cekilirler.Ilk uc yil tam olarak vergi odemedikleri icin hersey gulluk gulustanlik.Ne zaman vergi odemeye baslamalari gerekir o zaman burokatik engeller hikayesi cikar ortaya.
  • Corendonu da kaçırdınız ya helal olsun sizlere. kktc yi bitirecek olan sendikalardır
  • havasen yine yapmış yapacagini. kthy batırdıktan sonra şimdide adadan müşteri kaçiriyorlar
  • Yazik olmus
  • KKTC nin Türkiyeden gelen yatırımcıları sevmemesi, düşman gibi görmesi, Ercanın özelleşmesinden sonra artan fiyatlar ve müşteri ilgisizliği, artan havalimanı ücretleri Corendonu bu hale getirdi. Bir de sendikalı yer hizmetleri ortaya çıkınca gitmesi kaçınılmaz olmuştu. Allah yolunuzu açık etsin

Geçtiğimiz günlerde Jasmine Court Hotel’in satış sözleşmesini yaşadığı bürokratik engeller sebebiyle son anda iptal ederek Kıbrıs’tan çekilme kararı almasıyla gündeme gelen Corendon, 29 Haziran itibariyle adaya düzenlediği uçuş sayısını da haftada bire düşürdü.

Geçtiğimiz yıl tur operatörü olarak Kıbrıs’a haftada 3 sefer düzenleyen Türkiye ve Hollanda’nın en büyük turizm gruplarından Corendon, adadan aldığı hizmetin kalitesinden de memnun olmayışı sebebiyle yüksek sezonda seferlerini iptal etmeye başladı.

Grup, Ekim sonu itibariyle şu anda sadece Pazartesi günleri düzenlediği uçuşlara da son vereceğini ve kış döneminde uçuş planlamayacağını açıkladı.

Corendon Kıbrıs'tan çekiliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

United Cyprus ~ 9 yıl önce
Simdi burda yorumlar yaparken biraz da bilincli olunmasi gerekir. KKTC taninmamis bir ulke kaldigi surece bu durumlarin degismesi pek mumkun olmayacak. Kuzey Kibristaki mevcut yapilar ve zihniyetler ancak Kibris meselesinin cozulmesi ile degisir. Su anki Kibristaki statu quo degismeden (guney ve kuzey) Turkiye ile gercekten saglikli politik ve ticari iliskiler mumkun degildir. Ote yandan yeni uluslar arasi taninmis ve hukuka bagli bir Kibris ile bu iliskiler cok kolay mukemmelin otesine de varacaktir. Bu Kibrislilar Turkiyelileri sevmez laflarini da burakalim. Sacmaliktir. Siz de Turkiyede lutfen ilk once bir birinizi sevmeyi ogrenin... Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kral gibi ist. Handling var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçan Kurtulur ~ 9 yıl önce
Bu sendikalar ülkesine aklı başında hiç kimse yatırım yapmaz ve yapmayacak da. Sendikalar tüm dünyada işyerleri ile uyumlu çalışırken KKTC de işyerlerine düşman olma adetleri vardır. KTHY havasen sendikası tarafından bu şekilde batırılmıştı.Türkiyede işçiler asgari ücret alırken KTHY de 3 - 5 bin TL alıyorlardı ve hala zam istiyorlardı.Corendon bir an önce çekilmekle en doğru hareketi yapmıştır. Bundan sonra da KKTC yurtdışından turis beklemesin. Yine sevmedikleri Türkler gelirse para kazanacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ticaret ~ 9 yıl önce
Kktc dünyada ticaret yapılacak son yer dahi olamaz. Özellikle TC vatandaşlarının kurduğu şirketlerde sürekli problem çıkartırlar. En başta rum sevdalısı sendikalar sizi rahat bırakmaz kaçırana kadar uğraşırlar. Bunun örneği çoktur. Geçen sene Türkiyeden gelen Havaş sendika yüzünden kaçmak zorunda kaldı. Ve bu sendikanın elinde olan yer hizmetleri şirketi corendona hizmet vermeye çalıştı. Tabii veremedi. Her şey üst üste bindi sonuç böyle oldu. Kimsenin vergi falan kaçırdığı yoktur. Bilip bilmeden yazmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mustafa ergun ~ 9 yıl önce
eh sonunda yildiray bey'in akli basina geldi sana soylemediler sakin deme sana kac kez dedim kibris;dan bir is cikmaz bos yine ucuz kurtuldun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferit Saldiray ~ 9 yıl önce
Kacirmak yok sadece yedirmemek var.Ama taninmamis,direk ucus olmayan bir ulkeye yatirim yapmak cok yanlis.Yatirim yapanlarin cogu vergi odemeye baslayinca bir mahana bulup,cekilirler.Ilk uc yil tam olarak vergi odemedikleri icin hersey gulluk gulustanlik.Ne zaman vergi odemeye baslamalari gerekir o zaman burokatik engeller hikayesi cikar ortaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 9 yıl önce
Corendonu da kaçırdınız ya helal olsun sizlere. kktc yi bitirecek olan sendikalardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havasen ~ 9 yıl önce
havasen yine yapmış yapacagini. kthy batırdıktan sonra şimdide adadan müşteri kaçiriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ~ 9 yıl önce
Yazik olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıs ~ 9 yıl önce
KKTC nin Türkiyeden gelen yatırımcıları sevmemesi, düşman gibi görmesi, Ercanın özelleşmesinden sonra artan fiyatlar ve müşteri ilgisizliği, artan havalimanı ücretleri Corendonu bu hale getirdi. Bir de sendikalı yer hizmetleri ortaya çıkınca gitmesi kaçınılmaz olmuştu. Allah yolunuzu açık etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000