09 Kasım 2018, Cuma 13:20:13

Corendon Kaptan Einstein'e veda etti

Corendon Airlines’ın, “Kaptan Einstein” lakaplı pilotu Manuel Pedro Lopez Balabasquer, 8 Kasım’da gerçekleşen Tel Aviv - Antalya uçuşu ile birlikte gökyüzüne veda etti.
  • Mutlu aile mi herkes kuyu kazma derdinde
  • Aile mi ne ailesi herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.adam geçen müdür oldu arkadaşı müdür oldu diye sinir küpü sonra da vekillik verdiler ayıp diye.Eee Yata yata bu kadar oluyor gopta.bir de bankamatik supervisorleri var onlar da müdür oldular.
  • Iyi kaptandir kendisi. Diger Turk kaptanlar gibi egoist degildir hatta tum yabanci kaptanlar cogu genc yerli kaptanlarimizdan cok cok daha iyiler. Bu arada sirket de calisanlarina haksiz maas dagitimi yapmaktan vazgecmeli. En azindan bu acigi ikramiye vererek duzeltebilir.
  • O kadar işsiz Türk pilot varken,elin ispanyolu emekli olmuş!!çokta fifi...
  • Dar gövde den emekli olmuş, yazık; burada Cessna emeklilik lerini de yazın bari!
  • Hepsi birbirinin ayağını kaydırma derdinde ne ailesi. Hepsinin derdi cikar makam mevki.gulen yüzler yalan dolan
  • Emekli olan kaptanlardan birinin de oglu ya da kizi pilot olmasa da bir degisiklik yasasak. Babadan ogula/kiza gecen bir meslek haline geldi iyice
  • sağlıklı huzurlu ve uzun emeklilik geçirmenizi dilerim
  • Turkiye’de yabanci pilot calismasini istemiyoruz!
  • Bir Balabanoğlu daha gökyüzüne veda etmiş. Hayırlı olsun.

Corendon Airlines’ın, “Kaptan Einstein” lakaplı pilotu Manuel Pedro Lopez Balabasquer, 8 Kasım’da gerçekleşen Tel Aviv - Antalya uçuşu ile birlikte gökyüzüne veda etti. Uçuş sonrası apronda yapılan veda seremonisinde duygusal anlar yaşayan Balabasquer, “Bugün orduda başladığım 45 yıllık meslek hayatımın son günü. Corendon Airlines’ın bana yaşattığı aile sıcaklığı ile gökyüzündeki yolculuğuma tarif edilemeyecek güzellikte hislerle nokta koyuyorum” dedi.

Corendon Airlines’ın 8 Kasım günü gerçekleştirilen CAI 444 kodlu Tel Aviv - Antalya seferinin diğer uçuşlardan farklı bir anlamı bulunuyordu. Çalışma arkadaşlarının ve yolcuların “Kaptan Einstein” olarak seslendiği deneyimli pilot Manuel Pedro Lopez Balabasquer, bu uçuşla birlikte emekli olarak gökyüzüne veda etti.

“On binlerce saat uçuş yaptım ve bundan daha fazla insanla tanıştım!”

Uçağın yolcuları arasında babasına sürpriz yapmak isteyen oğlu Kaptan Manu Balabasquer de yer aldı. Uçağın piste inişinin ardından apronda düzenlenen veda seremonisinde duygusal anlar yaşayan kaptan pilot Balabasquer, “Gökyüzüyle tam 45 yıl önce orduda tanıştım. O zamandan bugüne on binlerce saat uçuş yaptım ve belki bundan daha fazla insanla tanıştım, arkadaşlıklar edindim. 2010 yılında katıldığım Corendon Airlines’taki yıllarım ise tarif edilemeyecek derecede güzeldi. Burası gerçekten de çok büyük, sıcak, samimi bir aile. Bunu yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

1954 yılında Fernando Poo adasında doğan İspanyol kaptan pilot Manuel Pedro Lopez Balabasquer, 19 yaşında orduya katıldı. Askeri akademide uçuş hocası olan Balabasquer, ordudaki çeşitli görevlerin ardından 1987 yılında sivil havacılığa geçiş yaptı. 2010 yılında Corendon Airlines’a katılan Manuel Pedro Lopez Balabasquer, dünyanın her yerine birlikte gittiği Menchu Balabasquer ile evli. Çiftin beş çocuğu ve altı torunu bulunuyor.





Corendon Kaptan Einstein'e veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Kartal ~ 5 yıl önce
Mutlu aile mi herkes kuyu kazma derdinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aytgop ~ 5 yıl önce
Aile mi ne ailesi herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.adam geçen müdür oldu arkadaşı müdür oldu diye sinir küpü sonra da vekillik verdiler ayıp diye.Eee Yata yata bu kadar oluyor gopta.bir de bankamatik supervisorleri var onlar da müdür oldular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 5 yıl önce
Iyi kaptandir kendisi. Diger Turk kaptanlar gibi egoist degildir hatta tum yabanci kaptanlar cogu genc yerli kaptanlarimizdan cok cok daha iyiler. Bu arada sirket de calisanlarina haksiz maas dagitimi yapmaktan vazgecmeli. En azindan bu acigi ikramiye vererek duzeltebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 5 yıl önce
O kadar işsiz Türk pilot varken,elin ispanyolu emekli olmuş!!çokta fifi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heavy ~ 5 yıl önce
Dar gövde den emekli olmuş, yazık; burada Cessna emeklilik lerini de yazın bari!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey ~ 5 yıl önce
sen kanat takip da mi.ögrendin pilotlugu
İlginç ~ 5 yıl önce
Noluyor dar gövdeden emekli olunca? Dar gövde daha zor değil mi? Heavyi sırtında taşımadıgına göre
Hayat ~ 5 yıl önce
Hepsi birbirinin ayağını kaydırma derdinde ne ailesi. Hepsinin derdi cikar makam mevki.gulen yüzler yalan dolan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Emekli olan kaptanlardan birinin de oglu ya da kizi pilot olmasa da bir degisiklik yasasak. Babadan ogula/kiza gecen bir meslek haline geldi iyice

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 5 yıl önce
sağlıklı huzurlu ve uzun emeklilik geçirmenizi dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aydin insan ~ 5 yıl önce
Turkiye’de yabanci pilot calismasini istemiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklı ~ 5 yıl önce
Bir Balabanoğlu daha gökyüzüne veda etmiş. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000