06 Mayıs 2013, Pazartesi 09:49:28

CORENDON İRAN'DAN GAZİPAŞA'YA UÇACAK

Corendon Havayolları, İran'dan Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Gazipaşa Havalimanı'na charter sefer başlatma kararı aldı.
  • Sakın bunada ABD çomak sokmaya kalkmasın. Ben olsam çok heveslenmezdim. Ermenistana Azerbaycan, Suriyeye Kürt özerk yönetim, İrana da İsrail ve ABD tampon koyuyor. Ne coğrafyadayız ama. Bizimle iyi olsalar, bizim iyi olduklarımızla kötüler.
  • Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Gazipaşa Havalimanı diye bir yer yoktur.Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Gazipaşa Havalimanı vardır.Editörün coğrafya bilgisi zayıf olsa gerek ki öyle yazmış...
  • iki gün sonra mollalar durdurur

Yaz döneminde özellikle Hollanda ve Belçika pazarından önemli sayıda turisti Türkiye'ye uçuran Corendon Havayolları, İran'dan da charter sefer düzenleme kararı aldı. Buna göre Corendon, 31 Mayıs 2013 tarihinden itibaren ilk aşamada haftada 1 gün İran'dan Alanya'daki Gazipaşa Havalimanı'na sefer düzenleyecek. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, Corendon'un yüksek sezonda haftalık uçuş sayısını 2'ye çıkarması bekleniyor.

Corendon'un İran'dan başlatacağı seferler hakkında konuşan Akay Persia'nın sahibi Ethem Okudur, önümüzdeki günlerde başlayacak seferlerle turizme büyük katkı sağlanacağını ve İran'da Alanya'nın tanıtım çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti.

CORENDON İRAN'DAN GAZİPAŞA'YA UÇACAK

Yorumlar

Usa ~ 11 yıl önce
Sakın bunada ABD çomak sokmaya kalkmasın. Ben olsam çok heveslenmezdim. Ermenistana Azerbaycan, Suriyeye Kürt özerk yönetim, İrana da İsrail ve ABD tampon koyuyor. Ne coğrafyadayız ama. Bizimle iyi olsalar, bizim iyi olduklarımızla kötüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 11 yıl önce
Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan Gazipaşa Havalimanı diye bir yer yoktur.Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Gazipaşa Havalimanı vardır.Editörün coğrafya bilgisi zayıf olsa gerek ki öyle yazmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz ~ 11 yıl önce
iki gün sonra mollalar durdurur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000