16 Şubat 2020, Pazar 15:02:02

Corendon ile KLM'den iş birliği

Corendon ile KLM ortak iş birliği ile Curaçao’ya daha fazla turist taşıyacak.
  • Bu yeni degilki zaten hali hazırda tatil paketleri satıyorlardı
  • Adim adim , guvenli buyuduler . Wet-lease’lerden gelen paralari , yeni ucak , yeni otel , yeni hatlar olarak guzel kullandilar . Ucucular maddi olarak memnun hayatindan . Ekipler guzel, her yil ekiplere moral yemegi veriyorlar . Sponsorluk anlasmalari ve sosyal projeler yerinde . Sosyal medyayi guzel kullaniyorlar . Ic hatlara girmek gibi bir hataya dusmediler . Kisaca , kucuk ve orta olcekli bir charter firma ne yapmasi gerekiyorsa fazlasini yapiyorlar .

Corendon ile KLM ortak iş birliği ile Curaçao’ya daha fazla turist taşıyacak.

Corendon, Hollandalı havayolu şirketine ait çeyrek milyonluk bilet satmayı kabul etti.

Hollandalı havayolu KLM ve Corendon arasındaki üç yıllık anlaşma ile Hollanda ve Curaçao arasındaki turizmde artış sağlanacak.

Yapılan anlaşma, 2020'nin sonundan itibaren kış sezonunda yürürlüğe girecek.

Amsterdam'dan Willemstad'a aktarmasız haftalık on uçuş gerçekleştiren KLM, şu an için uçuş seferlerini artırmayı düşünmüyor.

Corendon ise 1 Nisan'da Willemstad'da yeni bir, beş yıldızlı tesis açacak ve Curaçao'daki yatırımını da arttıracak. Her şey dahil sistemle Corendon Mangrove Beach Resort, 380 odayla açılacak ve bir yıl sonra 850 oda kapasitesine çıkartılacak. Corendon ayrıca Curaçao'nun güney ucuna yakın Jan Thiel'deki Livingstone Resort'un da sahibi olarak biliniyor.

KLM ve Corendon ilk olarak 2014 yılında Curaçao'ya tatil paketleri üzerinde ortak oldumuşlardı. Yeni anlaşma, Perşembe günü Corendon kurucusu Atilay Uslu ve KLM’den Harm Kreulen tarafından imzalandı.

Anlaşmanın finansal şartları açıklanmadı.

©AirportHaber.com

Corendon ile KLM'den iş birliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

GV ~ 4 yıl önce
Bu yeni degilki zaten hali hazırda tatil paketleri satıyorlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAI ~ 4 yıl önce
Adim adim , guvenli buyuduler . Wet-lease’lerden gelen paralari , yeni ucak , yeni otel , yeni hatlar olarak guzel kullandilar . Ucucular maddi olarak memnun hayatindan . Ekipler guzel, her yil ekiplere moral yemegi veriyorlar . Sponsorluk anlasmalari ve sosyal projeler yerinde . Sosyal medyayi guzel kullaniyorlar . Ic hatlara girmek gibi bir hataya dusmediler . Kisaca , kucuk ve orta olcekli bir charter firma ne yapmasi gerekiyorsa fazlasini yapiyorlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pelinsu Konuk ~ 4 yıl önce
Hollanda seyehatlarimin vazgeçilmez firması Corendon Havayolları
Tom ~ 4 yıl önce
the best company in Antalıa
Vortex ~ 4 yıl önce
bi tek MAX yuzunden patladılar.
Hadi oradan ~ 4 yıl önce
Bilmiyor muyuz sizin ne olduğunuzu
Cai bir çektir git ~ 4 yıl önce
Sizin ne olduğunuzu herkes biliyor gözenden sizin sirketinize geçen kişilerden duyuyoruz nasıl bir karakterde olduğunuzu herkes birbirinin ayağını kaydırmaya çalışıyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000