07 Mart 2016, Pazartesi 11:37:46

Corendon ER-AH ve Ayjet ile işbirliğine gitti

Corendon Airlines, uçuş okulları ER-AH ve Ayjet ile gittiği işbirliği ile bu okullardan mülakat ve değerlendirme testleri sonucu seçilen öğrencilerin ücretini ödeyerek “Tip” eğitimi aldırıyor.
  • pazarlama yazan arkadas dogru yazmis kaitliom size.Hollanda bankalari pilotaj egitimi icin muslugu kapadi,turk banlalarida saglam sirket ve is garantisi yoksa sizde muslugu kapayin bu herkes icin iyi olur bilginize.
  • Pilotaj okulları kendilerini pazarlarken sertifika sahibi her bireyin iş sahibi olacağını vurguluyor. Bu oran bile bir çok gerçeği açıklıyor. 60 kişiden 9 u iş bulabiliyor. Adaylar buna dikkat etmeli.
  • pnr komiksin cok guldum:D
  • Avrupanin en populer havayolu sirketlerinden biri yazilmis ama surekli sabihada yatiyor ucaklari ne is?
  • THY de kabin memuru yaş sınırı değişsin birçok şirket 35 yaş sınırını uyguluyor, uygun olmayan adaylar alınmasın sadece bir şans?
  • batu kaptan ucur bizi
  • kirmizi yilan berna hehe

Corendon Airlines, uçuş okulları ER-AH ve Ayjet ile gittiği işbirliği ile bu okullardan mülakat ve değerlendirme testleri sonucu seçilen öğrencilerin ücretini ödeyerek “Tip” eğitimi aldırıyor.

Avrupa’nın en popüler havayollarından Türk menşeili Corendon Airlines yine bir ilke imza attı. Corendon Airlines, uçuş okulları ER-AH ve Ayjet ile gittiği işbirliği ile bu okullardan mülakat ve değerlendirme testleri sonucu seçilen öğrencilerin ücretini ödeyerek “Tip”eğitimi aldırıyor. Aralık ayında aday seçim süreci başlayan projeye başvuran 53 pilot adayından 8’i değerlendirme sürecinden başarıyla geçerek 15 Şubat 2016 tarihinde “Tip” eğitimine başladı.  31 Mart’ta bitecek eğitim sonrasında 8 aday Corendon Airlines bünyesinde uçuş hat eğitimlerine başlayacak.

Sümer Kütük: “Hedefimiz şirketimize uzun yıllar uçacak Türk yardımcı pilotlar kazandırmak”

Projeyle ilgili konuşan Corendon Uçuş Eğitim Müdürü Sümer Kütük, “Bu proje ile değerli ER-AH ve Ayjet okullarından mezun olan pilot adaylarının yüksek maliyetli Tip eğitimlerini Corendon Airlines olarak biz finanse ediyoruz ve bünyemizdeki öğretmenlerimiz ile hat uçuşlarını tamamlayarak şirketimize uzun yıllar uçacak Türk yardımcı pilotlar kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Corendon Airlines İnsan Kaynakları Müdürü Berna Oskay ise bu projenin diğer bir amacının da şirketin istihdam süreçlerine uçuş okullarından mezun olan seçilmiş öğrencileri dahil ederek personel yetkinliklerini arttırmak ve Türk öğrencilerin eğitimlerini tamamlamalarına destek olarak sektöre katkıda bulunmak olduğunu belirtti. Berna Oskay, “Bu projeyi her sene yenileyerek daha fazla uçuş okulunu da proje kapsamına almak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
 

Corendon ER-AH ve Ayjet ile işbirliğine gitti

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
pazarlama yazan arkadas dogru yazmis kaitliom size.Hollanda bankalari pilotaj egitimi icin muslugu kapadi,turk banlalarida saglam sirket ve is garantisi yoksa sizde muslugu kapayin bu herkes icin iyi olur bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazarlama ~ 8 yıl önce
Pilotaj okulları kendilerini pazarlarken sertifika sahibi her bireyin iş sahibi olacağını vurguluyor. Bu oran bile bir çok gerçeği açıklıyor. 60 kişiden 9 u iş bulabiliyor. Adaylar buna dikkat etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cbn ~ 8 yıl önce
pnr komiksin cok guldum:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 8 yıl önce
Avrupanin en populer havayolu sirketlerinden biri yazilmis ama surekli sabihada yatiyor ucaklari ne is?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
base ~ 8 yıl önce
orda base'imiz var artık. ne iş ? diye sormuşsun, yanıtlayım dedim.. Turizmin içinde olduğu zor duruma direniyoruz, çalışıyoruz, emekçiyiz, belli ki siz de, biz ve bizim gibi şirketlerin başına kötü bir şey gelse üzülecek insanlardansınız.. -çalışan
inch ~ 8 yıl önce
THY de kabin memuru yaş sınırı değişsin birçok şirket 35 yaş sınırını uyguluyor, uygun olmayan adaylar alınmasın sadece bir şans?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 8 yıl önce
haberle yorumunun ne alakası var. sırf kirliliksin.
batu ~ 8 yıl önce
batu kaptan ucur bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pnr ~ 8 yıl önce
kirmizi yilan berna hehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahah ~ 8 yıl önce
Gollem :D
.... ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000