14 Ocak 2010, Perşembe 13:45:43

Corendon Airlines, Feyenoord'u taşıdı

2009-2010 futbol sezonunun ikinci yarı hazırlıkları kapsamında devre arası kampı için Antalya’yı tercih eden Hollanda’nın ünlü futbo takımı Feyenoord’u Türkiye’ye, Corendon Airlines taşıdı.
  • Feyenoord'un 3 tane Avrupa kupası var. Pardon da Fener'in nesi var:D Ya ayrıca adamlar taşımış yazmış. Ne kadar art niyetli, habis yorumlar yapıyorsunuz!! Resmen ifade biçiminizden niyetiniz anlaşılıyor...
  • Her şirket taşıdığı ünlüleri ve grupları yayınlasın.Bizde şak şak yapalım.Corendon ilk defa taşıyor sanırım bu tarz yolcuları.E malum eski uçakları tercih edecek takım bütceleri tartışılmalı bu durumda.Gelecek 10-15 Senelik 737/800 tipi uçaklarla artık Real Madrid / Juventus gibi takımları taşıyarak büyük kanallara reklam verirler :)
  • corandon un her zaman kitlesi farklı idi adı üzerinde turistik hava taşımacılığı..tebrikler corendon ve çizgisini bozmayan samimi ekibi tebrikler.
  • işte büyük fırsat kaçırdık. neden sponsor olmamış thy feyenoord a? bedava taşırdık ne güzel...
  • Fener kac kere avrupa kupasini kazandi ? Avrupada Feyenoord takimi taninmis bir takim .. Corendona tebrikler , devam ediyorsunuz hedefinizde allah bozmasin ! tekrar BRAVO !
  • fenerbahçe ve galatasaray bu külüpden daha büyük.pegasus ve sun experes bu külüpleri taşıyo.bu haber boşa.
  • Corendon Sudan merkezli sun air adına yaptığı wet lease operasyonları ilede sudanda memnuniyet veriyor gerçekten. Pazartesi yaptığım KHT-JUB ve bugün yaptığım JUB-KHT uçuşlarında bunu bir kere daha gördüm. Acenteler corendon uçakları başladıktan sonra sun air biletlerinin diğerlerinden daha fazla talep gördüğünü belirtiyor.

Kadrosunda Jan Dahl Tomasson, Roy Makaay ve Giovanni Van Bronckhorst gibi Avrupa’nın şöhretli futbolcularını barındıran Feyenoord futbol takımı Alanya’da kampa girerek ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Antalya kampında Kayserispor ile bir hazırlık maçı yapan Feyenoord, yine Corendon Airlines’a ait bir uçakla 15 Ocak 2010 Cuma günü Türkiye’den ayrılacak.

Spor dünyasına yakınlığı ile bilinen Corendon Airlines, Antalyaspor’u da deplasman maçlarına taşıyor.

Corendon Airlines, Feyenoord'u taşıdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Feyenoord'un 3 tane Avrupa kupası var. Pardon da Fener'in nesi var:D Ya ayrıca adamlar taşımış yazmış. Ne kadar art niyetli, habis yorumlar yapıyorsunuz!! Resmen ifade biçiminizden niyetiniz anlaşılıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her şirket taşıdığı ünlüleri ve grupları yayınlasın.Bizde şak şak yapalım.Corendon ilk defa taşıyor sanırım bu tarz yolcuları.E malum eski uçakları tercih edecek takım bütceleri tartışılmalı bu durumda.Gelecek 10-15 Senelik 737/800 tipi uçaklarla artık Real Madrid / Juventus gibi takımları taşıyarak büyük kanallara reklam verirler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
corandon un her zaman kitlesi farklı idi adı üzerinde turistik hava taşımacılığı..tebrikler corendon ve çizgisini bozmayan samimi ekibi tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte büyük fırsat kaçırdık. neden sponsor olmamış thy feyenoord a? bedava taşırdık ne güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fener kac kere avrupa kupasini kazandi ? Avrupada Feyenoord takimi taninmis bir takim .. Corendona tebrikler , devam ediyorsunuz hedefinizde allah bozmasin ! tekrar BRAVO !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fenerbahçe ve galatasaray bu külüpden daha büyük.pegasus ve sun experes bu külüpleri taşıyo.bu haber boşa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Corendon Sudan merkezli sun air adına yaptığı wet lease operasyonları ilede sudanda memnuniyet veriyor gerçekten. Pazartesi yaptığım KHT-JUB ve bugün yaptığım JUB-KHT uçuşlarında bunu bir kere daha gördüm. Acenteler corendon uçakları başladıktan sonra sun air biletlerinin diğerlerinden daha fazla talep gördüğünü belirtiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000